31

Анонимен

преди 5 години

Добре бе, не ви ли омръзна от някакви констатиращи лаладжии като тоя? Министър е, а го играе наблюдател. Ще сринат няколко къщури и утре пак ще купуват гласове със субсидиите си и ще раздават помощи от бюджета. Които са от нашите данъци.Не ви ли писна тоя цирк?

30

Анонимен

преди 5 години

Всичката тъпотия е опит за отклоняване на вниманието за ограбването ни с сделката за америкаските кочиниАми, не. Опит за отклоняване на станалото в ДАБЧ. Рейтингът на македонеца от Русе спадна тотално след тая афера и сега се чудят как да го съживят. Та си подкараха старата ромска песен. След това пак ще им мятат по 50 лева да им гласуват. И пак ти ще платиш.

29

Анонимен

преди 5 години

Не учиш не работиш, не плащаш данъци, биеш полицаи и военни, не дупчиш билет, получаващ до живот помощи за безработни, майчински, и от разни програми.Това е действителността.

28

Анонимен

преди 5 години

Шматка, радвай се на младостта си, не се занимавай с глупости.

27

До 18

преди 5 години

Какъф кеф бил казал нещо е и ........ За сметка на това не е направил нищо .Напротив просто си вдига рейтинга за да замаже скандала с Ф16

26

Анонимен

преди 5 години

Шкембо вече 20 години започва с приказки. Целият му живот премина в приказки, бая паспорти продаде, палат си вдигна, дъщерята омъжи, това-онова. А ти му слушаш приказките.

25

Анонимен

преди 5 години

Не плащайте никакви данъци на това фашистко прасе и въобще не работете за фашистите.

24

Анонимен

преди 5 години

Ти първо накарай българите да "Учиш, работиш, плащаш данъци" и после оправяй ромите.

23

бай Тошо

преди 5 години

Всичката тъпотия е опит за отклоняване на вниманието за ограбването ни с сделката за америкаските кочини...... НИЩО няма да се промени....... Коко бяха такива неща.....

22

Анонимен

преди 5 години

Изпаднали са в шок защото Каракачанов им развали изборния рахатлъкАз лично човек, продаващ българско гражданство на цената на употребявана КИА, няма как да уважавам. Смятай какви са тези, които го уважават този празнодумец Каракачанката.

21

шматка

преди 5 години

До 21Започва се с приказки.Ако никой политик няма смелоста да назове проблема как очакваш да бъде решен

20

Анонимен

преди 5 години

До ИвановаЕванова, и ние гербаджиите не отказваме парици по време на избори...

19

Майтапчия

преди 5 години

До Анонимен"Учиш,работиш,плащаш данъци...още малко и билети ще ги карат да дупчат готките хора..."Да бе,ще им изкара душичките!Не може да се искат такива работи от кафе.вите ангелчета небесни!

18

Анонимен

преди 5 години

До шматкаПиина ни от приказки, шматка!

17

Иванова

преди 5 години

Жив и здрав да си Каракачанов. Ти единствен се усмили да кажеш истината. Така е - политици и местна власт гледат на тях като електорат - правят им банкети преди избори, дават им пари и затова сме на това дередже. Чувстват се недосегаеми, защото преди всичко местната власт ги толерира.

16

шматка

преди 5 години

Какво лошо каза Каракачанов че го плюете пак.Каза това което другите ги е страх да си и помислят даже.Къде са Борисов и Нинова.Точно те дърпат от ромските гласове а сега са се скрили в миша дупка.Изпаднали са в шок защото Каракачанов им развали изборния рахатлък

15

Анонимен

преди 5 години

Сакии, то демокрация ама има закони за спазване..... Освен права, гражданите имат и Задължения....Айде у лево простаците Саки

14

Цвета

преди 5 години

Позицията на Герб е интересна. Военния е бил пребит по политически причини. Просто и намерете изявлението.

13

Анонимен

преди 5 години

Учиш, работиш, плащаш данъци... още малко и билети ще ги карат да дупчат горките хора...

12

Ха-ха

преди 5 години

Каракачанката да не излиза пак със стария номер-бомбастични приказки и накрая-НИЩО!Ако иска да остане в политиката-ДЕЛА,ДЕЛА и пак ДЕЛА!Сега е на власт и няма оправдания!Искаме да видим мерки,иначе го пращаме в политическото небитие-евроизборите са скоро,така че няма много време!