154

Анонимен

преди 4 месеца

бе-се-пе-то подмолно яхна военните!

153

Анонимен

преди 4 месеца

Докато не се премахне Партийната система и се премине към Пряко управление,от страна на гражданите по места,с основна изборна единица Общината,нищо и никога няма да се реши и държавата и народът ще изчезнат!!!

Всичко останало е следствие от господството в управлението на държавата,на този тумор,Партийната система!!!

А ние може да си блеем по форумите,до "четвърто,пето и незнам кое си пришествие,все едно,че пърдим в безвъдушно пространство!

152

Анонимен

преди 4 месеца

Калъчката- другото е прах в очите!

151

КАК НАКЪДЕ БЕ

преди 4 месеца

У ВСЯКА МААЛА У ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ТУРИ ПАМЕТНИК НА ЧОЧООЛУ И ТАНК Т-55 и РАЙОННИТЕ КМЕТОВЕ ДА ИЗНЕСЪТ БЕСЕДИ НА ЕЛЕКТОРАТА ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НЕСПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ ИЛИ НЕКАДЪРНИТЕ УПРАВНИЦИ ДА ОТИДАТ НА УРОЦИ ПРИ АРЛИН АНТОНОВ ; ТО Е ПРОСТА РАБОТА АМА НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА

150

До 156

преди 4 месеца

До РАША НАША

Колко роми има бити опт българи? Колко българи има бити от роми?
Колко роми има убити от българи? Колко българи има убити от роми?

149

РАША НАША

преди 4 месеца

край сухото гори и мокрото.защо когато бият роми не става такава врява и никои не обръща внимание но ако роми бият българин и всички българи се тичат за защита това се случва само по селата но не и градовете.ако решат от градовете да помагат на селата помислете си че гражданска воина е започнала и ще се признае за етническа.аз съм българин не ги защитавам.само си помислих какво ще стане в моята страна

148

Анонимен

преди 4 месеца

Расате е част от проблема! Той, както и другите политици и бизнесмени се възползват от ромите, а ги нападат публично.
Не може да се поставя на изпитание етническият мир за сметка на някакъв си рейтинг и някакви си избори!
Тези гламави и безотговорни хора искат вече кръв. Но кръвта, ще е нашата!

147

аааааааааааааааааааа

преди 4 месеца

Не знам какво чака президент правителство министър председател-убита журналистка от ром убито момиче в Търново от ром В мойто село ром да вземе и беше убил бабата и я поставил в скрин покрита с дрехи.-през зимата 2 месеца я търсиха Гърмен Войводиново Но ние сме търпели 500 години ще търпим още 1000 -обаче лошото е че след 50 години българите ще се броят на пръсти

146

Цветан

преди 4 месеца

Няма нито един коментар да посочва, че прогонването на семейства от домовете им и събарянето на къщи през зимата е варварство. Кой нареди това? Ако сме народ трябва да се противопоставим на това издевателство.

145

фес

преди 4 месеца

До турчин лъжец!

144

читател

преди 4 месеца

Случаи като този на пътя - десетки, ще припомня онзи когато 3-4 охранители с бухалки пребиха мъж пред жена му, или преди няколко дни, когато двама излизат от колата, в Дианабад, и се нахвърлят на 1 пешеходец, но той пък ги надупчил с ножчето си, едвам ги зашиха в болницата, или пък когато елитни студенти, също с ритници умъртвиха в Дървеница, пред дискотеката друг младеж. Проблемите с джипситата са ясни отдавна, но не виждам в случая нищо по-различно от другите. Някой помпа безредици.

143

Анонимен

преди 5 месеца

Debelite srestu slabite....vai, vai....petko ot liaskovec kak e , dobre li e, hubavo li mu e v allinclusiva na toplichko parno otoplenie i roomservice ?

142

Анонимен

преди 5 месеца

Hahaha....iskal programa za nezakonni stroeji .....ave shkembe, imam usestaneto, che malko boi sa vi metnali unoshite bledni ot guzel maalata.....

141

До Турчин

преди 5 месеца

Накъдето и да отива, вас, чужденците не ви интересува. Стой си в анадола, гледай си фереджетата и джамиите, не желаем анадолостанци са но се месят и дават акъл.

140

Анонимен

преди 5 месеца

Защо трябваше да им сабарят къщите на всички роми. Престъпника трябва да се накаже а който не прави золуми да се поощри. Вместо това тенденциозно групово наказание по етнически принцип.

139

Васко Петров

преди 5 месеца

До гг - Прав си! Нито Расате, нито който и да е друг може да разреши проблема! В настоящата ситуация проблемът може да се разреши само от шмайзера!

138

гг

преди 5 месеца

Расате пък и които и да е не може да реши тези проблеми .
Проблем от такъв калибър , се решава само на много високо ниво (Парламент)- следван много стриктно от всички институции надолу по-веригата.
До този проблем се е стигнало :
1-Институция няма . Няма и по-горна която да я контролира . Няма и по-по-горна която да контролира и нея : Заключение институциите в България функционират на много нисък процент КПД(коеф. на полезно действие)

137

ff

преди 5 месеца

Не го знам тоя Расате какъв е , но много точно и ясно изтъкна проблемите .
Проблема е много голям и ако държавата в лицето на Всички институции и Парламент не направят общ национален плам за справяне с този проблем , рано или късно , ще се стигне до Гражданска война . И това ще тежи на съвестта на всички 240 лилипута.
Хора , Протест значи ИСКАМ - отиваме пред парламента и ИСКАМЕ 240 лилипута, да направят обща програма с много детайлни точи каде , кога и как , ще се случат нещата.

136

Анонимен

преди 5 месеца

Днес се очаква и военнослужещи да излязат на протест в подкрепа на своя колега.
--------

Малиии.... щом и спец отряда яде бой от 17 и 21 годишни ромчета, пита се кой от тях трябва да служи в този спец отряд???

135

Анонимен

преди 5 месеца

правителството какво пак нищо смята да направи по въпроса