42

Тинев

преди 5 години

И имат наглостта да се хвалят, че ПОДИГРАВКАТА с българите от страна на " демократична Европа " се отлага! българи, не прозряхте ли най-после, че ви имат слуги. Втора категория!ПРЕДИ 200 - 300 ГОДИНИ, РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ПРИМАМВАЛИ НЕ**ИТЕ СЪС СТЪКЪЛЦА И МАНИСТА. Днес ни примамват с обещания.Прибират образованите, интелигентните / каймака /, а поми*ята я връщат там от гдето е дошла.ДЕМОКРАЦИЯ?Защо Англия излиза от ЕС?Защо ЕС се дели на 2: ТЕ и слугите им!ЗАЩО?

41

Я па я...!

преди 5 години

Не се радвайте. Само се отлага, ЗА СЕГА.

40

La France

преди 5 години

Франция е велика нация и си гони интересите. Но покрай нея и нашите тираджии ще живнат и няма да живеят като кyчета, експлоатирани от крадливи и алчни чорбаджии.

39

ЖАН-ПИЕР ПАППЕН

преди 5 години

Аз ако съм на Франция ЩЕ ИЗГОНЯ Булгаристаан от ЕВРОПА.ВЪН ОТ Е.С. нагли Бай Ганиовци .

38

Макрон

преди 5 години

Абе вие сега кротнете пуък след 2 месеца ще ви "извозим" по друг "параграф" Обещал съм на френските тираджии да не допускам разни от периферията да подбиват цените. А мен ме избират французи, не други. Пред французите имам задължения.

37

Анонимен

преди 5 години

Честно не знам на какво се радват?Същото беше и при "историческото" решение за това на български да е "евро", а не "ойро"Големи победи, но всъщност ЕС създава проблемите и някой се радва, че е успял да се справи с бюрократите в ЕС. Та мисълта ми е, че ако ЕС го нямаше, тези проблеми нямаше да ги има.

36

Киро Кюмюря

преди 5 години

е, туй само за българските и румънските тираджии ли важи? намирисва нещо на протеста на бачкаторите против цените на тока преди 2 години, дето Велев се правеше на голяма работа...

35

Анонимен

преди 5 години

До Веселин изказваш се неподготвен

34

Анонимен

преди 5 години

Повечето тираджии са пълни селттаци, за тях е по-добре в кабината от колкото да спи в пансио или хотел - защото си режи хлаба на две и го пълни с колбас и зеленчуци и си пуска печката и кърти, в хотела ще му излезе мн скъпо, а той бачка като живвотно за пари в крайна сметка !

33

Вили

преди 5 години

Как ще реагират в България, ако 2000 пришълци с камиони са постоянно в страната и намаляват цената на превозите, спят в камионите и замърсяват.

32

Стар Бургазлия

преди 5 години

Дано да успеят нашите срещу плановете на Макрон, унищожаващи 15% от Брутния Вътрешен Продукт на България. В Гърция или Испания биха излезли десетки хиляди на протест.

31

Икономист

преди 5 години

Повечето транспортни фирми в България са сравнително малки (под 10 камиона) и забраната би означавала унищожаване на бизнеса. Много от колегите са взели големи кредити за да създадат бизнеса си, повечето не са "мафиоти", а честни предприемачи с голям опит още от СОМАТ. С добрите доходи семействата на шофьорите живеят добре и са добри платци на данъци. Ако един опитен щофьор е на заплата в Зап.Евр. ще плаща там данъци (повече от 183 дни извън БГ) и НАП няма да получи нищо. Макрон убива България.

30

Тангра

преди 5 години

Познавам хора, които така си изкарват парите. Тези хора ги обират, страх ги е да спят, защото ги упояват с газ за да оберат. И това в Европа!!Даже има страни където и за пари не искат да работят(Англия. Мигрантите им се качват и им съсипват стоката (пикаят и *** вътре в тира, когато е храна шофоьра поема целият разход). Объркваш пътя, глоба директно ти вземат парите. Не е лека професия,но издържат доста семейства и то в провинцията. Кубар, това е мое мнение! Не им завиждайте за парите!

29

Един от Германия

преди 5 години

Макрон и Меркел искат да смажат КОНКУРЕНЦИЯТА, нищо друго.1. Германските шофьори могат най-често да се прибират вечер, особено през уикенда, у дома си.2. Големите тир-паркингим, така наречените Растщете (означава място за почивка ) имат ресторанти към бензиностанциите, в които тир-шофьорите получават бонуси срещу зареждане на големите резервоари. Както и безплатно могат да вземат душ в отдели помещения близо то тоалетните.3. Паркингите не са охранявани добре и се спи в кабините

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя лъже като дърт ром.Всичките ни искания са отхвърлени.

27

от извора

преди 5 години

после ще ни разкажат играта,но ще е за доброто на шофьора

26

Анонимен

преди 5 години

В България, доколкото знам тир паркингите нямат хотелски стаи за преспиване. Не знам как е в Западна Европа, но ако там имат, то на нашите мутри ще им се наложи да строят хотели в тир паркингите или до тях. Това ли им е болката на мутрите?

25

niki

преди 5 години

Абе я се замислете, монополът на превозвачите в България се държи от хора на Доган и на Бойко?

24

Боб

преди 5 години

Значи превозвачите се оплакват, че шофьорите им не искат да спят нахотел а искат да спят в колата?!? А сега щофьорите са постигнали победа и печелят, че няма да спят на хотел а в колата? Шефа и той ли в колата ще спи? Или той е загубил и ще спи на хотел? Т

23

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО лъжете.Има точно противоположна информация.Европарламентът е отхвърлил всички искания на България.