71

гробар

преди 5 години

каракачанов моля се да четеш тези редове. учиш,работиш,плащаш данъци...това е твоят и на твоите колеги депутати девиза. вас това ви интересува другите да работят и плащат данъци а вие само да усвоявате. или ще кажеш ама и ние работим. това вашето не е труд. за нищонеправенето ви в парламента вие получавате 5-но по големи заплати от миньора,от строителя и другите работещи. вместо да въведете ред в държавата вие всявате само раздори и интриги не само между етническите групи но между всички работещ

70

Анонимен

преди 5 години

Когато сте принудени да живеете живота на ро.мите и застанете от тяхната страна на барикадата, тогава ще ги съдите.

69

Анонимен

преди 5 години

Такова разделение в обществото, такова гонене от работа на хора от другите етноси, не е имало никога, както през последните 10 год. Даже по комунистическо време го нямаше това, което е сега. Политическите партии нагнетяват етническото разделение в обществото и печелят активи.А, сега заличете поста ми.

68

Анонимен

преди 5 години

Какво ще работят, като никой не ги взема на работа Защо да не го вземат на работа, ако може добре да я свърши, ако е чист, прилично облечен и се държи учтиво? Всеки би го взел на работа!

67

10г изолация

преди 5 години

Накарайте българите да учат, работят и плащат данъци!Учат ли? Не Подаряват им дипломи.Работят ли? Да. Ако ги назначат да държавна службица по партийна принадлежност или роднинство. На конкурси ходят с отговори предварително дадени им. Данъци внасят ли? Не. Държавният чиновник е освободен от данъци.Турци, ро.ми, българомохамедани нямат достъп до държавни службици, ако и с 5 виШУта да са. Равни права ли? Демокрация ли? Няма дискриминация ли?После- Ама те се капсулират! Ама ние ги интегрираме!

66

Анонимен

преди 5 години

Ами за съжаление е прав. Здрав прав, само стои в коптора по цял ден и се чуди какъв зулум да направи. С добро се видя, че нестава. Време е всички такива кашонни изпълнения да се изравнят със земята и малко да се подгонят тия ***. Да си намират работа, да си взимат под наем жилища и да започнат да се държат като човеци. Защото ако се държиш като ***, то явн искаш отношение като към ***.

65

ад0лф

преди 5 години

има и по-ефективни решения!!

64

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са ромите, че да има с какво да се оправдаваме

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63В Бг не се гледа тежестта на престъплението. Гледа се етноса на извършителя.

62

Анонимен

преди 5 години

Какво ще работят, като никой не ги взема на работа?Обществото не ги приема, колкото и да са учили.Разделението на етноси в Бг се засили прекалено много през последните 10 г.

61

до 61

преди 5 години

Хем казвате, че комунизъма и Сталин са лоши и са ви държали н ГУЛАГА, когато получихте свобoдата да си отидете в родната Турция предпочетохте да си смените имената вместо да си ползвате правата и свободите и още ревете кат вдовица за муй за Бай Тошо.

60

Анонимен

преди 5 години

Кара качанов,Кара янчева,Кара николов....карай да върви.

59

Анонимен

преди 5 години

Къде беше военният министър само преди няколко седмици когато бивш военен рейнджър уби и закова в сандък настояща военна рейнджърка? Убийството не е ли доста по-сериозно престъпление от побоя?

58

Анонимен

преди 5 години

И каква му е работата на военният министър да влиза под прожекторите заради банална битова свада? Отвсякъде мирише на нагласена патриотарска уйдурма. Мъчат се да закрепат позападналият рейтинг.

57

до 61

преди 5 години

Никого не сме гонили недей лъга ако Ердоган изгони турчин от Турция тогава е изгонване, ние турци тука не сме канили Бай Тошо ги върна по родните им места би трябвало да са благодарни на бай Тошо защото да живеят сред неверниците за тях е грях.

56

Анонимен

преди 5 години

Гробажиите са снишили като мишки дорде бурята отмине ни вопъл ни стон и са пратили Каракочев като Матросов да брани НПО-тата .

55

Анонимен

преди 5 години

Не знаех ,че ромът е колкова коварна напитка

54

Анонимен

преди 5 години

Само във Войводиново ли има незаконни къщи, бутайте навсякъде нека ескалира напрежението какво си ни се заобеснявал спазвайте законите. Всичко да се събори до последния коптор.

53

до 52

преди 5 години

Не съм ти--виж какво ти е написал 50....

52

ХаХа

преди 5 години

За какво им е на ромите да учат или да работят? Нали имат права....