44

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 43 Голям оптимист си !

43

Анонимен

преди 5 месеца

Ще стане... след стотина години.

42

Време беше...

преди 5 месеца

някой да стигне до там и да изключи таа холограма на Луната-не моем да спим нощем,хръкам,а на жената и идва по лунен цикъл. Збръкаа са и ората - приливе, отливе...айде!
И ако ония, де са криат зад холограмата и ни мътат мозъците,каат че са вложиле много средства та да истипосат Луньтъ с таа орбита-се към назе лицево обръната,та ше им речем-Айде барем намалета контраста Бе!
И посльедно,но не по значеньие-да се дава сертификат, кой е одил до Лунъта,що са сега само македонците имат!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Руският отговор на космическият кораб правен от спейсекс в тексас и калифорния. Альоша ще стъпи на луната до 2030г., но само ако купи билетите от мъск...

40

Анонимен

преди 5 месеца

Винаги без аналог. Ама само по време на тежкия алкохолен делириум.

39

Анонимен

преди 5 месеца

А бай Ганьо Чикагския *** е измислил форумният плъх , топли се на въглища и с нетърпение очаква продължението на господарите си от Холивуд с Отмъстителите - война без край 2 , чийто герои са герои от различни европейски митологии , същите снимали Аполо : една малка стъпка за човека - огромен лъжлив скок за човечеството .

38

Орион

преди 5 месеца

Конспиративни теории за фалшификации по програмата Аполо , прочетете и се образовайте.Над половината човечество вече не им вярва на простотиите, подправени документи и какво ли още не . Още през 1959 година руснаците са достигнали Луната, но не са знаели още как да изпратят човек на повърхността и . От десетилетия изпращат хора горе и най-вече американци без инциденти. Те са тези които подпомагат и китайската астронавтика ,която върви само напред. Жестоко се лъжете, че няма да е достигнат скоро, щом вече гледат все повече към Луната. Вашите обиди, няма да спрат целите им набийте си го в глават

37

хахахха

преди 5 месеца

До Анонимен щатите дават ама на кукуво лято.Те пари нямат и вече 2 месеца парвителството им не работи.Дори предидва дни спряха помощите за борбата с последиците от пожарите във фалиралият щат Калифорния-пари нема .А Русия ще ще ще фарила пак за 1850- ти път пак по телевизора обаче те пак не знаят и правят каквото си поискат и както си поискат.

36

хахаха

преди 5 месеца

До Анонимен янките са опукали на баба ти курнка в селото ти.А руснаците опукаха и сащисаните янки и техните главорези ИДИЛ .Доказателства е резултата : в Сирия няма нито янки нитко талибани, а вместо тях Башар Асад контролира цялата страна.Иначе сащиданите гетаци пак ще кацнатг някой ден на лунатаа ама като заснемат втора порецида междузвездни войни в гетото с което отдавна е на купонна система.

35

Киро Кардана

преди 5 месеца

В Русия разработват пилотируем кораб до Луната.
Всъщност корабите са два!!!
Единия е на дърва а другия на въглища!! хахаххахах

34

Анонимен

преди 5 месеца

Докато Мумията е легне в мавзолея все ще „планират”, а после ще се обърнат за хуманитарна помощи от Запада.
Апропо, руската космонавтика и сега е на изкуствено дишане...добре, че Щатите им дават някой лев да преживяват !

33

Разработват те...

преди 5 месеца

Хахахахаха
Стига вицове, другари!

32

висок

преди 5 месеца

До Анонимен
миналата седмица още 14 интамнети са опържени!!!! Ама мълчат рашките, *** са!

31

Анонимен

преди 5 месеца

А кога ще разработят кораб, с който да се върнат на родната си Планета на маймуните?

30

висок

преди 5 месеца

Ще, ще, ще.... все руското ше направят, ше разработят, ше построят.... Ако падни цината на петрола с още 2-3$ ще започнат да се пъчат със станция на Марс в бъдеще време, анимация на най-голямата бомба, ракета.... Ще...

29

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен
не можеш да чуеш нито за американци нито за главорези , ни за война .

откакто янките опукаха 600 ватника и за вагнеровци не се е чувало в Сирия :)

28

Анонимен

преди 5 месеца

В Русия разработват пилотируем кораб до Луната

Каскетчиците го разработват още от 1969-та :)

27

(*_*)

преди 5 месеца

Следващата стъпка - картонен кораб. Със специален отсек за водка.

26

Анонимен

преди 5 месеца

А в кравефермата още се чудят как да преборят 71 годишният АК-47. Успех на братушките, желая им меко кацане, една голяма истинска стъпка за малкия човечец , отколкото една лъжлива малка стъпка за човечеството.

25

Анонимен

преди 5 месеца

До 21 Анонимен
На Луната са кацали само космонавти но третия райх. По това време в германия е създаде и антигравитационен двигател и са експериментирали с летящи чинии. има достатъчно документи и фотоси от това.