257

Анонимен

преди 5 години

А вие какво си мислите , чеБеларус ще получава пари и помощи просто така без нищода дава ? Щом искат да ползватруска енергия и пазари щетрябва да си плащат по някакъв начин .

256

Анонимен

преди 5 години

Путин е като слон в стъкларски магазин.накара да се отвратят от него и наи добрите си съюзници на гол г з чифте пищови

255

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОСлед прочитане на твоите ди-во-ти-и става ясно, че си жива илюстрация на древноримската поговорка: "Когато боговете искат да погубят някого, най напред му взимат ума!"

254

вгз

преди 5 години

Статията е пълен бошлаф с изключение на това, че показва американският интерес да предизвикат събития и там, каквито видяхме в Грузия и Украйна. Тоест ако Лукашенко не заиграе по тяхната ***, ще има преврат.

253

Анонимен

преди 5 години

Белорусите са с чсти руснаци! Направиха им такава държава, за да мат още един глас в ООН.Лукашенко е голям хитрец и лавьор. Веднаж - така, друг път - на 180 градуса! Но дава на Москва летища, продава им грамадни влекачи за тежките ракети, камиони МАЗ. Беларусь е същото като БССР - социалистическа дисциплина, ред и...да му мислят инакомислещите!

252

Анонимен

преди 5 години

Намерили кого да цитират - "Эхо Москвы", радио "Свобода", Венедиктов! Все рускоезични! Те и власовците са били рускоезични!

251

Анонимен

преди 5 години

За да остане цяла при този натиск някой ден Русия ще нападне, защото най добрата защита е нападението. Въпрос е докога ще напада по периферията, Най-сигурно е да удариш "главата". Ще е скъпо, но може да решат че си струва.

250

Az da vi

преди 5 години

Както никога не е съществувала държава Украйна така не е съществувала и държава Беларус. Това разпокъсване на Русия не може да продължава вечно. Едно от най големите постижения на демокрацията е, че успяха да накарат славяни да убиват славяни........А респективно нас какво ли ни чака? Ново Турско иго? Честита ни демокрация.................

249

Шундин има

преди 5 години

Рядък талант да създава врагове от довчерашни съюзнициПо-тъпо парче от него не е било в З Кремлин ;)

248

Задава се разпад

преди 5 години

На последната колониална *** рассия!След укрсйна от властта на Златната орда ще се изскубнат Беларус, Грузия, Армения и Казахстан.

247

Ми не се задава

преди 5 години

Лукашенко може да е всякакъв , но още преси 4 години предупреди *** че зелените мовечвта ще бъдат изтребени Аако пробват кримският номер

246

Анонимен

преди 5 години

Като струпат 150 000 на тройната граница Полша-Литва-Беларус, като ги зачешат с Хаймарс, Томахоук, тежка артилерия и половината учтиви хора че станат на ФАРШ.

245

Жмольо

преди 5 години

Е щом ви не е кев нека тогава да стане Америкобус.Запитайте се какьв х*й тьрсят там. Спасяват някого от какво....На хиляди километри.

244

одкб

преди 5 години

стягай си гащите и марш от ссср докато не е дошла танковата армада.. нато няма място на нашата територия

243

ognyanz

преди 5 години

До Сата НАТО: "Като анихилираме ..."? И кой ще го направи това? Ти, и т'роловете като теб ли? Г'лупостите направо ти идват отвътре.

242

Сата НАТО

преди 5 години

Като анихилираме 150-200 000 руски фашиста, ще ги оставим сами да се оправят с вожда си и кликата му.

241

Сата НАТО

преди 5 години

НАТО засега успешно канализира посоката на руската агресия към Прибалтика и коридора Сувалки. Предполагам, че нещата ще се развият както винаги - концентрация на руски войски, готвещи се за настъпление на Запад и превантивен удар на НАТО. От БГ и Румъния ще се унищожи Черноморският флот на фашистите. Украйна ще държи позиционна отбрана, за да отклони танковите дивизии към Полесието и блатата на Беларус. От Балтийско море разрушителите ще сринат Кьонигсберг и околностите му.

240

анонимен

преди 5 години

литовското княжество няма нищо общо с т.нар.белорус освен че ги изтребва когато започва гонения срещу православните

239

Адолф Шикългрубер

преди 5 години

Прави впечатление, че джендърговедата, пишещи тука неистово цвилят за война и споменават често тази дума. Това е последица от лошо образование и лоша мисловна храна. Да не си мислите че НАТО ще ни спаси от война бе дебил1и. Ще ни спасят меките китки, които служат в НАТО ???Тия съшите дето двама овчари ги набиха в нивите - ако си спомняте инцидента. Между впрочем никой не говори за това. Френски командоси се оказаха в наша нива и понеже овчарите не знаели че са командоси ги ошамариха.......хаха

238

Анонимен

преди 5 години

*** либераст, би ли обяснил как съществуването на *** помага на света СЕГА?