80

ПЕНКО

преди 5 години

СРИВАНЕТО НА КОЯТО И ДА Е ДИКТАТУРА ЗАПОЧВО СЪС СЪПРОТИВА !!!

79

Анонимен

преди 5 години

Като го гледам този и той добре се е охранил. Нашият също. Трябва да се признае, че само Путин умее да контролира теглото си.

78

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми ***, първо си оправете *** наречена България ,после мислете за Унгария.Вижте с колко се е увеличило населението на Унгария откакто управлява Орбан,после вижте какви са заплатите икакви са цените там.Ха сега сравнете тия неща със същите в *** и после пак коментирайте.На евроизборите ще се види колко унгарци са за Орбан и колко против него.Това ,че десетина хиляди протестират срещу заплащане ,а и защото са в опозиция не променя нищо

77

А аз

преди 5 години

си мислех, че само в България са пратени "протестиращите"! Навсякъде имало ***! :(

76

Хм

преди 5 години

Казусът с извънредният труд е синдикален и решението му е синдикално.Нормално е да се направи обща стачка и да се водят преговори.Всъщност,най-лошото в тоя закон е дългия срок за изплащане на изработеното и там трябва да бъдат насочени усилията на синдикатите!И 1 година е прекалено дълъг срок,а 3-абсурден.Хората работят допълнително,защото им трябват пари ВЕДНАГА!Ако бъдат задължени да работят извънредно по много,губят възможност да го правят там,където се плаща веднага!

75

Анонимен

преди 5 години

орбан е враг на лицемерната демокрация затова и го плюят непрекъснато затвори университет на сорос и го изрита като кир.лив фестова не се прощава от ония в краваршингтон

74

Анонимен

преди 5 години

Още ли има хора, които да се впечатляват от тоя катунар? Върна Унгария с между 5 и 10 години назад! Обаче му се радват някакви прoмитаци защото им повтаря популистки мантрички, които те искат да чуват. Пoдмокрят се от кеф когато ги чуват!

73

Анонимен

преди 5 години

Всеки да се върне в родината си.. Българите в България, Румънците в Румъния, Поляците в Полша и проблема ще реши.. Всяка жаба да си знае гьола

72

Анонимен

преди 5 години

Най-теудното нещо на този свят е да обединиш хора около идеята за Четвърти Райх. Няма да стане. Провалихте се.

71

Анонимен

преди 5 години

Тоя опушенияя, като създаде един проект за обединение в държавата си ...тога да дава акъл за проект обединяващ 27 държави. Ама то така по Балкански сме свикали да пилее ммм всичко лесно. Особено , ако не сме го правили ние. Да излиза от проекта и да седи сам , кой го задължава ? Наду ми главата вече с популизум и мало....щинаа. Най-теудното нещо на този свят е да обединиш хора...Това което тоя никога няма да успее.

70

Присмехулник

преди 5 години

с орбан или без, нпо-тата трябва да бъдат поставени под пълен контрол! все пак заради "конрад аденауер" терористите имат властта в ес и еп!

69

Salim

преди 5 години

Няма нужда да се казва. Ходя и в Германия, и във Франция. Виждам го с очи, както се казва. :)

68

въй

преди 5 години

Орбан и да не е на власт истините които казва си важът!!! Европа е пътник!!! само глупците не го разбират или се правят на луди - абе наисина плаща ли ви някой да се продавате и да се правите на глупави!?

67

Присмехулник

преди 5 години

салим, това от дпс ли ви го казаха?

66

Salim

преди 5 години

Европа до австроунгарската граница ще е много скоро предимно мюсюлманско. Католицизма и протестантите ще останат в историята на европа. Биизниллах.

65

Орбан си отива

преди 5 години

Орбан е пътник. Народът на Унгария е срещу него и скоро ще го свали от власт.Така ще стане с всички слуги на Русия в Европа...

64

Присмехулник

преди 5 години

истината е следната: нпо трябва да бъдат поставени на тясна каишка, както е в израел. и забележете! откакто в египет е забранена дейността на "конрад аденауер" - атентатите там намаляха драстично.

63

Анонимен

преди 5 години

63 браво за коментара останали са все още нормалнo мислещи хора в европа

62

Патриот

преди 5 години

Руски шпионин!

61

Анонимен

преди 5 години

Какво щеше да бъде Унгария без ЕС и НАТО,щеше да бъде смазана от руския ботуш.Не е далеч времето,когато руснаците безчинстваха в страната на Орбан.Той може да бъде критик на Брюксел,без да сллугува на Москва.