32

изнервен

преди 5 години

До факт. Глу.пости, 90% от катастрофите са заради начина на каране на *** и неспазване на правилата.

31

Анонимен

преди 5 години

Кат апи и даи закриваи тия корумпирани дружества докога едно да функционира на да е редовно закрива и

30

Факт

преди 5 години

КАТ и АПИ - това са държавните структури превърнали пътищата в потенциални убийци. Около 90% от нарушенията, катастрофите, ранените и загиналите са поради липсата на контрол по пътищата, а почти всичките останали нарушения, катастрофи, ранени и загинали са заради лошата инфраструктура и знаци и маркировки неотговарящи на пътните условия.

29

э23

преди 5 години

Нещо много експерти на партийна хранилка се появиха. И какво претенциозно име "Иститут за ..." са сложили, макар че са една неправителствена организация с един файтон хора. Нямат нито лаборатории, нито техника, ама иначе са институт. Колко и да се въртят насам натам, партийното им дупе винаги се вижда.

28

Анонимен

преди 5 години

Електронна сиситема за събиране на такси,каква е разликата с предната система за събиране на такси за движение-хартиено-картонната подобно на бандеролната със серийни номера за контрол и проследяване на продажбите заради приходите в държавата от тях и превантивни мерки до борба с фалшивикациите им като вид документ утвърдаващ достоверноста как на транспортното средство-категория,товароподемност така на платежноста за последващата приходно разходна част по пътища на републиканската пътна мрежа .

27

Не е АПИ.

преди 5 години

АПИ са строители. Нямат много отношение към жертвите на пътя.Виж КАТ...Ако държавата оборудва КАТ повече стационарни и мобилни с камери, а и във всяка патрулка има камера, както е в САЩ, нямаше да я има корупцията на дребно и съответно катастрофите. Тогава Джигитите без книжки няма да мушкат по 20-50 лв, а ще отиват дирекно в затвора!

26

Boko bo

преди 5 години

Той е прав. Но и той беше част от тази система. Когато са извън нея говорят истината, но не правят нищо за да я променят. А когато се върнат обратно на яслата забравят какво са говорили. Лъжци до един иначе няма как да ги допуснат вътре. А вътре няма случайно попаднали вярвайте ми

25

Пешо

преди 5 години

Значи пътищата са виновни за пияните, дрогираните и агресивните водачи, които карат неадекватно и опасно за околните???? Ти от кога стана специалист? От момента, в който ДС и & съддадаха институт по пътна безопасност за да приюти безработните и некадърни клатикури, като теб, с цел да плюват и правят експертизи по поръчка???

24

Анонимен

преди 5 години

В 21 век сме а все още има пътища убийци.Трябва КАТ и ДАЙ не само да глобяват шофьорите но и собствениците на пътищата убийци докато не ги ремонтират.Когато един път е безопасен тогава на него да се сложи табелата -Винетка.

23

Анонимен

преди 5 години

Тоя е уволнения от кат за корупция като какъв се изявява?Тоя е за затвора!

22

Анонимен

преди 5 години

АПИ- апни, пиини И крадни.

21

Анонимен

преди 5 години

Всички Агенции си приличат в кражбите. Който е близо до парите граби.

20

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

какъв точно е по специалност и образование експерта от НПО "институт за пътна безопасност"? инжинер, химик, педагог? или чантаджия с килийно

19

до 13

преди 5 години

То пък в ГЕРБ нали няма нито един с акцент.Като се започне от банкнянския дебелак, който говори някаква смесица от мутренско-шопски и се стигне до дъщерята на тракториста от кърджалийските села - Пекинската патица.

18

Анонимен

преди 5 години

АПИ Е КАКТО ДЪРЖАВАТА. Безконтролно крадене от един колекнив на друг колектив.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Хи-хи-хи..........как КЪДЕ Е..............доколкото съм осведомен СЕГА Е ЗАМ-МИНИСТЪР!!! Ха-ха-ха-ха.................

16

Анонимен

преди 5 години

До До 9Ееееее голяма работа си :)А да ти хрумва , че нарочно е написана, думата така , като ирония за грамотността и сивото вещество, на тези ,които се изживяват, като пилоти от F1 на пътя . Айде ,порадвай се, на твоя миг слава :)))))

15

д- швейка

преди 5 години

Няма ли някой да зададе въпроса при въвеждане на ТОЛ система кои са алтернативните пътища както е в другите страни с такава система

14

Анонимен

преди 5 години

А бившият министър, а сега зам такъв Нанков, който рекламираше тол системата и ел винетките ... къде се скри и покри? Той няма ли вина или щото баце го е отгледал от малък и му е скъп и свиден, та не го пипа?!

13

беее

преди 5 години

институт по пътна безопасност ми звучи като институт по тополите, какъвто имаше някога при соца. като му прочетеш института и ти става ясно какво има под шапката на тоя милиционер-експерт.