36

Анонимен

преди 5 години

Винаги без аналог. Ама само по време на тежкия алкохолен делириум.

35

Анонимен

преди 5 години

А бай *** Чикагския *** е измислил форумният плъх , топли се на въглища и с нетърпение очаква продължението на господарите си от Холивуд с Отмъстителите - война без край 2 , чийто герои са герои от различни европейски митологии , същите снимали Аполо : една малка стъпка за човека - огромен лъжлив скок за човечеството .

34

Орион

преди 5 години

Конспиративни теории за фалшификации по програмата Аполо , прочетете и се образовайте.Над половината човечество вече не им вярва на простотиите, подправени документи и какво ли още не . Още през 1959 година руснаците са достигнали Луната, но не са знаели още как да изпратят човек на повърхността и . От десетилетия изпращат хора горе и най-вече американци без инциденти. Те са тези които подпомагат и китайската астронавтика ,която върви само напред. Жестоко се лъжете, че няма да е достигнат скоро, щом вече гледат все повече към Луната. Вашите обиди, няма да спрат целите им набийте си го в глават

33

хахахха

преди 5 години

До Анонимен щатите дават ама на кукуво лято.Те пари нямат и вече 2 месеца парвителството им не работи.Дори предидва дни спряха помощите за борбата с последиците от пожарите във фалиралият щат Калифорния-пари нема .А Русия ще ще ще фарила пак за 1850- ти път пак по телевизора обаче те пак не знаят и правят каквото си поискат и както си поискат.

32

хахаха

преди 5 години

До Анонимен янките са опукали на баба ти курнка в селото ти.А руснаците опукаха и сащисаните янки и техните главорези ИДИЛ .Доказателства е резултата : в Сирия няма нито янки нитко талибани, а вместо тях Башар Асад контролира цялата страна.Иначе сащиданите гетаци пак ще кацнатг някой ден на лунатаа ама като заснемат втора порецида междузвездни войни в гетото с което отдавна е на купонна система.

31

Киро Кардана

преди 5 години

В Русия разработват пилотируем кораб до Луната.Всъщност корабите са два!!!Единия е на дърва а другия на въглища!! хахаххахах

30

Анонимен

преди 5 години

Докато Мумията е легне в мавзолея все ще планират, а после ще се обърнат за хуманитарна помощи от Запада.Апропо, руската космонавтика и сега е на изкуствено дишане...добре, че Щатите им дават някой лев да преживяват !

29

Разработват те...

преди 5 години

ХахахахахаСтига вицове, другари!

28

висок

преди 5 години

До Анонименминалата седмица още 14 интамнети са опържени!!!! Ама мълчат рашките, *** са!

27

висок

преди 5 години

Ще, ще, ще.... все руското ше направят, ше разработят, ше построят.... Ако падни цината на петрола с още 2-3$ ще започнат да се пъчат със станция на Марс в бъдеще време, анимация на най-голямата бомба, ракета.... Ще...

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонименне можеш да чуеш нито за американци нито за главорези , ни за война .откакто янките опукаха 600 ватника и за вагнеровци не се е чувало в Сирия :)

25

Анонимен

преди 5 години

В Русия разработват пилотируем кораб до ЛунатаКаскетчиците го разработват още от 1969-та :)

24

(*_*)

преди 5 години

Следващата стъпка - картонен кораб. Със специален отсек за водка.

23

Анонимен

преди 5 години

А в кравефермата още се чудят как да преборят 71 годишният АК-47. Успех на братушките, желая им меко кацане, една голяма истинска стъпка за малкия човечец , отколкото една лъжлива малка стъпка за човечеството.

22

Анонимен

преди 5 години

А в краварника, разработват поредните нови буламачи за друсалките, а да и нови страпони без смазка.

21

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

20

Анонимен

преди 5 години

Щели да разработват и нов модел Боярашник с вкус на боровинка.

19

Анонимен

преди 5 години

Не ги знам дали ще ходят на Луната, дай боже накрая човешки крак там, но откакто влезоха в Сирия и напукаха великите братя джихидисти, не можеш да чуеш нито за американци нито за главорези , ни за война . Чакаме хамериканците 2025 да забият флаг на Марс , още ли има балъци да им вярва.

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 21От написаното от теб следва, че ти самият отдавна си излязъл от геостационарна орбита и даже вече напускаш слънчевата система.Наистина "геостационарна орбита" звучи модерно, но ти имаш ли представа какво е това?

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 2Ти самия да не би да идваш от Луната? Американците откраднаха от руснаците формулата за течното ракетно гориво. До него време караха на въглища. Сега летят на руски ракети, а ти ... конска тяга. Явно наистина си от Луната.