58

БиБи

преди 5 години

Можеше да бъдеш по-настоятелен: Пакетът Мобилност 1 да отпадне! Как така ТИР-шофьорите ще се връщат след третата седмица с тежкотонажните коли вкъщи! Може да се обадиш на президент Макрон, нали с него се прегръщахте и целувахте, и третото предложение да отпдне.Обади се и на танте Меркел, и там настоявай! Бъди мъж, а не женчо! И хвани този с къдравата глава от Шума да помага! Не само да тича до САЩ и да получава инструкции!Ами Цвета от елховско: Monsenieur, au secour! J'aime toi! И така нататИка

57

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е,на какъв език бат Бойко говори с италиСнежа и договори толкова важни неща????Ако в България има развита икономика,има производство,тогава ще има и работа за транспортните фирми,а сега едвам пълнят един камион за износ,ама от Европа няма нищо,защото НИКОЙ не желае да бачка с държавата на Бойко и Цецо,те това е проблема,тук е заровено кучето!!!!!Колкото по-бързо изчезнат тия,толкова по-бързо има шанс тая държава да тръгне напред!!!!

56

Анонимен

преди 5 години

Кой брои тоя папагал за жив?

55

Анонимен

преди 5 години

Отлагането на проблема НЕ е решение.

54

Анонимен

преди 5 години

Най-смешното е, че не протестират самите шофьори а собствениците на фирмите :) тези промени са добре дошли за шофьорите ама българския "бизнесмен" не обича да плаща.

53

Анонимен

преди 5 години

Тез от ЕС за какви се мислят? Всеки има право да се изхожда на полето и да спи в кабината като пълен клошар. Амаха!

52

Анонимен

преди 5 години

Ами да забраним тогава чуждите търговски вериги,за да продаваме наши стоки и да осигурим производство и работа.За тях може,за нас-не.Ай сик.

51

Solar Power

преди 5 години

В този проект има супер големи недомислици като тази камиона да се връща на всеки 4 месеца. Това е излишен разход. Може например да се връща шофьора със самолет :)Би било много по евтино, практично и щадящо природата. Има и други недомислици.... явно ,че е лобиран този закон....

50

Глупости

преди 5 години

МЕРАЦИТЕ НА НАШИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ,НЕМА ДА МИНАТ В ЕС!... И ПАПАТА ДА ВИКАТЕ, НИКОЙ НЯМА ДА ВИ РАЗРЕШИ ДА ПОДБИВАТЕ, ЦЕНИТЕ НА ПРЕВОЗИТЕ В ЕВРОПА!ВРЕМЕ Е ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ!!!

49

334

преди 5 години

Моделът "Борисов" се пренася в Брюксел - отлагане, тъпчене на едно място, запазване на "статуквото". Започва "побългаряването" на ЕС - лошо му се пише.

48

Шефа

преди 5 години

Борисов не усещаш ли , че в Европа само се бъзикат с тебе и не те бръснат и за банкянска слива?

47

бачо Колю

преди 5 години

До избирател"Крадлив и некадърен политик е!"Не знам дали е по-крадлив от другите, но със сигурност не е некадърен.

46

Анонимен

преди 5 години

Аз така и не разбрах, какъв е довода камионът да се връща на определен период в държавата на регистрация. Моля някой да ме светне!

45

избирател

преди 5 години

Четейки Ви,разбирам,че никой от Вас не е бил на протеста.А по-важното е,че никой от Вас не е професионалист по темата,а просто плюете чисто по Български!!!Иначе за другаря Борисов сте прави!!!Крадлив и некадърен политик е!Странен,понякога нелогичен нагаждач е!!!Когато бяхме председатели вместо да върши работа по пакета "Мобилност",он се захвана на македонците да помага ,все едно е помогнал на своите си с нещо.....Често прекалява с роболепието си спрямо Ердоган!!!Абе......

44

каква обида

преди 5 години

ТЕЗИ "УПРАВНИЦИ" СЕЩАТ ЛИ СЕ КАКВА ОБИДА ЗА СЕГАШНИЯ ЕП Е ТОВА - ДА ИСКАШ СЛЕДВАЩИЯ ДА СЕ ЗАНИМАВА С НАШТЕ " БЕДНИ" МИЛИОНЕРИ, КОИТО ИСКАТ БЕЗ ПРАВИЛА И ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ РАБОТНИЦИТЕ ИМ ДА ГИ НАПРАВЯТ МИЛИАРДЕРИ? ДЕМЕК, ПРИ ТИЯ НЕ СТАВА, ПРИ ДРУГИТЕ МОЖЕ И ДА СТАНЕ, ТАКА ЛИ?ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЛОБИРАТ ЗА "ШКЕМБЕЛИИТЕ" РАБОТОДАТЕЛИ И СОБСТВЕНИЦИ И АЗ БИХ ПРИЕЛА ЗАКОНА ВЕДНАГА!

43

Анонимен

преди 5 години

Така ще ни пазят и от НАТО, на което уж разчитаме. Турция и Гърция са в НАТО и постоянно се провокират и стрелят. Никой няма да ни помогне от НАТО, ако се наложи.

42

Анонимен

преди 5 години

Boiko nsli de zeluvasch s tanjani uj priateli bravo na zipras opravi garzia pensii visiki saplati nama 100 i 200 eur pensii nai niskata 550eur i ne sa rabotili 43 g tanjani mn te haresva boiko tramp daje ne stana kato mu podade raka boiko

41

Анонимен

преди 5 години

В Франция живеят вече 30 тодини роми. Които немогат да се интегрират, во пред властите казват , че никога не се чувстват Дискриминирани

40

Анонимен

преди 5 години

След Борисов в играта, влиза и Мая с тайното "оръжие"

39

Анонимен

преди 5 години

Руснаците никои не ги кани никъде. Те сами отиват неканени и трудно си тръгват. Руснаците не ходят там където има китайци.