177

Анонимен

преди 5 години

До ЕС и НАТОЕС и НАТО не са ви виновни, че българина има силен скотски манталитет и не може да живее по правилата. Толкова пари се наляха в тази държава и никой не знае къде са. Сигурно ЕС и НАТО са виновни а?

176

България е във НАТО

преди 5 години

Слава на САЩ че ни освободи от се се се ре !!!!

175

Анонимен

преди 5 години

Никоя от бившите съветски републики не иска да има много общо с Русия :) сигурно ще е от хубаво.

174

100 рубли = 1 долар

преди 5 години

До АнонименОсъзнавате ли, че протести има във всяка нормална страна по света? Осъзнавате ли, че това няма да спре тенденцията милиони руснаци да дават мило и драго за да избягат на Запад? Иначе броя на протестиращите намалява - последния път в Париж е имало около 2000 платени лyмпена от агитките. Когато достигнете стандартите на Запад и спрете да мигрирате на талази тогава коментирайте. Медвед: денег нет, но вьi держитесь.

173

КУР за путин !!!!

преди 5 години

Защо хората във *** миризлива русия живеят още във катакомби без ток и вода ?????

172

ЕС и НАТО

преди 5 години

Дневната норма за транжиране на телешко трупно месо в Германия е 360 тона на смяна за 12 часа при 9 евро на час плюс безплатно жилище - апартаментите в Хановер са с по три стаи, като във всяка има по 6 легла на 2 етажа - българите живеят по 12 души в стая. С обща баня и една тоалетна. Иначе сирийците и афганистанците - бежанци са със специален статут, настанени са в самостоятелни фамилни къщички в предградията, Германия им плаща на човек по 600 евро на месец и по още 180 евро за всяко дете.

171

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо Анонимен"Какво става във Франция"Безработицата намалява и там. И да тича срещу Франция, *** ти *** няма да може да я стигне. Абе какво стана с Мистралите? Французите платиха 2 милиарда обезщетение на Путин. Абе какво става с жълтите жилетки?

170

ЕС и НАТО

преди 5 години

Двама старци са умрели от измръзване в Бреница, община Кнежа.

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Какво става във Франция"Безработицата намалява и там. И да тича срещу Франция, *** ти *** няма да може да я стигне. Абе какво стана с Мистралите?

168

Българи в Мюнхен

преди 5 години

Живеем по зле от животни.

167

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо БезработицатаСтига лъга. ЕС отчита рекордно ниска безработица.Впрочем какво става във Франция?

166

Анонимен

преди 5 години

Турция никога няма да ни превзема, това е невъзможно. Просто секретарката от американското посолство ще се обади на българския министър председател и ще ми каже в един кашон да си събере партакешите и да се омете до 1 час от кабинета, и ще дойдат турските представители да поемат властта. В ЕС и НАТО всичко става културно и цивилизивано.

165

Анонимен

преди 5 години

До БезработицатаСтига лъга. ЕС отчита рекордно ниска безработица. Слаби трoлове произвеждат в Гасударството. Когато минималната руска заплата достигне тази на най-бедната страна в ЕС - българската и когато рускините спрът да мигрирират тук и да се женят за *** сeляни срещу паспорти, тогава ще коментирате ЕС.

164

ЕС и НАТО

преди 5 години

74% от българите живеят под или на прага на бедността докато правителството купува 40 годишни стари самолети за 2 милиарда.

163

Анонимен

преди 5 години

При пълномащабна война Турция ще победи Гърция с цената на много загуби. Докато нас за да ни превземе и е нужна само една мини операцийка от вода на маслинова клонка. Даже може да я кръстят делиорманска клонка. Затова казвам че Ердо ще предпочете след сирийския следващия му аншлус са е с България. Хем така ще има повече откъде да атакува костелив орех Гърция

162

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

161

Безработицата

преди 5 години

Безработицата за последните два месеца е скочила с 1.84%. Много хора през 2019 година ще останат без работа, работа няма, и в България, и на Запад вече няма. А от оставането без работа до просенето на улиците минават средно 4-6 седмици ако не си намериш доход да си плащаш сметките. Приютите за бедни в София са препълнени с висшисти през студените дни.

160

Анонимен

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТНе, това беше невъзможно поради 2 причини.1. Зашадът не пускаше българи, а не че България е забранявала на българи да пътуват на запад.2. Никой нямаше да си остави работата, семейството, жилището, децата, приятелите и сигурния живот за да ходи да слугува и да мие улиците на Запад.

159

Анонимен

преди 5 години

Защо посткомунистическите държави 40 години след като е вилнял простия и пиян руски ботуш продължават да са зле в рамките на ЕС???

158

Анонимен

преди 5 години

До 231 Не този от север ще спасява Гърция !Гръцката армия въобще не може да се мери с турската!При мобилизация Турция може да мобилизира армия два пъти по-голяма от населението на Гърция!До сега не известен случай Гърция да е победила Турция ,няма и да има!