145

Анонимен

преди 5 години

Нали говорим за българи, а не за "българи"?

144

Анонимен

преди 5 години

То хубаво ще ги внесете,но как ще ги задържите и какви условия на живот и работа ще им предоставите?Битовата престъпност трябва да се унищожи,особено в селата,където хората нищо не могат да си отглеждат,защото ги обират и тормозят непрекъснато!

143

Анонимен

преди 5 години

Заплатите ще спаднат, а те и сега са ниски. За бизнеса е добре, ако КНСБ работи за тях.

142

Анонимен

преди 5 години

И КНСБ, И ПОДКРЕПА КОЛАБОРИРАТ С ВЛАСТТА.КОГАТО НАПРАВЯТ СТАЧКИ КАТО В ГЪРЦИЯ ИЛИ В ГЕРМАНИЯ, ИЛИ ДА ПОМИСЛЯТ И ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ, МОЖЕ БИ ХОРАТА ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНАТ ДОВЕРИЕТО В ТЯХ.

141

евреин миньор

преди 5 години

В момента, в който хората получат български паспорт, ще хванат рейса или самолета за Европа.

140

Анонимен

преди 5 години

КНСБ ЩЕ ИМ ПОСТРОИ ЛИ ЖИЛИЩА, ЩЕ ОСИГУРИ ЛИ МЕСТА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЗА ДЕЦАТА ИМ?

139

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

КОИ СА ТИЯ .......КНСБ??!!!АЗ , НЕ ПОЗНАВАМ НА НЯКОГО ДА СА ИЗМИЛИ ЛИЦЕТО ИЛИ ИЗБЪРСАЛИ СЪЛЗИТЕ...!А , ВИЕ...?!

138

Анонимен

преди 5 години

Тия тотално са изтрещяли-вместо да работят да се върнат хилядите бг от икономическа имиграция-те тръгнали други да внасят...

137

КИРО ПАЛАВРАТА

преди 5 години

ВНЕСЕТЕ СИ МИГРАНТИ ОТ ТУРЦИЯ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААСАМО ТЕ , ЩЕ ВИ РАБОТЯТ ЗА "БЕЗ ПАРИ"...ДОКАТО СИ ИЗВАДЯТ ПАСПОРТ ЗА ЕВРОПА!ДРУГИ "БАЛАМИ " КАНДИДАТИ ЗА "РОБИ".., НЕ ВИЖДАМ.

136

Гошо

преди 5 години

За съжаление българина,макар и беден,поругаван и скубан ,мачкан отвсякъде не мре лесно.За КНСБ ОСТАВА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА УТЕХА,НАПРОЛЕТ ДА ВНЕСАТ 100 000 ВРЪЗКИ ПРЕСЕН ЛУК,ЧЕ БЕЛКИМ ЦЪФНАТ,ЧЕ ДАНО И ДА ВЪРЖАТ ,НАЙ-ПОСЛЕ!

135

Анонимен

преди 5 години

Внесете и пенсионери от Дания и Швейцария. Тиквата каза че има прекалено много бг пенсионери и инвалиди.

134

Негър скиор

преди 5 години

КНСБ не успяха да защитят един шофьор от уволнение, какво остава да ми се правят на фактор в държава където работниците се изнасят със скоростта на Светлината. Поредната милиционерска Глупост.

133

Анонимен

преди 5 години

До ГНЕВЕН10.11.89 г. още не се знае дали е празник или помен. Историята ще покаже.

132

селянин

преди 5 години

КНСБ, кои са те? Маша на знайни и незнайни политици от близкото и далечно минало. Задайте си въпроса защо българина е беден, защо сме ОВЦЕ смирени с ниски заплати дори от страни, които бяха бомбандирани от НАТО. А днес , когато РАЯТА им угажда те решиха , че им трябва нова свежа сила, защото тук истинските българи измират и не дочакват пенсия , лишени от мед.грижи и т.н. И не забравяйте уважаеми политици, че раята ви е гладна и скоро , много скоро ще ви изненада.

131

Анонимен

преди 5 години

Тогава е по-добре един нов СИВ с Украйна, Молдова и Сърбия. Повече работна ръка ще дойде.

130

akud

преди 5 години

господа бг селл*нчета, и от сомалия да привлечете глупави орица, след първата заплата ще осъзнаят, че 600 бг левчета са само 290 евро. друг е въпроса ако домусчиев е издействал, спането, яденето и някой други придобивки да са за сметка на всички Български данъкоплатци

129

преди 5 години

Те вече като крави ни развъждат ...

128

Анонимен

преди 5 години

Старите хора помнят как Симеон и Фердинанд са били изгонени от България с черен печат като опасни за държавната сигурност, защото са правели само пакост на България. Та сега е ред на ГЕРБ, ОП, СДС, КНСБ и други такива предатели.

127

Анонимен

преди 5 години

100 хиляди е малко защото ше избягат 500 хиляди.

126

Анонимен

преди 5 години

Направо си ги вземайте тоя бизнес и политиците и тяхното КНСБ с Подкрепа барабар и се махайте в Украйна, Молдова, или Таганайка където искате. Не искаме да ви виждаме в България