83

кой

преди 5 години

Кой ако не Борисов са подкрепи сега КарачановТова което стори министъра трябваше да сеслучи отдавна. Да видим сега Борисов българин ли е или ц*и*г*а*н*и*н. Ако подкрепи потъмните,да се маха където очите му видят. Него щем повече за управник на държавата. Поднеговото "успешно "ръководство толкова бедини сполетяха. Бойко или действай,или се махай!

82

Анонимен

преди 5 години

ЕДНО ВРЕМЕ КАК БЯХМЕ ТИХИ МИРНИ,НА РАБОТА С ТОРБИЧКАТА ЗА ХРАНА.ААХ БАЙ ТОШО КЪДЕ СИ?

81

Анонимен

преди 5 години

Да го образоват тия интелектуалци та те да не безчинстват към нас. Тия хора живеят в средните векове и съответно подхода към тях трябва да е такъв, друг няма да даде резултат, а защо са стигнали до там е най-важния въпрос.

80

Анонимен

преди 5 години

Tova ne sa akademici, tova sa teroristi....kioravi li sa bili dosega kakvo se sluchva v rebegetu?!

79

Анонимен

преди 5 години

Кой как си го направи така си го живее.

78

Гол и бос

преди 5 години

Парите от програми за малцинствата, да станат социални за всеки нуждаещ се! Но този, който работи и иска да допринася за общото благо, а не на другиму, без образование, който безнаказано гази закона постоянно и навсякъде.

77

Анонимен

преди 5 години

Решението е елементарно : 1.При констатирано престъпление дело на "бразилци" спиране на помощите за цялата махала . 2.Помощи само срещу положен жбществено полезен труд . 3.Задължителен среден успех 4.50 или спиране на детските надбавки .

76

Присмехулник

преди 5 години

не е позор в европа да бъдат внасяни подобни на този защитен от нпо вид, заедно с техните "особености" под "невинния" предлог за помощта към "бежанците". не! това не е позор, а Престъпление! Гнусно Престъпление от страна на всички нпо е употребата на тези малцинства (но вече не) за користните цели на "филантропите" напълно изкyфели! а идеите им - изветpели!

75

Анонимен

преди 5 години

С ромите,просто трябва да се приложи закона.Крайно време е.Много българи също нямат покрив над главите си,но не строят незаконони къщи,не грабят възрастни хора,ни изнасилватине убиват...

74

Анонимен

преди 5 години

Те не могат да се справят с Ало измамниците, та какво остава ако се зададе нещо по-сериозно. Заети са с подготовка за избори, те са надневен ред.

73

самолет пуца бежов

преди 5 години

Каракачамаков лъже ромите че е на тяхна страна. Забележете, той неразпръсква ромите равномерно из страната и Европата а ги държи в гета, а в същото време копува най-точните ракетни изстребители. Роми бегайте- тоя ще ви запуца та се невидехте.за какво саму тези перфектни бойни самолети като не сме във война. За война са нуйни стотици самолети. Явно ги копува за вътрешна употреба да решава локални бунтове на населението

72

Присмехулник

преди 5 години

адресът на всички обръщения е погрешен. тази територия се управлява от нпо - структури, които са финансирани отвън и следват една дългогодишна антибългарска политика. парламентът, правителството, съдебната система са подчинени на нпо структурите и техните финансови инжекции... обърнете се към бхк! като за начало. и соpос - вън!

71

Присмехулник

преди 5 години

гледам и се възхищавам на това, до какви висини достигнаха евроатлантическите "ценности" на неолиберал - троцкистите водени умело от нпо джендъризма. хората да призовават за спазване на законите от всички и наказанията в законите да важат за всички. колко потресаващо за 30 години преход към "демокрация" и "правова държава".

70

Интеграция манипулац

преди 5 години

кой крещи че ромите неучели, неработели и че крадяли. Я ски колко много и колко високо с академични, профвсорски и доцентски титли в науката, образованието и медицината са се изкачили тези видни роми:Акад. Г.Марков, акад. В.Сгурев, акад. Благовест Сендов, проф. Александър Чирков, В.Воденичаров, акад. П. Карталов,акад. С.Воденичаров, акад. К.Косев, акад. А.Дончев, чл. ***. Ив.Гранитски, акад. В.Гюзелев..И после не се били интегрирали. Поне знае как се интегрира с БКП, после с БСП и ГЕРБ...

69

Анонимен

преди 5 години

Да! Никаква изненада. Каква новина е това? Новина щеше да бъде , ако т.н. интелектуалци, академици на държавната ясла, настояваха да се спазват законите и да се прилагат своевременно и в цялата им строгост за всички нарушители.Нагнетяването днес на етническото напрежение обслужва само и единствено интересите на едни самозабравили се българоубийци!

68

Анонимен

преди 5 години

Това ли са ни спец частите. Двама неандерталци да го смелят от бой. Аз който не претендирам да съм голям побойник щях най малкото да ги вкарам в болница и двамата поне за месец. В казармата по бай Тошово време съм тренирал джудо което ми върши добра работа когато някои се направят на мъже. За минута ги просвам на земята и след това мога да ги изпотроша с ритници. В тези спец части не тренират ли бойни изкуства или ги учат само да стрелят. За ръкопашен бой ги няма никакви.

67

5555

преди 5 години

То па една интелигинция. Мани мани

66

Анонимен

преди 5 години

Интелектуалец до Радев:Нали все истината казваш !Защо пазиш радиомълчание за ексцесиите на един самозабравил се шкембе войвода срещу един беззащитен етнос, заради един битов инцидент !?Съгласен ли си, че с багери в сред зима може да се реши ромският проблем ?

65

Анонимен

преди 5 години

Къф държавен `мъж` е Борисов?За три мандата няма една мъжка постъпка.Първо да докаже, че е `мъж`

64

Жоро

преди 5 години

Метално бяло обран от роми представящи се за майстори на покриви излъгаха ме после ми взеха много пари заплашвайки ме ГЕРБ се хваля че са хванали наглите А тези какви са сега защо не ги хванат!