491

Париж

преди 4 години

До LA Френските Рафал и Мираж са по-добри от щайгите еф 16, включително и от ф22 и от дефектния ф35. Франция има огромни военни традиции (най-много военни победи в историята). Трябваше да купим френски изтребителиБог да пази Франция!

490

LA

преди 5 години

Ф-16 блок 70 е най-доброто, което можем да вземем, не се връзвайте на пропаганда. Страхотен самолет, чисто нов, с най-новите разработки! Честито на нашите пилоти! Нека добрите отношения между САЩ и България продължават все така! Да не забравяме, че след ПСВ благодарение на президента Удроу Уилсън сега имаме държава! God bless America!

489

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Какво пето поколение е Су-то бре?!!? ЕПР 0.6 м/2 и двигатели от допотопното Су 27"Ано експертеСу-27 е с двигател АЛ-31Ф по-късните версии ФН(за Китай), ФМ1, ФМ2, ФМ3, ФН(с управляем в една плоскост вектор на тягата) са с различни доработки за Су-27М/30/33/34За СУ-35 е пуснат с АЛ-41Ф1СЗа Су-57 като прототип ползва Ал-41Ф1 а на серийните машини се монтира все още без собствено име само код "Изделие 30"ЕРП в задна плоскост може да е 0.6м2 но в челната плоскост е почти както ф22

488

Анонимен

преди 5 години

US съветник в туит към Борисов: F-16 чудесна сделка за България!Сега за ББ остана да го похвали и чистачката в Белия дом за пълно щастие!

487

Анонимен

преди 5 години

До аленафанелаКакво пето поколение е Су-то бре?!!? ЕПР 0.6 м/2 и двигатели от допотопното Су 27 .

486

Анонимен

преди 5 години

До аленафанелаСега летят 5_то САЩ - F22 и F 35,Rusia -SU -57,Китай -J20ама и двете бройки су-57 ли са 5-то поколение или само така им се иска?

485

Боби

преди 5 години

"На ф16 му трябват 2 шепи дребен чакъл на пистата и не може да излети докато не я минат със прахосмукачка"За съжаление на всички ФЕНОВЕ на Ф-16 това е ЖЕСТОКАТА ИСТИНА. Не случайно от Грипен ни казаха след като вземете Ф-16 инфраструктурата на вашите летища тотално трябва да се преработи(още много разходи). За Грипен преработката ще е символична(имат климатични изисквания за склада с оръжие - не може да съхраняваш западни ракети под открито небе за разлика от Руските :-) )

484

аленафанела

преди 5 години

Дали сме имали по прости и некомпетентни управляващи?Това е 4_то поколение самолет който след 5 години няма да струва нищо.Сега летят 5_то САЩ - F22 и F 35,Rusia -SU -57,Китай -J20.Разработват се в момента 6_то ,безпилотни ще са ,защото човек няма да може да издържи на натоварването.Турция купува С 400 от Русия, САЩ ще им откажат доставката на F-35 ,ние ще купим самолети без да има смисъл.

483

А3

преди 5 години

Решението без кръчмаря дефакто народа винаги е най-доброто.-девиз на бай боко

482

мнение

преди 5 години

За какво са ви тези изтребители? Те за нищо не стават: Нито могат да гасят пожари, нито да докарат някой болен от Варна до София, даже органи за трансплантация на може да се кара с тях. Рисковано е да се ползват за военни паради, понеже минималната им скорост е 560 км/ч. Под тази скорост се получава срив на потока и падат като камъни. Те и затова американците не провеждат паради. След появата на ПРО и за нападение не стават даже. Според авер. пилоти самата конструкция е много настабилна и често

481

Анонимен

преди 5 години

''да закупи произведените в САЩ изтребители F-16''. Какви произведени бре. То още завод за тях няма. Наред с магистралите и санирането шайката си намери още един източник за крадене. Тръмп си го каза, че изобщо не го интересува Европа, а нашите му лижат топките. Вместо да си вземем нещо европейско, да подпомогнем евроикономиката, от която зависим, ние ще плащаме на американците. После се чудете, защо заплатите им са по 3к USD. За мен това е предателство към България и ЕС.

480

А3

преди 5 години

Ако руснаците пуснат едно NEMP сме до там ако не знаете с тия брички!

479

А3

преди 5 години

Преди всичко това не е ли много стар модел? Преди всичко не е ли по добре да си стегнем бункерите. Че ако стане нещо ще е добре да има дупки кафе да се скрием. За мен това си е загуба. Едва ли с f-16 ще можем да упазим нещо.

478

Анонимен

преди 5 години

Balgarite sa kato kyurdite :)Dupe i ga6ti s kradlivite kravari

477

Анонимен

преди 5 години

Айде махайте ги тези амортизирани ***. Хората искат да живеят без войни - спокойно и в НЕУТРАЛИТЕТ. Нищо няма да ни защитят тези вехти железарии. Стига сте крали парите на обеднелия български народ чрез безмерно нахални схеми. Ей, политиците ! Има съд и на небето, а в тамошния съд адвокатите са само вашите справедливи решения.Предупредени сте

476

Анонимен

преди 5 години

С тая сделка ще стане точно като с Валерката Симеонов - опъва се, опъва се и накрая оставка. И тук така -напън, напън за Ф16, и накрая нищо или в най-лошия случай Грипен.

475

Анонимен

преди 5 години

НАТО=БЛАТО

474

Анонимен

преди 5 години

Оня дет му се кара Гундяев,вика авиацията е приземена, а ся... По-добре пенсии. Лъснааа

473

БГ ЕС НАТО

преди 5 години

ф16 най добрия

472

Анонимен

преди 5 години

Госпожи и господа разбирачи ! Влезте в укопедия и проверете колко самолета имат на въоръжения сащ ( f-16 блог 70 ) .Проверете и на кой други страни са продадени такива и на каква сума . И накрая последно има една стара приказка - като видяла жабата да подновяват коня и тя се наредила.