85

Българина

преди 5 години

Браво, само че изключете софия от списъка, насочете към районите с етнически диспропорции кърджали хасково сливен ямбол севвроизтока И направете същата програма и за на вън за ци га ните, връща бг гражданството и му даваме 10000 на ръка и да се маха, ако замине цялата рода сумата се удвоява!

84

хохо

преди 5 години

Този план на КНСБ няма да сработи. Ако въобще има реален план, а не имитация на дейност...

83

сь

преди 5 години

Къде ще се преместят 100 000 българи бе? Защо ще му е на някой да смени дома за 500 лв заплата като може да го смени срещу 1500 евро в Германия?!?!

82

хм

преди 5 години

В действителност истински синндикати у насНЯМА! Съществуващите са на хранилка на олигархията. Защитават нейните интереси. Нямаме нужда от тях! Кой ли ги слуша и кой ли имвярва на тези долни ***.

81

хаха

преди 5 години

Добре ама за да има ефект трябва да се внасят по 100 хил. всяка година понеже всяка година около 50 хил. българи напускат България. Така ще сме на плюс 50 хил. годишно и след около 40-50г. може и да стигнем 9-те милиона които бяхме достигнали по Тошово време.Но като се замисля и това няма да стане защото, тези вносните българи в момента в който получат български паспорт, веднага ще отлетят на запад.

80

Тръба

преди 5 години

Онези от Африка дето бачкат за долар на ден, не минават дори транзитно вече от тук.

79

Анонимен

преди 5 години

Избори идат и пак се почва с тъпотийте ще внасят ще изнасят не очаквам нещо да се случи,нещо да се промени защото на хората им писна от лъжи а тези дето ще ги внесат взимат бг паспорт и на запад кой ще стой с две вишета в бг ?

78

Де де

преди 5 години

Леко със заклинанията и прогнозите!Всяко нещо струва ,колкото някой е готов да даде за него,в дадения момент!От много години помня,заплатите все малки,а цените високи!Астига мечтатели,не сте живяли с 120 лв!

77

Анонимен

преди 5 години

Безумията в пълен ход! "КНСБ излезе с идея да върне българи от Украйна, Молдова и Западните покрайнини като иска държавата да се погрижи за тях."ка-не-се-бе-то действа като кукувица! От тях вноса на някакви, от държавата (т.е. от нас) социалното устройване - жилища, детски градини, училища, помощи!Е, т'ва е то "възраждането"! Умни, та дрънкат!

76

Анонимен

преди 5 години

По ТВ даваха някакви още със сукманите и потурите загънати сигурно за тях става дума?!

75

Ха-ха

преди 5 години

Първия въпрос на журналистите, когато говорат с представители на синдикатите трябва да е:- Вие от какво си издържате и от кого получавате заплата?

74

Анонимен

преди 5 години

Какви виетнамци? Виетнам вече е съвсем друга държава, с една от най-бързо растящите икономики в Азия. Забравете за виетнаци... И те ни задминаха.

73

Анонимен

преди 5 години

Пак някаква втора употреба ли ще домъквате така бе?!

72

Bg izmet

преди 5 години

IZBORA NA KNSB E LOSH.PO DOBRE VIETNAMCI. DALI E GRIPEN ILI F16 BOLI ME DRATIOT.

71

Анонимен

преди 5 години

Какво е това заглавие?Това да не е някаква стока която да се "внася"или"изнася"

70

българия приключи

преди 5 години

Понеже свършиха 50 човека които чакаха на портала, търсят роби от вън.Някой да загаси лампата и да затвори вратата.

69

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха, внос на Българи в България. Без коментар!

68

Анонимен

преди 5 години

Търсят още евтина работна ръка, на която държавата да съдира кожата, за да има в бюджета пари за неработещите роми и безбройното им потомство. Останалите на територията българи вече не смогват, не са достатъчно.

67

нн

преди 5 години

Как ще ги докарате? Ще ловите маймуни с трици ли? Ако в България заплатите станат както на запад, стотици хиляди от нашите икономически емигранти ще се върнат, но това в близкото бъдеще няма как да стане. България е чака ужас, демографския срив ще и разкаже играта.

66

Йово

преди 5 години

Защо трябва да се внасят работници от вън. Решението е просто в България има повече от 1 000 000 маргинално население. Спират им се социалните помощи и закрилата от държавата и тогава те искат не искат ще работят нали трябва да ядат, ако откраднат или измамят ядат БОЙ от правоохранителните органи а не както сега тези органи да ги пазят.