91

дедо

преди 5 години

там ако ги няма Али и Хасан,няма кой да бачка. Тия нации пиянстват и се дрогират нон стоп!

90

Анонимен

преди 5 години

Ми, прави са! Това е тяхната страна. Неговата е тук.

89

Анонимен

преди 5 години

До 100Какви звучни имена носят българите?Като Никълъс,Антъни,Алберт,Бриян,Стивън,Никол,Нанси,Катлейн,Мадлен, Луиза и др.!*** си кръщават децата с български имена ,а ние със западни!Срам и позор!

88

А3

преди 5 години

Вълчата ни нация заприлича на бито куче хахахаха хахаха ФАААКТ

87

Анонимен

преди 5 години

"Те явно са го помислили за рязaн, ама той си е чист етнически българин бе!"И Исус Христос е бил рязaн, даже Православната църква чества Обпeзание Христово на 1-ви Януари.

86

.

преди 5 години

Як турчин! Машаалах!Те явно са го помислили за рязaн, ама той си е чист етнически българин бе! :D

85

Някой до Циник

преди 5 години

Хахахахахха, моля те не ме карай да се смея. Аз съм много далече за да мрънкам, имал съм възможност(и аз като вълка) и съм се възползвал. Даже и в Обединеното краслтво прекарах доста години..Нито се боря, нито нищо. Просто ме е яд(един под мен го е казал) една шепа народ сме, но гледаме веднага да се покажем, затова и в чужбина сме 1ници успели, никой на никой не помага..всеки сам гледа...така и ти..ще се осъзнаеш ама късно. Всичко хубаво ти пожелавам.

84

Анонимен

преди 5 години

Интересното което се получи с моя приятел в Англия е, че двама руснака му помогнали да не го убият от бой!Шапка им свалям, имало е много англичани които просто са снимали с телефони :(

83

Анонимен

преди 5 години

Благодарете на националистите и техните партии. Хранете още такива отрeпки като Фараж, Льо Пен, Сайдеров, Джамбаза, Шкембе Войвода, Магарешки, *** Расате, Николаос Михалолякос и други. Хранете ги и се чудете после защо ви бият по Европата. Ами защото с вашите пари храните една обединена националистическа идея. Най-голямата пародия в цялата работа е, че дори "националисти" имат общи европейски партии. ХАХАХА!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Това би трябвало да се хареса на българските националисти.

81

Анонимен

преди 5 години

Този не е съюзник на руснаците , а на ердоган. Този не е никакъв българин , притежател е на български документ. Българите носят български звучни и красиви имена , български фамилии и могат да се бият, а тези двамцата са пълни паляци , удари единия за да падне другия . Аз българина нямаше да рева в нета, а този където са го пуснали щях да го дебна с качулката и тръбата, за да му покажа един български обичай послучей случката и за здраве - сурвакане... .

80

Анонимен

преди 5 години

По крадения Текст става ясно че Ахмедов са го объркали с Поляк и Латвиец или никой не разбира тука , само умишлени коментари

79

Анонимен

преди 5 години

Аз на видеото не видях да се краде. Турчина нещо се направи на мъж и си го получи.

78

Циник до Някой

преди 5 години

Оплаквам се - но само - от толерастчетата Много пъти съм го казвал - на вълка вратът му е дебел - щото сам си гледа работата.Дребнави мрънканици - идват от такива като теб. Тока ви е скъп ... винетките ... заплатите малки.... Е - при мен не е така!Не съм чакал ти да ме храниш ... да не говорим - да ме учиш какво да мисля!Борец си ... на вятърна мелница!Бъргларин да се наричаш - първа кражба е за тебе!Къци Вапцаров!

77

Анонимен

преди 5 години

Българският роб е най-уважаваният роб!

76

Анонимен

преди 5 години

Кралицата лично да му разреши на Ахмедов да съхранява оръжие в магазина за да може другия път да се защитава а лично 2 принцове да отидат да му се извинят на човека

75

Анонимен

преди 5 години

До 60И теб да бяха набарали, нали си чист арийски българин по същия начин щеше да се таркаляш по улицата !В Англия по същия начин биха един мой приятел БЪЛГАРИН на автобусна спирка преди работа !

74

Анонимен

преди 5 години

При всички случай Илхан даде по-голям отпор на нападателите си от колкото командоса-рейнджър от спец.силите !

73

Анонимен

преди 5 години

илхан поне е работел, не е тежал на осигурителната им система, не е просил, не е крадял !

72

P.

преди 5 години

До Анонимен===Брато, кирилизирай или как се казва там, превключване, ако ти е трудно да го правиш чрез смяна на клаиатурата от латиница на кирилица. Този сайт щe ти свърши работа (ако не си на смарт фоне). translit.cc/