24

Анонимен

преди 5 години

ВЛЕЗЕМ ЛИ В ЕВРОЗОНАТА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ НАШИТЕ БАНКИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ С РЕДИЦА ЕВРОДЕРЕКТИВИ И ЛИХВИТЕ ЩЕ ПАДНАТ КАТО У ГЕРМАНИЯ-2.32%,ИСПАНИЯ-2.27%,ФРАНЦИЯ-2,21%,ХОЛАНДИЯ 2.76%-БЪЛГАРИЯ-4.8%, ЗА БОГА БРАТЯ НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ, ПАЗАРЪТ Е ЗАЛЯТ С БАРУТНИЦИ В САМОРАЗПАДАЩИ СЕ ПАНЕЛНИ ГЕТА БЕЗ ИНФРАСТРУКТУРА И НОВИ ИМОТИ С КВАДРАТУРА НЯКЪДЕ В ОБЩИТЕ ЧАСТИ, А ПОСРЕДНИЦИТЕ СА С ТОЛКОВА НОМЕРА, ЧЕ ТИ ИДВА ДА ЗАРЕЖЕШ ВСИЧКО.

23

Смешник

преди 5 години

Ам със скъпи жилища ще изгоните още повече хора ще се замислят хората дали да дадът 100к? в бг или в чужбина направо ще си вземат нещо

22

Анонимен

преди 5 години

дръж я,измисленото евро е на път да се сгромоляса...

21

AA

преди 5 години

Следя от 1 година имотите .Едни и същи апартаменти висят на пазара доста време поради високи цени .Дори забелязах,че започват да смъкват цените им. Направете си извод сами.

20

Продавач

преди 5 години

Имам панелка (90 година) от 46 квадрата в люлин, продавам я от половин година за 80к и досега никой не се е навил. Така че по полека с изцепките как пазара върви нагоре

19

Марин

преди 5 години

Искам да видя как ще растат като вдигнат лихвите.

18

Анонимен

преди 5 години

В АВСТРИЯ НЯМА МИН ЗАПЛ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО- НО ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МИН ПОЧАСОВА СТАВКА-8.90 ЕВ, ИМА И 13 ЗАПЛ С ЛЯТНАТА ОТПУСКА И 14 ЗА КОЛЕДА- ТОВА КОЕТО ТОКУ ЩО ГЛЕДАХ Е АПАРТАМЕНТ 105 КВ 423000ЛЕВА- ПО ОКОЛО 4000ЛВ НА КВАДРАТ, ТУК МИН ЗАПЛАТА 286 ЕВРО, АКО ТЕГЛИШ ЗАЕМ СЛЕД КАТО ИЗПЛАТИШ ИПОТЕКАТА ЦЕНАТА ИДВА КАТО В АВСТРИЯ ТА ДАЖЕ И ПО СКЪПО. НА БАНЕВИ КЪЩАТА ИЗЛЕЗЕ ПО 800 ЕВРО НА КВАДРАТ- КАКТО СЕ ПАЗАРИШ И АКО НАМЕРИШ НЯКОЙ ДА ИЗЛЪЖИШ, ПРЕДИ ДА КУПИТЕ РАЗГЛЕДАЙ И ВИЖ- ТУК ИЗТЪРБУШЕНИ С ЕВРОЦЕНИ

17

Анонимен

преди 5 години

Ръстът засяга София, Пловдив и Варна, там населението се увеличава !

16

Анонимен

преди 5 години

Купувайте балъци, купувайте, че не останаха.

15

Анонимен

преди 5 години

Ами тези които имат повече от 2 гънки в мозъчната си *** ще се сетят кои през 90-те години ви казваха че жилищата ще станат скъпи и когато ги продадете ще станете милионери. Помните ли или сте като мамуните по 2 минути само помните. Та същите тези които ви успиваха сега са милиардери в евро. Гледат ви как се гърчите в мизерия и си казват. Ех такъв народ да искахме нямяше да намериме. Да такъв народ няма никъде по земята, няма и да има. УМНО племе се оказахте като на деда ми цървулите.

14

Уууу!

преди 5 години

Ама то не се строи за българи вече.Кой има такива доходи да изплаща толкова високи цени?Явно се чака вълна от емигранти,въпроса е какви ще бъдат и от коя държава.Така както бай Тръмпо уж изтегля войската от Сирия,може да я насочи към Иран и тогава няма да стигнат построените жилища в БГ.

13

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Виена Австрия 2016 г заплата средно 1000 евро . Цена гарсониера 500 000 евро във 9 бицирк.А сега кажете вие в София евтино или е скъпо ли .

12

Карл Бойков Марксов

преди 5 години

До Анонимен 1С една дума - Бойкономикс.

11

Анонимен

преди 5 години

Хора които да купуват няма, но цените скачат! Искате да кажете, че мутро-олигарсите са изкупили държавата си я продават? Тока стана ли 15 цента за краен потребител, защото какъв е смисъла от Белене ако няма кой на кого да препродава скъпо? Държавата няма интерес, защото няма как да се краде.

10

Анонимен

преди 5 години

""Данните на НСИ отчетоха съвсем слаб спад на ръста на цените на пазара на имоти у нас. Подобни са очакванията и за следващата година. Предвижда се ръстът да бъде 2-3% на годишна база за цените на жилищните имоти."Уот-дъ-фак??? Уж тази и следващата година щели да поевтиняват леко, но да има 2-3% ръст? Кажете моля, кой ви е дилъра? Искам и аз да пуша от същото!

9

георги

преди 5 години

и с 20-30 % да се дигнат все тая , балъците свършиха и никой вече не купува!Като паднат с едно 15-20 % може и да тръгне наново търговията

8

Анонимен

преди 5 години

Работя в международна компания, в която заплатите са доста сериозни. Всички колеги накупиха като невидели имоти на завишени цени... Хвърлят по 2-3000лв. ипотеки месечно. Тук-таме се намира някой имот на сносна цена, честно казано. Самият аз съм родом от София и имах сума наследствени жилища и направих няколко сделки последните 10 години. Тогава също цените бяха раздути, но продадох доста лесно даден имот, за да си купя друг. Пазар има. 90% са добре платени млади специалисти.

7

Анонимен

преди 5 години

Подранили сте много! Първи април е още далеч!

6

Анонимен

преди 5 години

На обяви са такива. Реалните сделки са си на по-ниски цени.

5

Qwerty

преди 5 години

Щом този предрича 2-3% значи положението е много зле. Май ще излезе минус 7-8%