17

кви 3 години,бе

преди 3 години

В Щатите с тях е свършено!Мой познат лекар в Щатите денонощно е в болницата,и продължава да учи!Прибира се за един ден,и обратно на работа!Много добре знае,че при грешка е аут!

16

пипи дългото чорапче

преди 3 години

М да. .Вчера анкета за образование и възпитание днес за лекарски грешки,а преди 2 дни отнето дете.Обърнете назад в новините и ще видите едно и също всяка година.Плюс нови цени, криминални истории за убийства и кражби.Остана да пишат подред за полиция,транспорт,програми и светло бъдеще.А на бас че мога да позная утре някоя новина

15

Подигравка е това

преди 3 години

В медицината има случаи на грешки, за които после лекарите съжаляват. Но при показания за секцио да я карат да ражда естествено и да убият родилката и бебето е ултра голяма небрежност и следва да има ефективни присъди. Тези кой знае още колко деца са направили инвалиди за цял живот от мърлящина

14

аз-ът

преди 3 години

Мислиш ли, че нарочно са я убили жената. Направили са груба грешка и, вярвай ми, със сигурност съжаляват много. Това не може да върне мъртвите, за съжаление.-----АЙДЕ СТИГА ПОЗВИТИВИЗЪМ, ЛИБЕРАЛИЗЪМ И ТОЛЕРАСТИЗЪМ. Разбира се, че не са я убили нарочно. Може да я убили с НЕБРЕЖНОСИ или НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ липса на знания и т.н. КОЯТО И ОТ ДВЕТЕ ПРИЧИНИ ДА Е, ТЕЗИ НЯМАТ ПРАВО ПОВЕЧЕ ДА СА ЛЕКАРИ !!!

13

Анонимен

преди 3 години

Лекарите не били виновни?! А кой е виновен, майката и бебето ли, че са жертва на немарливостта им!

12

Анонимен

преди 3 години

След време и такива лекари в градове като Габрово няма да има, защото всеки гледа да се захване с хем лека, хем доходоносна професийка. Тогава само господ ще е виновен.

11

Rolex

преди 3 години

Ти да не би да си доктор? Всеки доктор трябва да изпълнява прецизно и точно задълженията си и няма право на грешка. Ако не може да го прави, да ходи да мие чинии. Ако са изпълнили всичко както трябва нямаше да се стигне до това. Като си се захванал с тази професия, носиш ОТГОВОРНОСТ!

10

Анонимен

преди 3 години

До ГуруВсеки греши, само ти и сервитьорите не грешите.

9

Анонимен

преди 3 години

Щом съдят шофьорите причинили cмъpт на пътя, затова, че за част от секундата е трябвало да вземат правилното решение и да реагират. Лекарите в този и в други случаи имат много повече от секунда за вземане на решение и за реакция.

8

Анонимен

преди 3 години

До GuruКато ти харесва в САЩ върви в затвора там.

7

Гуру

преди 3 години

До 5: Работата е там, че в България за един смъртен случай, че и за повече, няма никакви последствия, както и до момента няма последствия за тия убавци. Ако не им харесва да носят отговорност да станат сервитьори.

6

Guru

преди 3 години

Няма да им бъдат отнети правата поне за момента, защото ще обжалват. В САЩ ми харесва, че те съдят за 20-30 дни, после те бутат в затвора и т.н. и чак тогава ако искаш обжалваш и каквото там си поискаш. Тука можеш да влачиш дело по 10 години. 5 години домашен арест, накрая ти дават 6 години ефективно и влизаш в затвора за 6 месеца.

5

dдфсф

преди 3 години

До бамбиИ като ги осъдят на смърт ти ли ще лекуваш хората, дето сигурно на 2 магарета сено не можеш да разделиш? Защото можеш да имаш хиляди излекувани пациенти и изродени бебета, но при един смъртен случай целия ти живот отива на кино...

4

dдфсф

преди 3 години

До аз-ът 1Мислиш ли, че нарочно са я убили жената. Направили са груба грешка и, вярвай ми, със сигурност съжаляват много. Това не може да върне мъртвите, за съжаление.

3

бамби

преди 3 години

Смъртни присъди трябват.СМЪРТНИ!!!

2

Анонимен

преди 3 години

След 3 години едва ли ще практикуват професията. Ако това ти се случи, няма да помислиш повече да работиш тази работа.

1

аз-ът

преди 3 години

защо само за 3 години са им отнети правата?За да могат да трепят още наород с кеф, като минат 3 години?