12

.

преди 5 години

Няма такова нещо като "квазар". Цялата ви статия е един пълен псевдонаучен бу.ла.мач. По-далече сте от истината от историята, че Земята се крепи на три кита. Цялата ви "астрономия" и "астрофизика" е повече псевдонаука от астрологията. А НАСА е псевдонаучна проев.рей.ска организация, предназначена да краде пари от бюджета на САЩ. Същото е положението и с "кацането" на обратната страна на луната от китайски сателит. А мисиите до Марс са чиста шарлатания на Мъск и група со.ро.со.***.

11

от 7

преди 5 години

Познах, разрових и намерих нещо. Вчера са обявили открието на супермасивен квазар, сега обърнете внимание на детайлите- притежава масата на 600 трилиона слънца и се намира на 12,8 милиарда светлинни години от Земята. Вие чакайте от *** да ви информира за извънземните сигнали...

10

Анонимен

преди 5 години

След дълги и безъсънни нощи учените от НАСА най-после са разчели краткото съобщение. Извънземното е написало ЯМХ.

9

Анонимен

преди 5 години

Милиарди светлинни години. Значи са били излъчени преди милиарди години. Ако са сигнали и предположим, че можем да отговорим по същия начин, ще отнеме още милиарди години, за да получат отговор. Така животът на вселената ще стигне да си разменим по едно "здрасти". Цивилизациите едва ли могат да преживеят толкова.

8

Анонимен

преди 5 години

Да,бе контактуват,бе...Даже от време на време пращат някого като Съливан на посещение при нас,за да ни казва какво точно да си поръчваме,бе да си напазаруваме най,най,най...Щото от тях нямало,по,по,по..А,аз,бе аз не можах да разбера,за какво точно са ни притрябвали тия самолети

7

Анонимен

преди 5 години

"Те идват от дълбокия Космос на милиарди светлинни години от нас. Проблясват за милисекунда, но имат същото количество енергия, която Слънцето произвежда за 12 месеца."Първото нещо, за което се сетих е квазар, без да имам научна степен и титла астрофизик. Квазарът притежава масата на милиони слънца, светлината му е хиляди пъти по-силна от тази на цялата ни галактика и е източник на радиосигнали. Не знам за какви извънземни технологии ми плямпат цитираните "астрофизици".

6

.

преди 5 години

Бъркаш Създателя със спасителка или с кифла, но мъжете-гей по принцип, рядко могат да видят действителността неизкривена. Грешката е за тяхна сметка, разбира се.

5

Анонимен

преди 5 години

Това е един и същ радио сигнал излъчен от едно извънземно в дълбокият Космос, но поради различни фактори сигналът е прекъснал на 6 места и са се получили много ситнали. Най-вероятно закъсало извънземно е изпратило зов за помош от летящата си чиния, ама ядец свързало се е с ***.

4

Велчо Седефчев

преди 5 години

Само чалгата ще спаси космоса от смърт. Чалгата да се разпространи чрез мощен сигнал в космоса за да има мир.

3

Анонимен

преди 5 години

Не, не се опитват. Това е ефектът "Мона Лиза".

2

Kiffla

преди 5 години

Ами опитват се. И не какви да са контакти!Онзи ден едно извънземно ми каза, че ако не му пусна, ще взриви Земята.Еми пуснах му, аз си обичам Земята! Пък и сега съм спасителка на света!

1

Анонимен

преди 5 години

Verno e no te sa pone 209 g napred a nie sme dupka na kavala