56

До Анонимен 63

преди 5 години

А защо американската подводница не потъна ?.....Заради стоманените нерви на Путин. Ако веднага беше заповядал "Петър Великий" да изстреля един залп с няколко "Гранит" или изпратеше един противолодъчен самолет и едва плаващата "Мемфис" щеше да потъне без изплуване в Баренцово море. Путин спаси света от Трета световна! "Мемфис" се укри в норвежко пристанище и там незабавно започнаха ремонт. Има спътникови снимки.

55

Анонимен

преди 5 години

Руснаците разработват всичко, но 16-20х рубли на инженерите, не стигат и за комунален пакет вече. Чистачка в МОЛ в Питер взема 3 пъти повече. Милиционер - до 6 пъти. Остава само за екскизно проектиране и оживяването му във вид на мултик. За по сериозни случаи се прави макет от картон. Буквално завчера Китай резюмира получените от него данни върху тестирането на модернизацията С300, наречена маркетингово С400.

54

Боби

преди 5 години

До burzumКурск потъна - след сблъсък с Американска разузнавателна подводницаАрмата не запали - при включена електрическа ръчна спирачкаЛада не се отключва - коя от повече от дузина моделиУАЗ е срамно да го показват даже в града или на магистрала - В Тундрата всички го ползватСУ не могат да го произведат - над 200 Су-27 модернизирани и 400 Су-30/33/34/35/57 за РФ + 400 експортКузя одими моретата(Е и кво от това? Такъв двигател има) и го влачат на буксир(Така се презарежда на море бре умнико

53

Народна Просвета

преди 5 години

лелчето и *** ги стега капата повече от теми за русия, отколко хюмнe, наброс и алтън на тема "ушат". дали па не са и двете синоними на некоя впиянчена цоца?

52

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

разработват концепция за проект за поръчка. не е точно кораб. май мъск и тръмп заедно все пак пробутаха на новия брежнев нови "звездни войни" ...

51

Ще го направят! - II

преди 5 години

Ще го направят, защото отдавна имат подобен проект. Вече бяха на Луната няколко пъти, "Луноходи", хиляди снимки, сондиране, анализ, донесоха лунен материал. Който иска, може да го види в НПНМ - бул. Цар Освободитил 1, София.Браво на китайците за епохалния успех! Сериозни момчета! Още успехи им желая!Те са руска школа! Руснаците помогнаха и на КНДР, и на Република Корея в развитието на ракетните им програми, а на янките продават двигатели РД-180, РД-181 и много титан.

50

Ще го направят!

преди 5 години

Руснаците ще го направят, бъдете рахат! Те са упорити, талантливи, имат огромен опит, не им достигат парите, защото трябва да правят едни други ракети. А ги правят, защото говед***рите извадиха официално военна доктрина за превантивен удар. Или с десетки хиляди "Томахок" от суша и десетки кораби да ударят Русия по най-важните обекти - щабове, летища, шахти. Демонстрираха мощни пенетриращи ядрени бомби и даже казаха, че са предназначени за укрепени обекти в Урал. Докараха нови ядрени бомби в Европа

49

До Анонимен 48

преди 5 години

На швестера афроамериканци му се привиждат, само за това говори. ***, къде оставяш руснаците с онези големите бели...? Както и да е, проблемът си е твой.Вчера се навършиха 75 години от варварската бомбардировка на София от англо - американските лешояди! Загинаха повече от 1100 мирни жители - жени, деца, цивилни мъже! Разрушени бяха 11000 сгради, между които знакови - Народното събрание, Народния театър, Държавната печатница, Природонаучния музей! Това беше една от многото бомбардировки, но

48

Фен

преди 5 години

Кой ще кара ракетата таварищ Путин ли Той ще под мине луната и ще кацне направо на слънцето ах

47

Ръца Пръца Шлезинжер

преди 5 години

Русофобските недодялани и неуки говед@ отново зацвилиха.Ако не е Русия няма да има нито межд.станция нито американска програма. Ако ги няма РД двигателите например. Един спътник имал проблем , кораб паднал. Този инцидент с кораба беше единствен за 40 години алооо и има съмнения за саботаж. Добре 4е е уникалният дизайн на капсулата за да предпази космонавтите. Даже краварите са удивени. Но головодниците русофоби си ***, ей така за некой лев.

46

Хахахааааа.

преди 5 години

Ами, то тоя кораб е измислен вече от краварчетата под мъдрото ръководство на Вернер фон Браун.Да го купят.... И да пътуват!!!!Къв е проблема....??!!

45

Анонимен

преди 5 години

до 47Изстреляният на 2 януари 1959 година спътник Луна-1 е бил първият земен космически апарат, който успешно достига Луната. 360-килограмовият уред, носещ върху себе си герба на СССР, според целите на мисията си трябвало да достигне повърхността на Луната и по този начин да демонстрира превъзходството на съветската наука. Само че противно на очакванията спътникът пропуска целта си, като преминава на цели 6000 километра от лунната повърхност.Ушанката да знаеш , че е неразделна дори за Канадци и Американци живеещи на Аляска , а ти си форумна неука ***.

44

Анонимен

преди 5 години

Той ще е на базата на версия на кораба Союз МСтоя с дупките ли? Космонавтите на новия кораб щели да носят по 4 ролки тиксо, ей така за всеки случай :)

43

Анонимен

преди 5 години

До хахахаянките са опукали на баба ти курнка в селото ти.нещо много си им сърдит на янките. Да не би някой надарен афроамериканец да ти е направил нещо? Верно ли бе? Ужас, съчувствам ти!

42

Анонимен

преди 5 години

Абе да питам форумните гении, вие колко космически мисии имате? Вие, страната ни или Европа даже? Щото Русия е от калибъра на САЩ и никой никога не е твърдял нещо друго. Пък България го е докарала до двама космонавта и то благодарение на сътрудничеството със СССР. Айде запазете си размислите за тоалетната, за където само стават. Руснаците бяха позарявали мисиите извън земна орбита, но мисля,че започват да осъзнават грешката си и ще действат. Още повече, че Китай и Индия набират сили зверски.

41

Анонимен

преди 5 години

Да пратяь ББ на луната, може там да има полза от него

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43 Голям оптимист си !

39

Анонимен

преди 5 години

Ще стане... след стотина години.

38

Време беше...

преди 5 години

някой да стигне до там и да изключи таа холограма на Луната-не моем да спим нощем,хръкам,а на жената и идва по лунен цикъл. Збръкаа са и ората - приливе, отливе...айде!И ако ония, де са криат зад холограмата и ни мътат мозъците,каат че са вложиле много средства та да истипосат Луньтъ с таа орбита-се към назе лицево обръната,та ше им речем-Айде барем намалета контраста Бе!И посльедно,но не по значеньие-да се дава сертификат, кой е одил до Лунъта,що са сега само македонците имат!

37

Анонимен

преди 5 години

Руският отговор на космическият кораб правен от спейсекс в тексас и калифорния. Альоша ще стъпи на луната до 2030г., но само ако купи билетите от мъск...