38

Анонимен

преди 5 години

До44. Никои не вярва на Русия.Защото руснаците в България много дават И НАКРАЯ ВСИЧКО ВЗИМАТ.

37

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименНикакви руснаци янма да дойдат неканени, защото руснацуте няма място там, дето не са поканени. Пример: Сирия;))) Там ги поканиха. Ние тръгваме самостоятелно, и който иска да развива добри икономически отношения с нас, сядаме на масата и говорим, ако интересите ни не съвпадат, темане, нема да му правим;))) Всичко е въпрос на интереси. Те искат нещо, но и ние искаме нещо;))) Печели тоя, чиито интереси са близки до нашите или не ни пречат.

36

Анонимен

преди 5 години

Българските роми в ЕС. СА ИНТЕГРИРАНИ ВЗИМАТ СИ РЕДОВНО ДУШ. И са си ежеднемлвно със семействата. И ни се чувстват дискриминирани, като водачите на ТИР. КОИТО са ва работа при превозвачите.

35

Анонимен

преди 5 години

Излезетели от ЕС. ЩЕ ВИ ДОЙДЕ РУСКАТА МЕЧКА В КЪЩАТА БЕЗ ДА Я КАНИТЕ.

34

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЩе успеем, защто Тангра и Умай са с нас, не Натан-Яхве, не Тръмп, не Юнкер и не Тъй Яни. Вие сте Пътници!

33

Анонимен

преди 5 години

Нашите превозвачи се интегрираха в ЕС. НО СЕ ЧУВСТВАТ ДИСКРИМИНИРАНИ. ОТ ЕСЗАЩОТО НЕ ИМ РАЗРЕШАТ ДА СПЯТ В КАБИНИТЕ НЕ ИЗМИТИ ИМА Ромите В Е, КОИТО също се интегрираха в ЕС. НО НЕ СЕ ЧУВСТВАТ ДИСКРИМИНИРАНИ и саси добре в ЕС.

32

ivailo

преди 5 години

Президента Радев ясно защити превозвачите ни в писмо до тоя Таяни , а Бойко - никаква позиция... То от мекотело като него какво друго да се очаква.

31

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЩе излезем, но може и без вас;))) Сиреч, който си иска в ЕС, ще си го оставим там. Тук, таквиа като вас са ненужни. Да правят саботажи, мечатейки за ЕС. Е, там в ЕС и да ви асимилират мигрите! Слава на Тангра!

30

Анонимен

преди 5 години

Трябва да стане като в ЕС.. Шофьора да си е собственик на камиона. И да си взима поръчката. ДА СИ ПЛАЩА ГОРИВОТО И ДА СИ ОТЧИТА РАЗХОДА В МЕСТНАТА ВЛАСТ.И Ако е теглил кредит да си го връща с 1% лихва. За нов камион с 5годишен гратисен срок.

29

Гробокопач

преди 5 години

До До 25Когато излезем от ЕС, България ще поеме самостоятелен и независим път на развитие, връщайки националната си независимост. ще бъдем вън от всякакви Съюзи, тъй, че си стягайте дупетата, г-да разнежени и разглезени демократчета;))), ще бъде много трудно, защото Българският Саракт изисква творци,а не консуматори, иска д асе исли,а ен да се блее на яслата предо Овчеря. Слава на Тангра!

28

Анонимен

преди 5 години

Франция са империалисти по-жестоки и от турците и нищо добро освен робство ни чакат в НАТО и ЕС.

27

Анонимен

преди 5 години

До23. Няма да стане. ТИ си малък и неразбираш тия работи в политиката. Тогава / по времето на соца/имаше само една партия БКП и само един член 1." Партия и Държава едно" . Всичко за партията . Сета има много партии като бкп" и всяка иска пари. И всяка си има транспортна фирма, която снася на вожда си " номенклатурчик".

26

Гробокопач

преди 5 години

Бойко Борисов: Благодаря, другарю Станишев! Това е правилното изречение. МОже и "Конграчулейшънс, Сергей". Мани го тоя Тъй-яни;))) Отново неправилно подмазване;)))

25

Анонимен

преди 5 години

1/ ГЕРП ОСТАВКА2/ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕСТолкова зле никога не сме били.

24

патриот

преди 5 години

До УточнениеСАМИТЕ ШОФЪОРИ НЕ РАЗБИРАТ ЛИ ----С ТОЗИ ..ПРОТЕСТ ..ВЪРВЯТ СРЕЩУ СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ-----УРЕГУЛИРАНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПО---ВИСОКИ ЗАПЛАТИ НОРМАЛНО СПАНЕ КОЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА СА ЗАСТЪПЕНИ В ТОЗИ ПАКЕТ--1 МАЗОХИСТИ

23

Анонимен

преди 5 години

Излизане от ЕС и една държавна фирма за тирове както беше сомат.

22

Анонимен

преди 5 години

И следващия като в сегашния и нищо няма да се промени. България има само 15 депутата и ще трябва да приеме антибългарски закони гласувани от небългари. Даже турците не са в ЕС, но имат повече депутати от Германия, Белгия, Холандия и Франция. На бас че Борисов и Каракачанов ще клекнат и ще свирят на Макарона.

21

Анонимен

преди 5 години

Ромите виновни

20

Анонимен

преди 5 години

Сега се занимаваме с превозвачите. А ми и детските учителки и те предпочитат да са на запад. Която знае западен език с 500 думи става. А ми я питайте и асистентите за гледане на възрастни и те иска. А бе всичко иска Запада. А соц. тарикатите във власта нищо не правят да сменат устройството на държавата. Чакат от Москва заповед.

19

Анонимен

преди 5 години

Таяни премести ли си го в другия крачол след разговора с Тиквата.