106

1

преди 5 години

До АнонименКакво значи за нищо не стават? Всеки се е наел да върши някаква работа. Ти като ставаш замени тези които според теб не стават!

105

Анонимен

преди 5 години

Тоя дори историята си не познава,а уж бил патриот,Дунавска България съществува от около 1400 години на Балканския полуостров,а не от 5000 години,***!няма да ни сменяш идендитета,фашист такъв!И без да работите със самите роми заедно,няма как да има благоденствие,тиганина ти казва правилно - "Защо не осъдите престъпниците и родителите на децата,които раждат деца!",с две думи полицаите,прокуратурата,съда не си вършат работата,затова има висока престъпност,а няма наказани!Колко крадеца осъ

104

Ихааа

преди 5 години

Как се трие, идея си нямате :)

103

Свиреп

преди 5 години

Гражданската война е неизбежна. Колкото по скоро - толкова по малко кръв ще има. Критичната точка е близо. Разбира се, че ще има "косвени жертви". Неизбежно е. Ще са пренебрежимо малко. Образовани и интегрирани *** не живеят в гетата. Вписани са сред българите.

102

Анонимен

преди 5 години

До 1Наричаш български войник "селски Рамбо"? А ти, градски *** ли си?И дали ще ми счупят главата не е сигурно, защото няма да се обърна с гръб!Ти, като си отворен, защо не отидеш да служиш в армията? Български войници няма, има наемници, хора от най-ниския слой не обществото които за нищо друго не стават и се цанят за пари да убиват. А ти какво правиш и какво ще направиш не ме интересува и не е моя работа, прави каквото искаш.

101

1

преди 5 години

До АнонименНаричаш български войник "селски Рамбо"? А ти, градски *** ли си?И дали ще ми счупят главата не е сигурно, защото няма да се обърна с гръб!Ти, като си отворен, защо не отидеш да служиш в армията?

100

Анонимен

преди 5 години

До Православен ромOpen borders...

99

Aнонимен

преди 5 години

Спират парите за Полша,Чехия ,Унгария Ромъния и България през 2020 гидина.А се очакват нови политически лица.Анете Казбургер на Германия Доминг Раб на Англия може Лю Пен Франция.А те не обичат Б.Б а за немците полужениети е безнадежно.И това е добър вариянт да запязят власта ГЕРП а БСП не са алтернатива те са бунището.

98

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато псуваш роми е битов скандал, когато ромите те набият прераства в етнически. Ако ти ги набиеш си остава битов. Това е разликата А той защо е псувал? Дали ако не беше псувал, щяха да го набият?

97

Анонимен

преди 5 години

До 1Никой не иска гражданска война, но изнасилената и убита журналистка в Русе и тя ли се е правила на Рамбо?А в САЩ защо бият цветнокожите. Убитата журналистка е друг случай. А ти ако искаш, върви да се репчиш и на теб да ти счупят главата като на селcкия Рамбо.

96

Анонимен

преди 5 години

Когато псуваш роми е битов скандал, когато ромите те набият прераства в етнически. Ако ти ги набиеш си остава битов. Това е разликата

95

Православен ром

преди 5 години

Не е ли редно вече да се отворят границите и който "Ром" се чувства повече Турчин или повече Индиец, да си заминава за родината, .Аз се чувствам българин

94

Сатира

преди 5 години

Коментарите на Каракачанов бяха и даже казано прекалено меки...Не е ли редно вече да се отворят границите и който "Ром" се чувства повече Турчин или повече Индиец, да си заминава за родината, там са много толерантни и ще ги приемат със отворени ръце !

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Прав си само, че е провокация за извънредно положение.Причината е точно защото това е последния шанс на БСП да ограби България преди да приемем еврото, защото после отиват на бунището.И никакви пари няма да бъдат спрени другарю.Просто ще започне нов програмен период.

92

Анонимен

преди 5 години

Ако командоса ги беше пребил сега от БХК щяха да оквичат медиите !

91

1

преди 5 години

До АнонименНикой не иска гражданска война, но изнасилената и убита журналистка в Русе и тя ли се е правила на Рамбо? Може би и тогава беше битов инцидент? Или, когато напъне яйцето от зад тогава ще мислим?

90

Анонимен

преди 5 години

Тива е привокация за извънренно положение.Защото през лятото 1евро като струва 5-6лева след края на валутния борт.Така властимащите ще могат да си запазят властта а част от България може да бъде отнета от Турция.След година спират парите от ЕС.

89

Българин

преди 5 години

Ние българите сме по нисши от европейците и американците и им слугуваме и се съобразяваме и ги слушаме какво ни кажат изпълнаваме. Същото е и с ромите, и те са по нисши от нас и трябва да се съобразяват с нас и да ни слугуват.

88

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевВасилев, жал ми е за теб! Трябва да ти се помогне в някоя психиатрия!

87

Анонимен

преди 5 години

За това че крадат и раждат на 12 години си има съд и закони. Ако не се прилагат, да се протестира пред полицията и съдилищата. Аз не искам сега гражданска война заради някакъв селcки Рамбо който се с репчел и си и получил заслуженото.