40

Аз

преди 5 години

Здравейте купих си винетка но ми се наложи да регистрирам колата на ново и сега е с други номера знаете чи дали мога да я прехфърля на новите номера

39

Неизвестен автор

преди 5 години

До аззПроверете в нормативните документи. Написано е ясно и точно - подава се заявление с новите обстоятелства. Закон за пътищата.

38

Той

преди 5 години

Срокът за корекция на сгрешени данни, беше 3 дневен , като информацията бе трудно достъпна, а сега изведнъж решават че нямаш право на корекция. Това е кражба ! Негодници ...

37

Тиквата...

преди 5 години

...още в МиналияТ век праехмИ БАЗИ ДАННИ СЪ ХИЛЯДИ ЗАПИСИ НА ОНЕЗИ ТАРАЛЯСНИЦИ IBM 360/370,а тези НАШ'ТЕ "ГОЛЕМИ АЙ-и-ТИ СПЕЦОВЕ" ЕДНА ПРОВЕРКА ПО ЕГН НЕ МО'АТ НАПРАВИ,НАЛИ НИ ИМАТ ВСИЧКИ ДАННИ И В КАТ,И В ЕСГРАуН,И В НАП,НЕ ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО,НИ'Й НЯМАМЕ ЕЛЕМЕНТАРНО ПРАВИТЕЛСТВО,ОПРОСТАЧВАНЕТО Е ТОТАЛНО!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Всяка стока по закон може да бъде върната в някакъв срок! Защо сгрешена винетка да не може да се върне!?! Или държавата пак е с привилегии пред гражданите!! О забравих, гербери сър!

35

Щерю

преди 5 години

Те затуй са го кръстили тъй - щото може и да АПИ...

34

до 34

преди 5 години

Колкото и да си примерен, ако те спрат един път, и попаднеш на криви куки (аз за 20г. стаж имам 1-2 такива случая) си поне 1000лв. назад без тези реквизити. До сега със стикерната (а не "хартиената" както я наричат) винетка никога не съм си купувал и само един път съм дал 20лв, защото един хитрец в Омуртаг се загледа... а съм минал над 300000км по счупените родни пътища от както го има този термин - "винетка". Гражданска си правя винаги - никой не е безгрешен. Пил съм карал, пиян никога.Дрога не

33

anonimen

преди 5 години

Помислете малко и ще карате безвинетка застраховка и т.н.Номерът еда не ви спират - оснивен преглед.Разбира се и малко топки.Работи.

32

азз

преди 5 години

А какво става пи продажба на автомобила и смяна на регистрационни табели и купена годишна винетка на старите номера?Това ще е следващата бомба за АПИ. Все едно партидата ви в енергото да е по номер на лична карта а не по ЕГН. Номерата се сменят.. личните карти също, но рамата на автомобила (в 99%) и егн-то не се променя.

31

Анонимен

преди 5 години

Не карайте, като винетката ви е толкова сложна, тъкмо по пътищата ще намалеят неандерталците!

30

...

преди 5 години

...всичко е пладнешки грабеж на скъсания електорат! Ако ти сгрешиш си вътре. Ако те сгрешат, хиляди процедури, за да те откажат от правата ти. Иначе до момента са изхарчени 2+ МИЛИАРДА за "електронно правителство". ХАХХАХАХАХАХАХА ЧЕ-СТИ-ТОООО! ГРЪМЕНТЕ ЗАРЯТА, БАЛЪЦИ!

29

Анонимен

преди 5 години

До В БГНие сме корави,няма пет-шест!

28

г е р б

преди 5 години

видими резултати!

27

Анонимен

преди 5 години

До Значи акоТова е Мутроландия бе ей-й-й-й-й!Всичко може да може и нищо може да не може!

26

Анонимен

преди 5 години

*** какъвто е хитрец на дребно, ще купи една винетка и ще кара две коли, после ще обяснява, че е сбъркал хаха. Колко некъдърен трябва да си да обърка четири цифри и четири букви?!

25

могъщ пират

преди 5 години

муахаха, р0бе, плащайте!! при Американските системи за електронно плащате имате по 45 дена след транзакцията да се откажете от нея дори без пари, тука ако сгрешите едно цифра и адиос - това е 21 век и електронна система!!

24

В допълнение

преди 5 години

В кол центъра обсужването е на ВСИЧКИ езици. Има и опция да бъде направено писмено ако си глухомям.

23

В БГ

преди 5 години

Ако си купувате билет от самолетна компания е същото. Ако дублираш плащане автоматично ти връщат парите, а ако сбъркаш име или номер имаш право да го коригираш безплатно едни път и ако искаш втори пат си плащаш малко допълнително и се обаждаш в кол центъра да ти го сменят. Сменят го веднага не след 30 дни.

22

Анонимен

преди 5 години

Има си и банкови процедури за дублирани плащания, при които не е такава разправия като глупавите процедури на АПИ

21

Митко

преди 5 години

Кви са тия изисквания? Ако съм объркал номера /неволно/, ще съм платил добросъвестно, ще имам документ и няма да искам да се движа с кола, с грешна винетка? Защо да не мога да си взема парите и да платя за каквото съм искал? То е същото, ако платя за паркиране с СМС, объркам номера на колата ми с 1 буква и да ме санкционират. Та нали колата е на мое има, имам обратен СМС, че съм платил...Абсолютна идиотщина. Оня, дето ме глоби в Сф за това, го запалиха и умря преди няколко години. Помните ли го?