134

гробарят

преди 5 месеца

На първо място за проблемът с ромската престъпност и наглост основна, фундаментална вина имат депутатите защото няма закон който адекватно и с най-голяма строгост да санкционира подобен тип престъпления.Второ липса на всякакво желание от страна на съда да приложи с пълната си строгост съществуващият закон,ето примера с Войводиниво е най-пресен досега никаква реакция нито на съд нито на прокуратура ,апатия пълна!Трето местната власт кметовете и техните корупционни практики са оазис за ромите!

133

Анонимен

преди 5 месеца

може ли да стане по-зле се питам

132

месара

преди 5 месеца

едва 11 януари е, а вече колко скандала се изредиха. Ситуацията е трагична

131

Анонимен

преди 5 месеца

До мак

Ами не еднакъв за всички. Сам си го казал. Какво повече има да се каже?

130

Зозо

преди 5 месеца

нещо годината не започва хич добре за герб. Очаква се да продължи по същия начин и да завърши още по-зле.

129

днес

преди 5 месеца

Не знам РасаТЕ дали не е поредния, който иска да яхне ситуацията, защото както е против джипсите, а е редовен клиент на "мол малашевци", където е на 70 процента джипси пазар. Днеса не разрешава да се пише джипси на български език. Харесало му е РОМ.

128

астробитикален

преди 5 месеца

Не знам в такъв сериозен конфликт къде са министър председателя и президента Нито дума от тях Изобщо може ли някой да ми обясни кой управлява тази държава И второ колко са на брой ромите в България до момента Зящото цифрата е много важна

127

мак

преди 5 месеца

Ще отговоря на пишещите по-долу: законът е еднакъв за всички, но не се прилага еднакво за всички. А за работата с тях - нали уж се работи С тях, така нареченото "ромско включване" не е ли работа с, а не против тях? Ама манталитета не можеш да промениш.

126

Анонимен

преди 5 месеца

Този човек не може да говори! какви са тези несвързани изречения? Виновни са съдии, прокурори и полицаи, защото няма адекватни наказания за престъпниците! Политиците броят гласовете на избори и не ги интересува нищо друго. Тези, които са на власт (общинари, депутати, правителство) крадат като за последно!

125

Анонимен

преди 5 месеца

До мак

Ами точно заради това,трябва да работим заедно с ромите,а не да се караме с тях,като тоя горе,който не разсъждава за причините довели до това състояние.Няма да е лесно,но това е правилния път,да работим заедно с тях.Самите роми му казват - "Защо не наказвате престъпниците?"

124

MEN

преди 5 месеца

NA TOZI ,,ANONIMEN,,-PREDI 4AS DETO PITA AKO SME JUNAZI,ZASHTO NI E STRAH-SHTE MU KAZA EI,PATLADZAN,SHTE VI DOIDE VREMENZETO....

123

ПроСоТо

преди 5 месеца

до 125:
-Не виждам защо така се бяга от понятието "малцинство"!
Не виждам и защо някои се натискат толкова да се приеме това понятие!
.Та ние сме общество,ОБЩНОСТ от хора ,които населяват държавата !..Кои са "мнозинство" и кои-"малцинство",КАКВО ЗНАЧЕНИЕ?!?!
Ако ЗАКОНА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ,какво значение има дали си от "мнозинството",или от "малцинството?!?!
.ако погледнем реално на нещата,ВСЕКИ ЕДИН ИНДИВИД-ти,аз,взет отделно,си е "малцинство"!
./имам чувството,че НАРОЧНО се ИЗКРИВЯВА битето ни../

122

мак

преди 5 месеца

А сега заникъде. Нищо не може да се направи, след като десетилетия наред свикнаха да живеят по този начин и нищо да не им се случва, политиците изискват от тях само гласа на избори и нищо друго. Няма смисъл да изброяваме престъпленията им, привилегии, да мечтаем за мерки и оправия, аз съм голям песимист в това отношение, още повече, че скоро ще станат болшинство, натам отиват работите.

121

Анонимен

преди 5 месеца

Расате,като си голям патриот,защо първо не се заемеш с организираната престъпност с чадър,която ограбва непрекъснато възрастни хора с телефонни измами?Стиска ли ти или само лаеш за реклама?
Тези възрастни хора цял живот са спестявали от залъка си и са събирали пари за черни дни,за да има пари за оцеляване и болници,когато остареят,защото държавата нищо не им дава и пенсиите са малки.

120

До124

преди 5 месеца

Всичко това има смисъл само ако България признае малцинства на собствена територия, нещо от което бяга като дявол от тамян. Ясно защо.

119

ПроСоТо

преди 5 месеца

да започнем от "първо"!
-1.Върнете вековното название на "ромите"!..-То започва с буквичката "ц"..Защо го смениха?..-За да "влеят" нашите "ц" в.."Световната ромска организация"..
-2.Върнете понятията" Гражданство" и "НАРОДНОСТ",или "етнос",ако предпочитате!
Това са първите задължителни стъпки!!!Защото за да решиш проблема,първо трябва да го ДЕФИНИРАШ!!!!
НИЩО ОБИДНО НЯМА в това,всеки да декларира принадлежността си към даден етнос!..Напротив,въпрос на чест е!
..но "НСР" иска армия от клонинги ..

118

Анонимен

преди 5 месеца

Колко от крадците,изнасилвачите и убийците на възрастни хора по селата и в страната хванаха и осъдиха?Колкооооооо?А колко опазиха от кражби и насилие?
Ето затова има висока битова престъпност,защото няма наказания и ред,а мизерия!
Осигурете добре платена работа на хората,без значение дали са българи или роми,въведете правов ред,осигурете сигурност в селата,за да не им крадат продукцията и средствата!

117

Анонимен

преди 5 месеца

Дайте им на ромите интернет и всички битки ще се водят тук. Поне кръв няма да има.

116

Maks

преди 5 месеца

Изтрит ми е коментара, защото написах факти за Петко Асенов и неговата "кариера", как се е случила и това явно е причината. Админа явно е толераст.

115

Анонимен

преди 5 месеца

Do 115 Zashtoto smyatat, che Bryuksel shte nakaze balgarite, ako im storyat nesto,dori I ako e zakonno.