12

Севт III

преди 5 години

Това е краят! Хуните надделяха!

11

kukla

преди 5 години

То пък тая Джуджи е една софиянка, пази боже

10

Анонимен

преди 5 години

Нормално е селянинът да защитава селяните. Те винаги се държат един за друг. Затова и ни пррвзеха.

9

10

преди 5 години

Навремето като студент , моята хазайка мадам Бети казваше , че ако си отидат всички неродени в София , тук / в София / ще останат само кучетата ! В СУ "Климент Охридски ",тогава наричан СДУ , всички мои професори бяха родом извън София.Да ги изброявам ли?Познавате ги почти всички.Мир на душите им - бяха истински професори , а не като сегашните набедени за такива !А Джуджи просто да си гледа тоалета - нищо повече!

8

Анонимен

преди 5 години

Naistina losh import washington, ignatiev, pozitano, dondukov, nansen, gevara, berluskoni, sar boris treti, asparuh, kubrat, telvel, samouil, asen ivan, trifonov, radev, manolova, volen, kuneva, husein, mustafa, ahmed, danailov, ninova, cacheva, gencheva, ioncheva, iotova, halvadjian, pasi, kostadinova, popova.....

7

Анонимен

преди 5 години

Светът се глобализира, няма никаква битка. Cлед време хората по цял свят ще жвеят в мегаполиси по 100 млн. човека в един град и ще ядат една овесена каша изсипана в пластмасова чаша от някоя бензиноколонка. Cамо руските колхозници ще имат лоша комунистическа храна отгледана на Дачата на село ез ГМО с много риба хваната във морето до Крим от руските рибари.

6

Анонимен

преди 5 години

В ЕС е прието колко е градското толкова и извън градското население. Затова в Европа неможеш да различиш къде свършва града и къде почва селото.Но това се получава от мъдри властващи не от корумпирани чиновници.

5

Анонимен

преди 5 години

Не деля хората на база родно място, а на база лични качества. Имам страхотни приятели родени в затънтени селца имам и такива родени на Жълтите павета. В същото време познавам и невероятни б...ци родени в София или в някое село. Така, че нищо против хората от провинцията, които идват тук, стига да са готини и да се държат културно! А не да слушат чалги посред нощ, да хвърлят *** през балкона и т.н.

4

Реално погледнато

преди 5 години

Ако управляващите имаха нещо в тези глави и създаваха условия за НОРМАЛЕН живот в родните места на хората, те нямаше да са принудени да се местят в София.НЕ СА ВИНОВНИ ХОРАТА за пренаселването на София, виновни са управляващите за това!!! Не винете хората от провинцията, те го правят от безизходица.

3

Quirkovo

преди 5 години

Skoro se otdeliame hepten ot sofia i hich niama da stapvame v toia kirech i mrasen vazduh s virusi....

2

ШибиРиби

преди 5 години

Глупаците се делят а умните обединяват. Столичани и провинция, българи и роми, и т.н и като цяло всички бедни като църковни мишки и неспособни да постигнат хубав живот и съгласие.

1

Анонимен

преди 5 години

Когато новите софиянци се изнесат по родните места, само кореняк пазванти остават да предремват като стожери - истински Гюро Михайловци, териториални националисти!