16

????

преди 5 години

Чиновници, политици, полиция да почнат да си вършат работата! Законите да се спазват! Адресната регистрация да се спазва от всички, българи, турци, американци, руснаци,*****! Кметовете, социалните, полиция да следят за адресната регистрация във всички населени места в България! Абе чиновниците да вземат да си вършат работата, а политиците да им помагат, а не да им пречат! Хрантутниците по общини, кметства и паланки да си ходят! Да поработят за приятелите си от частния бизнес!

15

Анонимен

преди 5 години

Започна годината на изборите ,трябва да се настървят расите ! Преди тридесет години нямаше разлика кой е българин и кой не ,всеки работеше , ако ли не- отива да чукa камъни в Белене .Нямало репресивен апарат , повечето десиденти и репресирани са били хора които не искаха да работят и да лентяйстват.

14

Анонимен

преди 5 години

Честно казано човека е прав. Държавата отдавна е абдикирала от проблема. Едно време поне им намираше работа и всички работеха.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Кой е виновен, че политиците се чувстват недосегаеми, корупцията процъфтява краде се в милиарди, а страната е като след бомбардировка?

12

Анонимен

преди 5 години

Ток, вода, помощи за деца, безплатно образование и здравеопазване им плащаме ние, защото държавата ни изземва всичко и го дава на тях срещу гласове на избори. Ето затова всеки месец и година повишават цени и данъци...

11

Анонимен

преди 5 години

Виновни са политиците.

10

АнонимеН

преди 5 години

КЪЩИТЕ ИМ СА НЕЗАКОННИ ТОВА ОК!АЗ ПИТАМ ОТ КЪДЕ ИМАТ ТОК ЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА НОВ АБОНАТ ТАКСАТА НЕ БЕШЕ ЕВТИНА!

9

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевИ на теб ти напомням Евро рома е коалиция с БСП.Цветелин Кънчев беше помилван от Георги Първанов когато беше президент.

8

Анонимен

преди 5 години

На нас ни съдират кожите от данъци и сметки, а тези не плащат данъци и сметки. Завземат празни територии или изоставени имоти, а собствениците се страхуват да ги изгонят, защото тези тумби *** заплашват, грабят и убиват за една забележка дори...

7

Анонимен

преди 5 години

интересно ми е къде живее тоя герой :)

6

Анонимен

преди 5 години

Заканата за саморазправа е също престъпление! Ако имаше държавни органи, щяха да реагират на момента с реални действия, но... няма такива адекватни. Човекът е осакатен за цял живот, а престъпниците изнагляват все повече...

5

Анонимен

преди 5 години

Изпратете всичкото Ссалховци на екскурзия в Турция и Индия. Тагава може и страната да тръгне на горе.

4

Анонимен

преди 5 години

Фрапираща е наглостта, с която претендират, че са ощетени от събарянето на къщите. Ние, вика, по 10-15хил сме вложили в строеж, как щели да им бутат къщите. Ама въобще не му дреме, че е нарушил куп закони, наредби; че са строили на чужда земя.

3

Анонимен

преди 5 години

"ние българи нямаме", вика. в българия нямало българи. страшно става..

2

Бай Иван

преди 5 години

Тея дето крякаха ,че времето е тяхно, създадоха тези *** ,за да могат да гласуват за партиите им ,на ви сега демокрация ,на ви евроатлантизъм ;) !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Няма да стане така интеграцията и ще си докараме по- големи проблеми. Децата им в пансиони, родителите задължително на работа, социални жилища, ред и дисциплина и отговорници на всеки 5 семейства по интеграцията. Тук трябва специфичен подход и да се инвестира.