146

Анонимен

преди 5 години

бе-се-***-то подмолно яхна военните!

145

Анонимен

преди 5 години

Докато не се премахне Партийната система и се премине към Пряко управление,от страна на гражданите по места,с основна изборна единица Общината,нищо и никога няма да се реши и държавата и народът ще изчезнат!!!Всичко останало е следствие от господството в управлението на държавата,на този тумор,Партийната система!!!А ние може да си блеем по форумите,до "четвърто,пето и незнам кое си пришествие,все едно,че пърдим в безвъдушно пространство!

144

Анонимен

преди 5 години

Калъчката- другото е прах в очите!

143

КАК НАКЪДЕ БЕ

преди 5 години

У ВСЯКА МААЛА У ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ТУРИ ПАМЕТНИК НА ЧОЧООЛУ И ТАНК Т-55 и РАЙОННИТЕ КМЕТОВЕ ДА ИЗНЕСЪТ БЕСЕДИ НА ЕЛЕКТОРАТА ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НЕСПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ ИЛИ НЕКАДЪРНИТЕ УПРАВНИЦИ ДА ОТИДАТ НА УРОЦИ ПРИ АРЛИН АНТОНОВ ; ТО Е ПРОСТА РАБОТА АМА НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА

142

До 156

преди 5 години

До РАША НАШАКолко роми има бити опт българи? Колко българи има бити от роми?Колко роми има убити от българи? Колко българи има убити от роми?

141

РАША НАША

преди 5 години

край сухото гори и мокрото.защо когато бият роми не става такава врява и никои не обръща внимание но ако роми бият българин и всички българи се тичат за защита това се случва само по селата но не и градовете.ако решат от градовете да помагат на селата помислете си че гражданска воина е започнала и ще се признае за етническа.аз съм българин не ги защитавам.само си помислих какво ще стане в моята страна

140

Анонимен

преди 5 години

Расате е част от проблема! Той, както и другите политици и бизнесмени се възползват от ромите, а ги нападат публично.Не може да се поставя на изпитание етническият мир за сметка на някакъв си рейтинг и някакви си избори!Тези гламави и безотговорни хора искат вече кръв. Но кръвта, ще е нашата!

139

аааааааааааааааааааа

преди 5 години

Не знам какво чака президент правителство министър председател-убита журналистка от ром убито момиче в Търново от ром В мойто село ром да вземе и беше убил бабата и я поставил в скрин покрита с дрехи.-през зимата 2 месеца я търсиха Гърмен Войводиново Но ние сме търпели 500 години ще търпим още 1000 -обаче лошото е че след 50 години българите ще се броят на пръсти

138

Цветан

преди 5 години

Няма нито един коментар да посочва, че прогонването на семейства от домовете им и събарянето на къщи през зимата е варварство. Кой нареди това? Ако сме народ трябва да се противопоставим на това издевателство.

137

фес

преди 5 години

До турчин лъжец!

136

читател

преди 5 години

Случаи като този на пътя - десетки, ще припомня онзи когато 3-4 охранители с бухалки пребиха мъж пред жена му, или преди няколко дни, когато двама излизат от колата, в Дианабад, и се нахвърлят на 1 пешеходец, но той пък ги надупчил с ножчето си, едвам ги зашиха в болницата, или пък когато елитни студенти, също с ритници умъртвиха в Дървеница, пред дискотеката друг младеж. Проблемите с джипситата са ясни отдавна, но не виждам в случая нищо по-различно от другите. Някой помпа безредици.

135

Анонимен

преди 5 години

Debelite srestu slabite....vai, vai....petko ot liaskovec kak e , dobre li e, hubavo li mu e v allinclusiva na toplichko parno otoplenie i roomservice ?

134

Анонимен

преди 5 години

Hahaha....iskal programa za nezakonni stroeji .....ave shkembe, imam usestaneto, che malko boi sa vi metnali unoshite bledni ot guzel maalata.....

133

До Турчин

преди 5 години

Накъдето и да отива, вас, чужденците не ви интересува. Стой си в анадола, гледай си фереджетата и джамиите, не желаем анадолостанци са но се месят и дават акъл.

132

Анонимен

преди 5 години

Защо трябваше да им сабарят къщите на всички роми. Престъпника трябва да се накаже а който не прави золуми да се поощри. Вместо това тенденциозно групово наказание по етнически принцип.

131

Васко Петров

преди 5 години

До гг - Прав си! Нито Расате, нито който и да е друг може да разреши проблема! В настоящата ситуация проблемът може да се разреши само от шмайзера!

130

гг

преди 5 години

Расате пък и които и да е не може да реши тези проблеми .Проблем от такъв калибър , се решава само на много високо ниво (Парламент)- следван много стриктно от всички институции надолу по-веригата. До този проблем се е стигнало :1-Институция няма . Няма и по-горна която да я контролира . Няма и по-по-горна която да контролира и нея : Заключение институциите в България функционират на много нисък процент КПД(коеф. на полезно действие)

129

ff

преди 5 години

Не го знам тоя Расате какъв е , но много точно и ясно изтъкна проблемите . Проблема е много голям и ако държавата в лицето на Всички институции и Парламент не направят общ национален плам за справяне с този проблем , рано или късно , ще се стигне до Гражданска война . И това ще тежи на съвестта на всички 240 лилипута.Хора , Протест значи ИСКАМ - отиваме пред парламента и ИСКАМЕ 240 лилипута, да направят обща програма с много детайлни точи каде , кога и как , ще се случат нещата.

128

Анонимен

преди 5 години

Днес се очаква и военнослужещи да излязат на протест в подкрепа на своя колега.--------Малиии.... щом и спец отряда яде бой от 17 и 21 годишни ромчета, пита се кой от тях трябва да служи в този спец отряд???

127

Анонимен

преди 5 години

правителството какво пак нищо смята да направи по въпроса