33

Анонимен

преди 5 години

Какво доверие да имам в капела тия?Този човек е вреден за БГ, той е троянски кон на путин и доказа многократно антибългарска позиция.Видяхме го как стоеше като пудел пред Путин и пред онзи поп от КГБ!И този предател ще защитава интересите на ЕС и НАТО?Как ще стане това?

32

Гледна точка

преди 5 години

Президентът Радев е железен, дори мога да кажа: "Не човек, а стомана...."!!Него никой не може да го бутне, както неговият "батко" Путин! За вторият се обмисля начин как пожизнено да остане да гърчи алкашите. И за това има идея дори да се направи нещо като цар. Представлявате ли се нови пътуване във времето, след като руските "велможи" искат да коронясат Путин за цар!Ще си имаме:" Наше государство вече царство!". Просто замечателно, товаришчи!!

31

До кога

преди 5 години

До 20Твоето мислене е детинско и си мислиш, щом съм против ГЕРБ съм БеСеПар, като отборчетата Цска/Левски. Аз съм за вкарването на всички политици в затвора и конфискация на имуществото им в полза на хазната. Няма партия в България, за която бих гласувал и всичките до тук се изредиха да ни крадът. Трябват нови хора без мръсно минало.

30

Народе

преди 5 години

Народе, хайде да сменим ГЕРБ с БСП. Сега сме демокрация и можем да ги менкаме. Ако БСП пак крадат както преди, ще върнем ГЕРБ, а ако ГЕРБ пак почне да краде, ще върнем отново БСП и така ще си ги менкаме. При демокрацията сме свободни да ги менкаме, а свободата Санчо е най-висшето бладо дадено на човека, демокрацията ни даде най-висшето благо да се блажим.

29

Анонимен

преди 5 години

До Деян КуцевНали някой трябва да произведе,за да крадете и ядете,БЕ !Да си налягате парцалите -,и Д-е /П/ С-ари !

28

Истукан

преди 5 години

Затова никой няма да гласува на следващите избори. Да си се преизбират сами. Не желая да гласувам за търтеи. Колкото повече гласуваш, толкова повече сила им даваш да крадат и ги охранваш. Не, никакво гласуване повече. Не искам да угоявам прасенца.

27

Анонимен

преди 5 години

Рисърч винаги е подкрепяла Греб! Но дори и така, излиза, че БСП - ДПС печелят евровота срещу Герб - ОП! Тогава!? Или управлението си е точно Герб - ДПС!

26

Анонимен

преди 5 години

Все някой им е виновен на българите. Все някой ги краде и ги ощетява, все са жертви.

25

Анонимен

преди 5 години

К'во да ги одобрявам***Прочетох те ли?Всяка година крадат по 1 милиард от наси го дават на ромеите.На нас ни пробутват "българската коледа".Да полудееш...

24

Анонимен

преди 5 години

Все пак Бойко е по-добре от Корни и кауна.

23

Потресаващо

преди 5 години

Това проучване сигурно е правено в парламентарната група на ГЕРБ, защото на народа му е писнало от кражби и простотии и мнението му е различно от цитираните проценти.

22

Анонимен

преди 5 години

Правителство ли, някакъв канцеларски плъх от оня край на света упрявлава тая държава от туитъра. Hе правителство и парламент ,а жалък посреднически слугинаж и никой не пита народа дали иска каквито и да било самолети и да се замесва във войни с оръжия за масово убийство на невинни хора

21

Анонимен

преди 5 години

Над 30 години не съм правил коремно! Пробвах! Поздравления за Президента!

20

До 13-До кога

преди 5 години

Ти къде беше по време на разцвета и големите заплати до преди 10 години? А при оня разцвет 89та,91ва,97ма ??? Или си на 15 и друго не си преживял,дечко? ,,Крушката си има опашка" казва народа,а преживелите повечко САМИ могат да си направят извода ,без такива агитации.

19

Анонимен

преди 5 години

Аз пък харесвам Бойко. Без него щяхме да сме зле сега.

18

Анонимен

преди 5 години

Какво да му одобрявам на Радев? Две години не може да махне герберюгите от власт! Ако трябва, ще се обявиш за закупуването на 80 нови F 16, но ще търсиш подкрепа от САЩ! С изтъркани констатации и бабички не става!

17

спите ли

преди 5 години

А Цвъ-американеца с 2% доверие ще купува 45 годишни самолети на цената на нови с вашите пари!

16

Един от Северозапада

преди 5 години

До Рони Бойко и коремно не може да направи, само гафове прави, един след друг...

15

Нормален

преди 5 години

Вие,,долуподписаните" имате ли възраст и право да гласувате бе голобради мишоци.80% от ,,философите " в нета са под или около възраста за гласуване.

14

Рони

преди 5 години

Най-вече пада доверието към мрън-мрън президента. Направи едно коремно набиране и дотам.