17

АнонимеН

преди 5 години

ВИДЯЛИ СЕ ТЕ НА МАЙ-КА СИ ШОРТЕТЕ!КОГАТО СИ НА ХРАНИЛКА И РАБОТАТА ТИ Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА ДА ГЛЕДАШ ГАЛАКТИКИТЕ НА МИЛИАРДИ СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СЕ ЧУДИШ КАКВО ДА ИЗМИСЛИШ ЗА ДА НЕ ТЕ УВОЛНЯТ И СПРАТ СУБСИДИЯТА!!!ПОЛОВИНАТА НАСА Е ЗА ЗАКРИВАНЕ ВЪРШАТ САМО ГЛУПОСТИ ИЗСЛЕДВАЙКИ ЧУЖДИ ГАЛАКТИКИ!

16

Аз

преди 5 години

Това са били стоповете на бат бойко, ама били толкова черени че и *** се объркали.

15

Господари на сайта

преди 5 години

Тапаци на рояци

14

Да бе!

преди 5 години

Звздите им го говорят!И как са разбрали колко е 'стара' тая светлина?Или на базата на сравненито със отлежалия алкохол и затъмнението дето получават?

13

ПроСоТо

преди 5 години

колкото са по-далече от нас галактическите обекти,толкова по-дълго време светлината е "тормозена" от "тъмната материя" и толкова е по-голямо "червеното отместване"."Господар" на.."материалния свят" е.."Времето"...В него живеем ние...Но извън него нещата са съвсем други,МНОГО "ЩУРАВИ" и невъзможни за разбиране.....поне за огромното мнозинство.."телезрители"........................."Всичко от което се нуждаеш е ЛЮБОВ!"...

12

ПроСоТо

преди 5 години

приятно е една дама като *** да обръща внимание на такива фундаментални неща!..И това го отбелязвам съвсем сериозно!!!..........Но ще използвам случая да добавя и аз моето мнение:-НЯМА такова нещо като "Голям Взрив"!!!!!..Вселената НЯМА "начало",няма да има и край!-Тя е вечна,безкрайна,непрекъснато "преливаща" от една форма в друга,но..НЕ изчезваща!"Червеното преместване" НЕ е в резултат на "разбягването на геалактиките",а на взаимодействието на светлината с "тъмната материя".

11

АЙНЩАЙН

преди 5 години

Това е дъното на цилиндъра на колата, в която е гръмнала нашата вселена. Сега сме в такт разширение. После следва такт изпускане...през ауспуха.

10

V

преди 5 години

От статията разбрах че космоса имал дъно .Ако космоса имаше дъно България щеше да е много под него :))) Като смятат дъното ,,учените,, чували ли са за доплеров ефект .Да не бързат със сметките ;) Кой знай и колко галактики са пречупили светлината ;) Най вероятно дъното е тук ,а не там ;) А може това да са миганията когато господ е натиснал бутона и е казал -И нека бъде светлина :)

9

Анонимен

преди 5 години

Напълно случайно след третата бутилка уиски ,учените видяха проблясъци!!!

8

Ужас!

преди 5 години

Вие можете ли да си представите колко е голяма гореописаната глупост! Видели са си ушите без огледало и то отзад...

7

Анонимен

преди 5 години

Видели са нещо но и те не знаят какво е. Пишат нещо някъде и така се отчитат за заплата.

6

Анонимен

преди 5 години

От огъването на времето и пространството е възникнал първият Квазер, който по късно е избухнал за да образува Вселената.

5

Анонимен

преди 5 години

Квазарите са готини.Някой ден след наистина много години цялата ни позната Вселена ще се превърне в квазар.

4

Анонимен

преди 5 години

Това е светлината от старата Вселена, която е преминала през една черна дупка излизайки от черната дупка е възникнала тая Вселена няма никакъв толям взрив и подобни глупости.

3

Анонимен

преди 5 години

***, днеска не си във форма. Трябваше да напишеш, че това са били светлоотразителите или фаровете на извънземен кораб, дошъл да разгледа парниковия влак.

2

Анонимен

преди 5 години

абе случйно бе- учените нищо не търсели, а пък ЦОП, и хванали проблясък====

1

Анонимен

преди 5 години

Това е пра-светлината от която Господ е създал Вселената. Хубаво, че учените най-сетне я намериха тъкмо всички се питаха накъде се е запиляла.