36

Анонимен

преди 5 години

В България също изчезват и умират хора много мистериозно.Спомнете си аферата между Мишо Бирата,Ваньо Танов и бат Бойко.Много набързо умряха и двамата.

35

ПроСоТо

преди 5 години

До бай ганюи ти си прав,байо!..-Малко са народите,които имат "ПРАВОТО" и "СВОБОДАТА" да преживяват с 250 евро на месец...които имат "правото" да бъдат задържани за 48 часа,дори и малолетните,без да им дават обяснение,или да уведомят близките им...които имат правото да затъват в кредити до живот,защото трудът "не струва нищо"...които имат правото да напуснат родната си земя,земята на дедите им и да идат да слугуват в странство...и др.,и др. "права и свободи имаме"..Направо сме за завиждан

34

Анонимен

преди 5 години

То пък тук не изчезват хора, няма публични убийства, побои, изнасилвания, кражби... Ах, тези лоши чужди страни бре... Навсякъде лошо, лошо... в Русия - лошият Путин, в САЩ (те май всички "били лоши" там :)), СА - пак лошо, Турция - ужас, Гърция - "голяма криза", Румъния - и те - ще председателстват, пък протестирали... Само тук, няма безработица, БВП гони рекорди, стоят се "велики" магистрали и се ле'пи стиропор. Браво!

33

бай ганю

преди 5 години

дали ние оценяваме с колко м,ного права и свободи живеем съпоставено с много други нации,май приемаме всичко за една даденост без да се замисляме и забравихме много бързо тоталитарните времена

32

Анти ГЕРБ

преди 5 години

С тези чалмари наш Боце се прегръщаше наскоро и ни увещаваше, какви реки от инвестиции ще потекат от там, към България. Диктатор с диктатори се прегръща и целува.

31

Анонимен

преди 5 години

От коя българска онлайн медия е копирана Статията?тоа сайт само с това се занимава и то всеки ден

30

Анонимен

преди 5 години

ами англосаксите направиха камиларите принцове с много пари и сега берем плодовете на "демокрацията"

29

Анонимен

преди 5 години

айди бе ноли тука се исипаха една торба защитници на човешките права да бранят *** де гиама чичко сам не е наредил- демокрация на кучето в г.за

28

Krom

преди 5 години

До saki - хайде аз да ти обясня. Това е пошло общество, за което "Демократична" Америка широко си затваря очите. Защото е пристрастена към евтин петрол и многомилиардни сделки за оръжие. Ако си богат саудитски принц, живееш като шейх. Чукаш руси елитни ***, караш яхти и правиш каквото си искаш на Монако. Ако си беден или незначителен - то шериата е закон. Не ти харесва? Затвор или дръвник. Така стои това на което се възхищаваш. Това ли те въодушевява?

27

Анонимен

преди 5 години

И къде е демокрацията сега, има евтин петрол няма грижи. Иначе опазваме права , всичко са интереси на ...А за санкциите нещо да кажете господа телерасти.

26

saki

преди 5 години

Може да са варвари ,но с религията успяват да женят младите къде доброволно ,къде по принуда и затова имат невероятен демографски прираст и населението им е предимно млади хора. А в цивилизованите страни, младите мъже стоят вкъщи и гледат п о р н о , а жените не им обръщат никакво внимание...резултата е демографски срив и болшинството са застарели пенсионери ,пълнещи памперси и вечерящи по круизи. Западна Европа вече е един старчески пансион.

25

Петров

преди 5 години

Новите активни борци срещу комунизма и антиглобализма. И у нас е пълно с такива по медиите.

24

Анонимен

преди 5 години

"И нека не забравяме че Саудитска Арабия са едни от основните спонсори на БХК и на 80 процента от новопостроените джамии в Родопския регион."И нека не забравяме, че България е секуларна държава, т.е. всеки е свободен да вярва в каквото си иска и няма кинкретна религия, която да определя порядките в държавата. Че на всичкото отгоре има в страната ни 30% мюсюлмани. Тъй, че не си мисли, че България ти е бащиния да определяш какво ще има в Родопите и да искаш да "покръстваш" хора!

23

Анонимен

преди 5 години

Тука само се внушава за САЩ, но на Г-20 в Буенос Айрес се видя кои си направиха "give me five" по братски.

22

kukla

преди 5 години

Пропагандата в защита на сексуалната революция от типа 1968 в западна Европа е силно демодирана. Едва ли вече някой ще се хване на тая запдана пропаганда. В момента западния свят бере плодовете й. А това е самоунищожение и бясна молба да дойдат арабски деца, да ги заместят, че умират. Единични откачалки ще има в арабските страни и май само до там ще си остане. Западния модел на живот е вече за посмешище.

21

Принц Емебан Емибан

преди 5 години

За пари всичко става брееее.

20

До 15

преди 5 години

Бруталната истина е, че си 100% прав!!!САЩ и Русия си крепят икономиката като продават оръжие на тия камилари и си взимат нефт на промо цена.Ако тия дадат на червено едни ракети и самолети за 1 трилион на година отиват на кино :Х

19

опетков

преди 5 години

До ПРОМИТ МОЗЪК Не се прави на много отворен. Кажи точно за какво те излъгаха евреите? И кои точно евреи? Не вярвам да си прочел и два реда от еврейските учения и религия.

18

Нати

преди 5 години

И нека не забравяме че Саудитска Арабия са едни от основните спонсори на БХК и на 80 процента от новопостроените джамии в Родопския регион.

17

Анонимен

преди 5 години

До ПРОМИТ МОЗЪКСтига с тази телегония. И с мантрите, че само жената поема част от генетичния код на всеки мъж, с когото е контактувала интимно. Чрез обмяната на телесни течности двамата "обменят" и генетична информация.Ти не отиваш девствен при жена си. Рядко има мъже, които остават верни само на една жена през целия си живот. И се получава, танто за кукуригу!