14

re

преди 5 години

Някой ВиК си вдигнаха цената още от август тихомълком и особено тия които са на гравитация.Кой ги наблюдава никой.2литра лимонада 2лв.1кубик вода 2.50 какво става с тая България.

13

Авеолиа

преди 5 години

Код оранжево - 50 литра на квадратен метър, по 3 лв. кубика.

12

Анонимен

преди 5 години

Увеличение на базата на какво!? Водата почти в цяла България е с никакво качество. Аз повече от 7 години вода от чещмата не пия...Познайте ЗАЩО...защото е отврат както впрочем почти в цялата страна. Купувам си и сега питейната вода така, че и без увеличението ми излиза ЗЛАТНА! Само в БГ може да вдигаш цената на нещо, а то да е некачесвено...и разбира се хората нямат право на избор.

11

Анонимен

преди 5 години

Това е нагло. В цялата страна ВИК дружествата са най-големите лапачи. Инвестиции никакви, постоянно копаят и където пипнат си остават пръстите. Едно 80% от тръбите в БГ са над 50 години...Толкова години само лапат без нищо, а сега с цялата си наглост искат да вдигат цената. За справка само в Израел където е пустиня еодата е 4 пъти по-евтина от тук.

10

Bad Company

преди 5 години

Драги ми български граждани /от селски произход/!! Чудовищното увеличение на водата с 10 ст на кубик /около левче на месец за едно семейство/ със сигурност ще разстрои тотално семейния ви бюджет! На протест, другари!! Майчето Костинбродска ще ви пр=оведе като една Жана Д Арк на барикадите!! Венсеремос!!

9

Анонимен

преди 5 години

А защо ВИК си покрива загубите от нередовни платци в блоковете, като начислява изравнителни сметки и ограбва редовните платци? Към водомерите, на които не се отчита потребление да се спре водоподаването и да се възобнови, когато натрупаните смтки са заплатени. Но ги мързи да го направят и няма закон, който да ги принуди да си свършат работата. Пример - на 7 м3 потребление за месеца платих 2м3 изравнителна сметка без още да сме открили плувен басейн в мазето на блока.

8

Анонимен

преди 5 години

Популизъм на квадрат.

7

Д.И.

преди 5 години

Ееех Майче......на времето беше една от най хубави социалистки! Дори и сега на 53 още има хляб в тебе!

6

Шарена уфца...

преди 5 години

Тази е толкова червена колкото аз синьо - зелен! Пази Боже от разпопен поп и пребоядисан комунист...

5

Анонимен

преди 5 години

Лош мениджмънт в един монопол, държавата да го национализира, като не могат да управляват да не са се хващали и да върнат парите за изминалите години, току виж се намерили пари и за самальотите Не може цял народ да страда заради eдин монополист-жендър.

4

станчо

преди 5 години

В Шумен плащаме най-скъпата вода , а дефакто няма пречиствателна станция. Водата се води поливна , а я плащаме като минерална !!!

3

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

2

Анонимен

преди 5 години

Не само ползите да кажат колко им е печалбата и какво налага гуй увеличение ама със документи, aко не могат да се справят да си продават дружеството и да го управлява някой който може стига с тия цени и монополи.

1

АсанкУ

преди 5 години

К'во е туй цена на водата?Че тя плащали се?