10

Него

преди 5 години

Ревът чорбаджиите че им бъркат в джоба.Що не кажат какви осигуровки ни плащат като на чистачка в детската градина .Да затварят цирка като не им изнася

9

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

НЕЗНАМ ЗАЩО ШОФЪОРИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СА КАТО ЕВРОПЕИСКИТЕ---ПРЕДПОЛАГАМ РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ Т Е --РАБОТОДАТЕЛИТЕ И ДЖАМБАЗИНА СА ГИ ИЗКАРАЛИ НА ТОЗИ ЯВНО ПЛАТЕН ПРОТЕСТ И ПОД ЗАПЛАХА ОТ УВОЛНЕНИЕ---САМИТЕ ШОФЪОРИ ИЗРАЗИХА НЕДОВОЛСТВО ОТ НИСКОТО ЗАПЛАЩАНЕ И СПАНЕ В КАИНИТЕ КАТО ЖИВОТНИ

8

Див тираджия

преди 5 години

Нещо все ми убягва от последната информация........ Допреди няколко дни се пишеше че С българските шофьори ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ И ФИРМИ от Полша, Чехия и още няколко държави.....А СЕГА какво се случва??????????????? То НАШИТЕ НИ ЛЪЖАТ....А НИЕ ПРЕД ЕС ПРОТЕСТИРАМЕ!!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Цялата българска администрация и обществено мнение са впрегнати да зашитават интересите на мутрите, които експлоатират нещастните хорица да им работят почти без пари и в условия, които никой друг евопеец не е съгласен да живее и работи. И се чудим защо сме бедни?

6

Гледна точка

преди 5 години

На Боко Тиквата мафиотчетата.Абе на вас все Борисов ви в устата, а където *** ги подкрепя нищо! Подкрепя ги повече от Борисов! Вий извънземни ли сте кви сте!?

5

Шопо

преди 5 години

Па много навреме се сетиха-година и половина след срещата Борисов -Макрон...

4

Нали ви е ясно...

преди 5 години

....защо толкова шум се вдига? Та чак и ги организират и 2 самолета хора до Брюксел ще ходят ,може и повече да са самолетите ,но оповестиха само 2. Вие да не си помислите ,че главните организатори случайно са политически обвързани и имат по 30 и нагоре камиона?

3

Анонимен

преди 5 години

На Боко Тиквата мафиотчетата.

2

Горките....

преди 5 години

...работодатели. Живи да ги оплачеш

1

Кочо

преди 5 години

До Опитен тираджияКажи им го брат, да си знаят. Тия Бентлита и Бугатите, дет ги има чорбаджията как се купуват, да не е лесна работа. Макрон знае ли, че ако шефа плати по 4 пъти хотел в месеца на шофьорите и ще може да си купи новото ферари евентуално 6 месеца по-късно. Само създават стрес на хората. Какви са тези гевезелъци, тоалетни бани легла. Бабите ни се едно нормални тоалетни са ползвали, пък и не са се къпали много много.