16

Трумп

преди 5 години

Асад е диктатор, а Сауд е върхът на демокрацията.

15

Анонимен

преди 5 години

Когато в СА настъпи цивилизацията тогава ще дойде свършека на света.

14

M.I.C.

преди 5 години

Уахабизъм, салафизъм са съществували векове наред. Не съм специалист по въпроса напротив много далеч, но да се твърди, че са създадени от христяни е доста невярно. Виж, да се каже, че са "изпозвани" от христяни може и да е ръка, може би не. Но създадено....

13

ПРОМИТ МОЗЪК

преди 5 години

До La Franceчувал ли си думата Телегония !?за това тарамбуките държат жените им да са девствени и да не се лупат за кебабче с бира обаче твоя мозък е пълен с еврейски лъжи - като малки деца ви лъжат еврейте !!!

12

La France

преди 5 години

Все повече хора в мюсюлманския свят започнат да осъзнават, че живеят в лъжа. Рано или късно те ще счупят оковите и ще отделят религията от държавата по примера на европейската цивилизация. В 21 век, в епохата на интернета и на глобализацията, прoсто няма друг път.

11

Анонимен

преди 5 години

Aми сърдете се на самите себе си, изпитвайте гняв заради самите себе си, понеже уахабизмът е създаден от християни. И от християни е наложен там, първоначално като обикновена секта. Изкуствено е създаден от службите на UK, по време и след 1 световна война. UK и Франция са обещавали "свобода" на арабите от "лошата" Османска империя (която тогава е владяла тези земи) и за да ги откъсне от традиционните ислямски течения на принципа "Разделяй и владей", вмъква там уахабизъм. Изцяло християнско си е!

10

Анонимен

преди 5 години

"Защото страната държи консервативните и и варварски правила да останат точно такива, каквито са."Не е правилно да ги наричате "варвари". Варварите се цивилизоваха преди векове. Животни е по-уместно.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5САЩ дружат с тия варвари, защото САЩ са най-големите варвари. Но много по-изтънчени и в началото изобщо не можеш да осъзнаеш каква змия си взел в пазвата си.А иначе неудобните на САЩ страни, които не дават даром природните си ресурси се наричат с какво ли не имена, правят се опити за внасяне на "демокрация", а такива наистина тоталитарни режими като в СА се толерират, защото са наше куче и ни играе по свирката.

8

Аркан

преди 5 години

Ето поредното доказателство, че исляма е варварска религия.

7

ааууу

преди 5 години

Всичко се променя, хората, животните, планетата, галактиките, вселената - всяка секунда. Тия от Саудитска арабия могат да се опитват да забавят, но не могат да спрат промените.

6

Сауди посолството

преди 5 години

"Комедиант и активистка изчезват. Били отвлечени от властите?"Долни клевети. Напуснаха дома си с вълшебното килимче, дето го ползваше и Кашоги.

5

случайно минаващ

преди 5 години

Жалко е, че има още такива средновековни варварства и държавна политика.

4

Анонимен

преди 5 години

А САЩ дружи с тези варвари, застъпи се за тях след случая с убитият журналист, а преди няколко месеца Вашингтон нарече себе си "непоклатим партньор на Саудитска Арабия".

3

Burzum

преди 5 години

Любимата страна на САЩ!И Израел също!

2

Анонимен

преди 5 години

В тази държава все още практикуват екзекуции на улицата по анонимен донос.В смисъл някой казва на мъжът че жена му е изневерила и оня се оплаква на нравствената полиция и я убиват.Даже снимат с телефоните и качват в интернет.Това е една дивашка държава.Надявам се скоро петролът да падне до 20$ и да почнат да фалират лека полека защото цялата им държава е с ромски манталитет.Кушия нали знаете какво е?Всеки ден местните си правят кушия но не с каруци а с бентлита и ферарита.Друсат кючеци,чалга.

1

Кашоги

преди 5 години

"Без следа: Любимата двойка на Саудитска Арабия. Тя в затвора, той..."Не е трудно да се досетим какво са направили с него саудитските ***.