451

Анонимен

преди 5 години

Словашката зделка е за 2.1 милиярда долара всеки може да провери сам .А московските *** найстина са много прости с тезите си сред тяхния *** народ може и да мине но дори и това ме съмнява

450

Анонимен

преди 5 години

Майната и на руската ***

449

Анонимен

преди 5 години

След като пияндуристанците вият страх значи Ф 16 е правилния избор ..Той ако не ставаше щяха да го хвалят до небето

448

Ludoto Lenche

преди 5 години

...samo kato prochetesh .." amerikanski savetnik "....I ti e dostatachno za da mu teglish edna tanka I dalga.a Borisov ...toi si znae !!!

447

Анонимен

преди 5 години

Това българина , не се запитва на каква цена!Словакия добре изигра картите си и използва ,,Грипен"за да вземе ефките на добра цена-1.3млрда за 14самолета!Ние вместо да критуваме правителството сме във възторг от скъпите самолети!

446

Анонимен

преди 5 години

Америка унищожава държави,милиони са загинали заради имперските им амбиции да притежават природните ресурси на други народи без да си плащат!

445

До морски

преди 5 години

Морски, къде няма лобизъм при сделки за милиарди.

444

Анонимен

преди 5 години

Само Русия ще ни спаси от изчезване!

443

Mopcku_

преди 5 години

Това е още едно доказателство, че борбата на Тиквата е именно лобизъм за САЩ. При това съвсем нагло изкоментиран публично.

442

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 481Хипотетично бих избрал да го навра в..........ъза на оная дето те е родила.

441

Анонимен

преди 5 години

Хипотетично ако ни накарат да изберем,руснаци или *** да ни управляват кой бихте избрали!

440

Архангел Псувнаил

преди 5 години

На съветника в пърделника!

439

Идеалист

преди 5 години

Чичо Дончо на всяка страна продава оръжие за разни суми, толкова колкото може да извадят след заплахи и лъжи. Саудитска Арабия 300 000 000 000 $, България 2 000 000 000 $.

438

Цецо Премиер!

преди 5 години

едва сега се рабира, че по време на няколко негови визити в Щатите, той добре е усетил трите основни разминавания м/у заданието и реалността за доставка на поръчката: мн по-висока цена, несъществуващ завод за производството на еФ 16ките както и искането на партньорите от Щатите да се плати цялата цена в аванс.И тук силата на аналитичните способности на Цветанов, неговият патриотизъм и невероятна му съобразителност с която довеждайки Грипенови предтавител, ние научихме истината. Да води преврата!

437

Анонимен

преди 5 години

Давайте да си оправим отношенията с руснаците,поне ще се запазим като нация,ще ни решат римския проблем,който е най-важният сега щото иначе сме жив зян!Да изберем по-малкото зло!

436

Анонимен

преди 5 години

Писах ще подарят

435

we

преди 5 години

Когато давахме 4 военни бази на САЩ, ни беше срам да си поискаме нещо в замяна.САЩ не ги беше срам да ги ползват безплатно.Когато нашите политици ходиха в САЩ ги беше срам да си поискат някой друг самолет.САЩ не ги беше срам да поискат по $60млн за морално остарели самолети.Нашите сега ги е срам да откажат офертата - какво ще кажат отвъд океана?Става дума за по два самолета на база - общо 8 самолета от виетнамската война.Не ги е срам!

434

Реалноста

преди 5 години

Турция зада дава ерполисин над Македония Косово и Албания трябва да стигне до Там че да се и върне Бг не е малка държава ...А и Ердо почна да прави твърде много гей секс с едно джудже ..това не е + зад океана (((Така че Бог да благослови Америка и Ф 16

433

V

преди 5 години

Самолет на 50 години :) Покажете ми една кола на 70 години дето още бачка ,с изключение на съветските :))) Ми то е същото .Няма да бачка много хубу

432

Анонимен

преди 5 години

Поне 300 със сигурност горски айде бегом в тайгата при джуджето ви