29

Анонимен

преди 5 години

До ОбясниторНе знам дали на айфоните може да се деинсталира фейса. Но при тях и без него всичко е под тотален контрол.

28

Обяснитор

преди 5 години

Samsung принудени да инсталират такива програми, защото иначе ще им затворят пазара, и телефоните им ще почнат да гърмят или да се запалват без обяснима причинаПрограми като ФБ следят хората и събират информация, дори никога да не са си правили профил.Пообразовайте се малко!

27

Присмехулник

преди 5 години

всеки си има право на лично мнение и оценка. вие сте ме преценила така, като експерт по рутванията, ругатните и търговията на глобалистите, но това още не значи, че сте права. особено в аргументите, които предимно бяха концентрирани около хейтването и поливането на личността ми с шитсторм, което е характерно за троловете. Факт! цялостното ви професионално творчество тук не се дължи на липса на възпитание, а на лошо такова.

26

Анонимен

преди 5 години

Хейтни си една здрава засилка в стената пресмухуйник .

25

Присмехулник

преди 5 години

аз съм клиент и имам пълното право да поставям условия, докато плащам пари за продуктите, които купувам, за да могат милиардерите да дозабогатяват. така е при пазарната икономика и капитализма. когато същите дами и господа ни построят комунизма и ние съвсем безплатно получаваме тяхните слушалки, тогава мога да се облегна назад и да поразсъждавам с примирение към концерните като вас, госпожо експерт по рутванията и ще хейтвам здраво такива, като мен.

24

Присмехулник

преди 5 години

по разсъждения, манталитет и търговски разбирания вие, госпожо експерт, по рутвания и ругатни сте напълно на нивото на "преходните" бизнесмени, като банев, г. гергов и мн.мн.други...

23

Анонимен

преди 5 години

Да ти го кажа така, нали си чувал умно пате, че софта се определя за дадения пазар, ти да не мислиш че производителя Самсунг се занимава с допълнителните уж екстри на прекупвача, а това със сигурност са мобилните оператори , те си плащат и ти продават каквото си искат със софта, а ти дали си го купил от нета пак минаваш през даден прекупвач , дефакто онзи отсреща. Казах ти като искаш чиста работа с кожен салон ей къде е Корея. Най-много да ти ударят една малка *** и да те хвърлят в океана, защото ти си имал изисквания . ***.. ,изисквания ха ха.

22

Присмехулник

преди 5 години

на практика производителите извиват ръцете на клиентите си, като ги свързват задължително с други братски, интернационалистки концерни, за да е глобализацията по-пълна. и все едно, че тези уреди те ни ги раздават на благотворителни мероприятия..

21

Присмехулник

преди 5 години

защото ми е удобно, за това си купуам от нета. не съм споменавал никъде марк зук. , а казах, че не може един производител да прединсталира приложения, които никога не съм искал моя собствен телефон! в условията и гаранцията никъде не пише с какви прединсталирани приложения е даденият модел умнофон, инак нямаше да се казват общи условия, и в същност вие, госпожо, ни предложихте да рутвате телефони, без да предупредите, че гаранцията при това отпада.

20

Анонимен

преди 5 години

А защо си купуваш по нета ве майна, значи се съгласяваш с условията и гаранцията на продукта. А ве ти от някоя гора ли си слезнал или си чешиш звяра у гащите, защото няма кой да ти го мести от ляво на дясно и обратно . Ти си нет психопат честно, излез навън и си купи нещо с краката и ръцете, че да не се прекараш и гледай Марк Зъкърбърг да не те следи. Хайде кротни се малко умнофон ( ументелефон) леееека.

19

Присмехулник

преди 5 години

до професионалиста, обвиняващ ме, че спамя, който дори не няма понятие какво е спам.1) аз съм си купил умнофона от интернет търговеца, а там няма някой, който седи на бюро и да рутва телефони за който съм платил, а не ми е подарен по гну лиценз.2) пак повтарям за профитата от нета: при рутване се губи гаранцията!3) аз не купувам кола на старо, а нов телефон и искам аз да решавам с какъв салон да го обзаведа. 4) очевидно са ви трудни за разбиране първите три точки. но нищо. аз съм търпелив...

18

Кико

преди 5 години

Рутва се и после можеш даже и системните приложения да замръзяваш и деинсталираш. Има опции да се забранява на всяко приложение да те следи, ползва камери, микрофони и т.н. Има доста по темата със сигурността, ако сте чак такива параноици, че постоянно ви следят. :)

17

Анонимен

преди 5 години

И Присмехулник не производителя ,а прекупвача може да ти налага каквото иска с договор и без, защото вече го е платил, като не ти изнася заминаваш за Корея да си го купиш от производителя ,но на друга цена нали разбираш с разходите ходи и си ела. Правиш се на професор,ама си гол *** като този с проблемния фейс.Само за 5 минути се рутва унрутва и никой няма да разбере,че в голямото велико ес 8 е имало фабрично в софта фейс ,дори и прекупвача.Хайде лека и мека , нищо лично.

16

Анонимен

преди 5 години

Присмехулник спамиш майна спамиш, като си е купувал телефон да е гледал вътре какво купува, там от където е купен си има и сервиз да го премахнат, ама по удобно му е да реве в нета, не за друго защото е абсолютен бунак на тема OS ,ама си е купил галакси ес 8 . Ако иска да се образова, нека влезе по форумите, където сме и ние знаещите, че да го понаучим, всичко сме описали с детайли има и прикачени видеа за улеснение. Това както писах не е никаква новина .А когато купуваш и подписваш нещо първо четеш и гледаш майна, нали така и се съгласяваш с условията.За пет минути го рутвам унрутвам и никой

15

Marto#1

преди 5 години

Значи фейса ти е инсталиран от производителя като системно приложение, просто си руутваш тела и вече можеш да го изтриеш😃😃.

14

Присмехулник

преди 5 години

проблем има. и той се нарича собственост, с която собственикът трябва да разполага така, както реши за добре, а не производителят да налага на клиента си с какво да бъде запълнена вътрешната памет на умнофона, за който си е платил най-прилежно. и защо клиентът трябва да ходи до разни бюра за да бъдат премахнати разни неща, които той никога не е заявявал, че ще бъдат прединсталирани, за които никъде не е упоменато. може би и молба до падишаха на концерна трябва да се пише? M?

13

Анонимен

преди 5 години

Това изобщо не е новина, а хора които изобщо не разбират от операционни системи . Има си сервизи, също и много хора на ти с OS , киха си пет десет кинта и фейса няма да го има . Проблем няма, това не е бъг, затваряйте уж новината. Това си е живо спамене.

12

Присмехулник

преди 5 години

повечето от приложенията за о.с. "андроид" са безплатни (но с реклами). а умнофоните cа купувани на добри цени за производителя. така, че тук н. в. Клиентът има пълното право да избира какво да инсталира и какво не на собствеността си. системата може да бъде "рутната", но се губи гаранцията. същото е и с компютрите (р.с.) продават ти го със задължителната операционна система, която може би не искаш да купуваш... мафията на концерните винаги жертва клиентите си в полза на по-големите си печалби...

11

Анонимен

преди 5 години

Тук става въпрос за инсталиран фейс в самият софтуер. Ако не знае, го носи в първата андроид кръчма, хакват му го и скопяват фейсбоклука.

10

Анонимен

преди 5 години

Този какво се прави на луд, рутваш самсуняка и ако желае можем да му го деинсталираме целият, само логото ще му оставим, да се радва. С++ , С плю плюс .Ябълките загиват и почват да се правят на тарикати с пропаганди хе хе.