66

Анонимен

преди 5 години

Кат' ония френските нинжи дето беха кацнали у плевенско, после едвам ги събраха, ама така е у наште села, нема нинжи, командоси, барети марети)

65

Анонимен

преди 5 години

Военослужещите да внимават да не излязат възрастните ц.гани, че те не са на по 17 години като дечурлигата, които пребиха големия български командос.

64

1

преди 5 години

До ИванДа ама там сигурно могат да четат, а тук по- вероятно е коня да може да чете!

63

Анонимен

преди 5 години

Командос) шегувате ли се, и тука при нас имаме некакъв дето бил на незнам си какви мисии и само си търси боя, репчал се е там и са го ошамарили, а *** това 16 годишни тинейджри да те бият и да продължаваш да се пишеш командос е смешно

62

До 65

преди 5 години

Да бе то е ясно, че ромите са се научили да живеят с нас, сега номера е да ни интегрират за да можем и ние да живеем с тях, а ако някой се научи да живее с българските закони а друг да ги прилага, ще е най добре.

61

1

преди 5 години

До АнонименНе, ромеите трябва да се съобразяват с останалите етноси!

60

Иван

преди 5 години

Ама те ромите с никой не могат да съжителстват, вижте гетата във Франция, Германия, Италия ... абсолютно същото е. Само че там никой не ги допуска с каруци в градовете или им позволява да безчинстват.

59

Анонимен

преди 5 години

Аз съм се млатил толкова много с *** те са същите като нас и бият и ги бият и бягат в боя е както доиде--ама тези военни не мога да ги разбера колкото повече раздухват толкова повече се излагат ,,бил много подготвен ,ама го вързали с неговото яке --за който се е млатил знае ,че ако се наведеш могат да ти дръпнат фанелата дори неволно и да ти обездвижи ръцете и да неможеш да виждаш при което двамата те спукват и той бил много добър ,леле какво щеше да стане ,ако беше някой по--недобър-ужас...

58

Анонимен

преди 5 години

Нали са арестувани ромите. Защо протестират сега?

57

Анонимен

преди 5 години

Къде е онази сега преди избори на Дончев жена му

56

Анонимен

преди 5 години

В България живеят роми - това е факт. Българите трябва да намерят начин да живеят с тях.

55

някой

преди 5 години

До ВасилевТи ли направи проба с дрегер, или "Една жена каза"?

54

Съмнение

преди 5 години

Кой "бил" Командос и кои "били" роми ... Важното е, че сега там е топло? "Хайде на протест?"Подкрепям Расате в този случай.

53

Анонимен

преди 5 години

"Вдигна се твърде много шум заради един битов скандал", коментира пред Bulgaria ON AIR комисарят на ромите в България и вицепрезидент на Световната ромска организация Петко Тончев.===Не е битов скандал. Ако не са се намесили преминаващи, човекът е щял да бъде убит.

52

Анонимен

преди 5 години

Каква е идеята на демокрацията, като по турско иго. Един народ да търпи гаври. Да чакаме да ни Изнасилва ли ромското постоянно, чрез претекст че са нежелани и нямат орава

51

Анонимен

преди 5 години

Има си причина, има си следсвие. Селcкият Рамбо се изрепчил на ромчетата, ромчетата му теглили един тупаник. Пито-платено.

50

Анонимен

преди 5 години

И допълни, че това се дължи на невъзможността на българите и ромите да живеят съвместно..Напълно нормално. Арийските племена не могат да живеят мирно. Винаги между тях избухват дрязги, свади, войни.

49

Орландовци

преди 5 години

Този протест трябва да стане национален, за да разберат политиците, че вече нямаме търпимост към ромската общност и ако не направят нещо ще стане голям проблем. Освен това смятам, че въпросният конфликт в никакъв случай, не е битов, тъй като ромите нямат никакъв респект към никакви органи и млатят наред - военни, полицаи, дори и лекари, така че нека да направим този протест национален, ако трябва да си ходи и правителството след като са неспособни да следват националният ни интерес !

48

Анонимен

преди 5 години

Не-спйрайте,... Да-йма, нова-власт, и, парй

47

Анонимен

преди 5 години

Българите трябва да се съобразяват с ромите. Иначе няма да има мир.