131

Бай Иван

преди 5 години

Българин или български гражданин ,разликата е доста голяма ;) !!!

130

В Лондон

преди 5 години

избраха кмет пакистанец, преставям си в когато дойдат времената в София да бъде избран за кмет Бат Сали сигурно и ние тука ще сме доста изнервени и ще бием дори съвсем невинни хора и ще крещим това е "нашата страна" . Ама ще е късно.

129

Анонимен

преди 5 години

До от ЮАР Не те разбирам, мой човек. Всеки гражданин на ЕС има право на свободно движение, да се заселва, работи, развива бизнес в друга страна от ЕС. В тези случаи той има право на равно третиране и равни права с местните хора. Толкова е просто. Защо правителствата не го набиват това в тъпите глави на западняците. Защо препочитат индийците, ***, пакитата, арабите. Те така сами са се уплели, че са жалки и смешни

128

Анонимен

преди 5 години

Това са варвари, които се имат за цивилизовани. Пияндурници на социални помощи, на които им пречат чужденците. Без имигрантите от Европа ще им загинат доста от отраслите.

127

АнонимеН

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС!!!ПРЕСТЪПНОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО НАЧЕЛО С КЕЙТ МИДЪЛТЪН ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ УВАЖИ ВОЛЯТА НА НАРОДА ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ!МЕЙ Е ПИОНКА НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ПО-ВСЯКО ВРЕМЕ МОГАТ ДА Я ОСВОБОДЯТ АКО ТОВА ИМ Е УГОДНО!

126

Менто

преди 5 години

Тоя като ял шутовете станал българин, като дойде в България турчин, но като отиде в турция му викат гяурин, аман от безродни из.ме.кя.ри.!.

125

АнонимеН

преди 5 години

ПРАВИ СА!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗВЪН ЕС ТАКА РЕШИ НАСЕЛЕНИЕТО!!!ВЪВ ВСЯКА ДРУГА ДЪРЖАВА ОТ ЕС ТЕ НЕ СА ПРАВИ!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗВЪН НЕГО!

124

Питър

преди 5 години

Турчин се жалва в България за това, че шотландци го нарекли поляк и го гонили от Великобритания, а тамошната съдебна система го изоставила.... Също като трътките, дето им вземаха децата в Норвегия, та отново опряха до "тая скапана държава" да си изплачат мъката.

123

от ЮАР

преди 5 години

До АнонименВиж се в огледалото. Ще видиш един непълноценно, комплесирано същество, което трудно бихме нарекли човек.

122

Анонимен

преди 5 години

Отношенията в Европейския съюз са реципрочни - във Великобритания има европейци, но в другите страни от ЕС живеят към милион и половина англичани. Обаче западняците са толкова прости, че това не могат да го проумеят. И по принцип ние не сме емигранти, а граждани на ЕС. Би трябвало европейците да се уважават взаимно, но не е така. Така че българският гражданин в случая с пълно право е възмутен - това си е гнусна просто.тия от страна на шотландските *** и правосъдието им

121

чао британци

преди 5 години

Ами ако и ние започнем така с тупаници по английските бабки и дедковци които накупиха къщури в БГ до къде ще стигнем до война ли!?Пияните ге-йчо-вци в поли не са добре дошли в България!

120

Анонимен

преди 5 години

евала, така трябва. чужденците - вън

119

Анонимен

преди 5 години

А като издлязат от ЕС какво ли ще бъде

118

Анонимен

преди 5 години

Еми тяхна е по принцип. И аз не бих искал илхановци и мехмедовци да се множат в държавата ми.

117

Анонимен

преди 5 години

Да подкрепим човека, какво значение как се казва ?Браво, на тези години да си удариш един спаринг с двама млади си е геройство !!!

116

Коза мостра

преди 5 години

Ооорс там където пише англоезични имена да се чете тюркоезични.

115

Коза мостра

преди 5 години

До тези които се чудят какви са тези бг имена ще им кажа че нито мария иван андрей петър са бг имена. Това са изкилиферчени еврейски имена наложили се като християнски. Бг имена са аспарух тервел кубрат и са от англоезичните племена. И не забравяйте че християнството ви е наложено със сила за да се угоди на тогавашна византия. Въпроси?

114

Невен

преди 5 години

Вярно, че дейли мейл пише, че човека е Българин, но то и там има доста некадърници. Името му звучи като руснак от Кавказ.

113

Циник до Някой

преди 5 години

Когато фактите говорят - и боговете ( трябва да ) мълчат! Австралийците ( сигурно щото са по-прости от европейците ) предпочитат да инвестират 5 000 000 долара в клип на 48 езика в който се казва, че имигранти се ПРИЕМАТ САМО АКО ИЗПЪЛНЯВАТ определени условия! Всички други мераклии ги извозват до Огнена земя на 3800 км. от Австралия - и там при + 50 на палатки и консерви чакат правителството да одобри или отхвърли молбата им за убежище! В Европа - куцо и сакато! Много ти здраве!

112

Анонимен

преди 5 години

Това ги чака и молдово-украинцитв като ги внесат тук. Ще ни подбиват и без това ниските заплати.