19

Т.Петков

преди 5 години

Трябват повече хора като Каракачанов, за да се оправят нещата. Иначе ни чакат лоши времена. Ако не се вземат адекватни мерки от страна на държавните органи, рано или късно народът ще направи необходимото, но ще бъде страшно.

18

Анонимен

преди 5 години

трябва да се върнат строителни войски, за де се учат на професия , подчинение и дисциплина!!!

17

Анонимен

преди 5 години

"Каракачанов е вреден за България трябва да си подаде оставката", отбеляза журналистката Кремена Будинова в "Денят ON AIR"."Точно пък Каракачанов не трябва да си подава оставката, а трябва да бъда всячески подкрепен. Защото единствен той каза истината за *** и техните безобразия. Оставка трябва да си подадат журналисти като Кремена Будинова, които манипулират обществото в полза на антибългарски сили!

16

ognyanz

преди 5 години

Добре е, че искаме всички да спазват законите, но е добре е и тия закони да се оправят според потребностите на обществото. Как така се оказва, че къщите в ромската махала във Войводино са до една незаконни, а всички са свързани към електроразпределителната мрежа. Не е ли време да се приеме законово разпореждане сграда, която няма поне право на строеж да не се свързва към електрическата мрежа и водоснабдяването. Ето ти стимул за тези, които строят незаконно да спрат да го правят.

15

Дедо

преди 5 години

До ТъртейАаа,недей.От * да * има разлика от небето до земята,както и при българите.В нашето село има две семейства-помагат,питата,косят,подрязват клоните на черниците,събират сеното.Даваме им пари за работата,естествено,но те сами идват и питат.Ходят по другите села за същата работа или къде каквото има.Добри,разбрани хора.Всички ги знаем.Кога имат нужда,даваме им яйца,месо,ракиика.Бе помагаме си взаимно.Ама тука иде реч за другата крайност...!

14

Анонимен

преди 5 години

фашиста Каракачанов веднага на съд!!?

13

това съм аз

преди 5 години

Не знам защо тези роми по времето на Тодор Живков работеха и не смееха слива да откраднат а този когото хванеха в кражба .братята му след съвет в милицията не можеха да го познаят Да видим друг дали ще се осмели да краде За убииство от ром от Белене не излизаше

12

краси

преди 5 години

мир няма. Ние си знаем вече. Те не искат да чяст от тази Държава. Те не желаят да дадат своя дял за една по-добра България. Те искат просто да живеят на моя гръб, да откраднат чантата на жена ми, да изнасилят баба ми и дъщеря ми, да им плащам тока докато ме псуват. Уви Държавата в лицето на партиите ги подкрепя всячески и всичко това с една проста цел. Разделяй и владей...

11

до 27

преди 5 години

самите БГ-та са некакнени гости по тези земи Но движени от злобната си омраза - няма да е за още дълго да са по тзи земи.

10

Анонимен

преди 5 години

Бе много ви стана жал изведнъж за тия деца?Нали ги гледам в ромските махали - не им дреме за собствените си деца. Въргалят се полуголи в снега и никой не ходи да ги прибира. Българи ги водят насила в училище след няколко дена родителите му го спират.Чупят или изкривяват насила крайниците на собствените си деца, за да изглежда по-жалко и да го курдишат някъде да проси. А на родителите им не им дреме за него.Пращат дъщерите си за *** в Германия. Това хора ли са?

9

A be

преди 5 години

Тъй както вървят нещата утре и българите ще гоните от къщите им и без това плащаме данъци 120лв. за една къщичка останала от бащите ни и ще излезе, че не е собственост.Това е феодализъм.Кои сте вие държавници.

8

boko bo

преди 5 години

За тях и други подобни решението е само едно. Бай Тошо и омразният сой строй го знаеха и прилагаха. Сещате ли се? По-възрастните го помнят. С особенно добър начин се прилагаше в провинцията и нямаше изключения. Всичко друго са дрънканици и схеми за източване. Днес обаче не става. Просто мислете като гласувате другият път. А не! Оп са част от проблемът, а не от решението. Същото важи и за БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака. Тук слава богу не е САЩ с две партии.

7

Анонимен

преди 5 години

Съборите им къщите и решихте проблема. Сега вече бай ще си построи законна къща и ще заживее нормално. Браво, умни сте!

6

до 21

преди 5 години

Така е повечето БГ-тата са изтъкани от садистична злостна омраза.Господ го вижда!

5

до 16

преди 5 години

Несравнимо по-лошо е възмездието на Господ за гонението на деца !

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Завиждам, че си присвояват парцел строт незаконно връзват се към ел. мрежата незаконно към ВиК също, не плащат никакти данъци.

3

Анонимен

преди 5 години

До 15 не си видял нищо още... Палките чергата и ще стане лошо

2

Анонимен

преди 5 години

Тепърва ще берете плодовете на историческата глупост "възродителен процес" която спретнахте срещу турците. Всичкото това което става е негово следствие. Никой не ви е виновен. Да ви видя сега как ще се справите с ромите които няма къде да изгоните, не може да надникнете по раждаемост и няма как да ги преименувахте защото повечето се имат за българи. Осъзнахте ли какво направихте и какво ви чака? Претопяване. Пак ще сте българи, но не толкова бледолики.

1

анонимен

преди 5 години

Какво трябва да се прави с човек който не иска да работи не иска да учи не плаща ток не плаща вода не плаща данъци не спазва никакви закони .-НО иска да ражда много деца да пие много да яде много да използва всички блага в държавата създдени от други В кошера това са търтеите -но и те имат важна задача Но когато са много пчелите ги изхвърлят извън кошера У нас такива от 100 000 станаха ЕДИН МИЛИОН И не знам пчелите в държавата какво чакат Хайде който много разбира да ми отговори