22

Фродо

преди 5 години

Къде ли са отишли ?

21

Анонимен

преди 5 години

Следващата задача на багерите е в София, ул. Върбица 7. Не е необходимо да изпращате на Красимир Кънев предизвестие за освобождаване на обекта.

20

Анонимен

преди 5 години

Абе тая махала е там сигурно от 20 години и никой не си е мръднал пръста да попита защо е там!Даже са им пуснали ток,хората там са плащали сметки.Е как е ставала тази работа като катуна е незаконен!?

19

Анонимен

преди 5 години

Троловете работят за политиците. От омразата политиците печелят милиарди.

18

А

преди 5 години

Докато Българите, народ от хиляди години, с държава на 1300 години, спазват законите на страната си и зачитат европейските ценности, светът ще ги уважава. Докато група неграмотни убиват хора за удоволствие, рушат всичко което докопат, живеят без да зачитат закони, държавност и човешки ценности като правото на живот, никой няма да нададе глас срещу въвеждането на ред и справедливост и никой няма да счита въвеждането на ред за репресия. На който не му харесва- свят голям.

17

Анонимен

преди 5 години

Селото си оправдава името

16

Анонимен

преди 5 години

Командос бил, нападнали го в гръб пък го урдяли в лицето.....

15

Анонимен

преди 5 години

Ромските безчинства навсякъде станаха толкова безобразни вече, та не знам как може някой да ги съжалява. Няма ден през който да не прочетем в пресата за поредното издевателство. Особено по селата, където възрастните хора трудно могат да се защитят сами.

14

Анонимен

преди 5 години

Танцът на багерите в маалата направо ми напълни душата. Ще си пусна клипчето отново.

13

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен13Няма, приятелю. Отдавна там всичко е законно, по документи. земеделска земя 15 категория, заменки, чукари във Видинско за земя на плажа, например, в съотношение 10 към 1, и все ще се намери кой да прибере парите, и издаде скици, визи и акт 16. Иванчева в София се опита да спре това, и и спретнаха постановка....

12

Къде са ЕРП-тата?

преди 5 години

Аз да попитам, къде са ЕРП-тата в цялата далавера? Редовия гражданин да отиде да си пусне ток, изискват 100 документа, като се започва с документ за собственост! Как така ромите имат ток, без да имат собственост? Имам имот, окупиран от роми, имат ток прокаран от ЧЕЗ? Как така става? Стотици жалби, до община, ЧЕЗ, прокуратоура и няма грам действие? Къде живеем ние?

11

Един от Северозапада

преди 5 години

да видим, колко са сериозни парашутистите, дето генералът им призова утре да са там, в 18 часа, или и на тях данс-аджиите им "свиха перките" , и ги привикаха един по един....Разбираемо е.Армията е в пъти по-малко от полицията, защото ги е страх, точно от един такъв генерал.Полицията пази властта, а армията-народът, и си умират от страх, че няма да са покорни и сляпо изпълняващи армейските началници, както са сляпо изпълняващи и сервилни полицейските...

10

Анонимен

преди 5 години

Надявам се багерите да наминат и към мутренските хотели по Бетономорието - директно на плажната ивица!Там не беше ли незаконно да се строи?

9

Анонимен

преди 5 години

*ва си тиранията бе! През зимата ги изхвърлят хората със семейства и деца на пътя като животни!

8

Анонимен

преди 5 години

Да ги бяха затворили под домашен арест двамата хубавци преди да им бутнат колибата.

7

Анонимен

преди 5 години

Омразата се увеличава, а политиците потриват доволно ръце. От нашата омраза те печелят милиарди. Докато се мразим и убиваме, те ще богатеят и дебелеят. Разделяй и владей.

6

Един от Северозапада

преди 5 години

Нямат пари за наем, безработни били, на помощи, а вадят отвътре голями плазми и автоматични перални???? Разбираемо е-ние сме им ги купили, като съвестни данъкоплатци, плащаме им помощите, а те -щракат с пръсти и правят деца....Но, не е луд тоя, който яде баницата...А после-защо младите и образовани българи напускат страната? Напескат, защото 2-*** млади и образовани издържат 1 такъв, необразован, с данъците си...

5

Перко

преди 5 години

Следващото село кога?

4

Анонимен

преди 5 години

Правилно, и така до края на света. Ако бутнат всички гета из България, индийците ще се изнесат по чужбина.

3

Ристу

преди 5 години

Когато биха българин им беше добре, а сега - реват.