21

Анонимен

преди 5 години

Тез пък знаят само огризката и самсуняка, аз съм с Nokia 8 Sirocco , тряскане , мокрене и железен от всякъде, а параметрите му са по-чудни от вашите, не забива и не загрява с чисто андроидче , а снимката, а снимката просто Зейс.. . Аре чао зубари..

20

Анонимен

преди 5 години

Ами то, толкова години да продаваш *** на най-висока цена, разчитайки единствено на картика с ябълка и некадърни потребители. Нормално!

19

Анонимен

преди 5 години

Ееей, ганьовецът не може да смята, ама тръгнал да коментира капитализации :D Тва милиони и милиарди за нищо ги няма, ей!

18

Анонимен

преди 5 години

бизнес телефон е Blackberry... Iphone са за чалга-селфистки кифли...

17

До тъпака

преди 5 години

До ЛоШоКупувай си каквото искаш, но позволи и на другите да имат право на избор.

16

Гледна точка

преди 5 години

Според мен висчко е заради насищането на пазара и заради глупаците, които си купуват китайските марки телефони.*** може да съм за теб, но като видях как работи Huawei - я, повече друг телефон няма да погледна.Най-новата им иновация е интерфейс за работа с смартфон-а на слепи включително разпознаване на емоциите с човека с който общува слепия!

15

Анонимен

преди 5 години

Аз живея в Сащ тук Андроид е много по известен всяка 2ра година си сменям телефона винаги взимам новия модел на самсунг галакси малко е по скъп от ай фона но пък много по качествен .Обаче като си ходя до БГ на почивка и ми се струва че е тешкария да имаш ай фон там много му се радват и било статут да го имаш 😁 вие които сте там ште кажете

14

Анонимен

преди 5 години

До ганчоИ Самсунг е американск от доста време... И Апъл и Самсунг ги хванаха да инсталират специален софтуер на уредите си, благодарение на които се забавя производителността след определен период от време. Класическа капиталистическа помия.

13

Гледна точка

преди 5 години

Това че пазарната капитализация на Apple е около 700 млрд е вярно, защото вече е трета по този показател. Технологичният гигант в онлайн пазаруването Amazon задмина Microsoft и се превърна в най-голямата компания по пазарна капитализация, съобщава CNBC.Пазарната стойност на Amazon възлиза на около 790 млрд. долара в понеделник сутринта на Wall Street, докато тази на Microsoft е 785 млрд. долара.Преди два дена.Точно за една вечер може да стане!

12

Анонимен

преди 5 години

До До 9Ползвам Хуайвей.

11

До Dannishit

преди 5 години

Дани, само дето си проспал последните два месца и не си разбрал, че apple загубиха 40 % от капитализацията си. От 1,12 трилиона сега са 700 милиарда, което естествено е пак измама както и целия финансов пазар в сащ. Скоро ги чакай на 1/2 от което са в момента.

10

До 9

преди 5 години

Ама я ползваш с ,,пълен максимум" нали.Е това се нарича гьонсуратлък!

9

До 1

преди 5 години

Ти на съветско ли караш или на някой ,,***" изобретен и създаден от въпросните х"американци. Друго си е със ,,Юност" и ,,Рубин" нали ?Къде ,къде са задминали ,,Ейпъл".........Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.

8

Анонимен

преди 5 години

Капиталистическа изродщина като всичко краварско.

7

Гледна точка

преди 5 години

*** долу се загрижил за Apple. Пазарната капитализация на Apple е $1 000 000 000. БВП на България е $58 000 000. Както така е 1трил. $, така има финансови и капиталови пазари. Може да стане за една вечер и от Apple да не остане нищо. Важно е каква е капитализация да, но по-важно е кой и какво стои зад компанията и каква е нейната цялостна политика. Устойчив тренд на печалбата може да се очаква от паралено повишаване на качеството с увеличение на количеството, а не с по- висока цена!

6

ганчо

преди 5 години

Тия още някой купува лиги. само самсунг

5

Гледна точка

преди 5 години

Така е, като няма добър мениджмънт, а вместо това той е заменен от протекция на държавата. Когато обаче поради това ти липсват цели звена от технологичният процес, като иновациите, спираш да се развиваш и да си в авангарда. До преди 10-15г. да имаш iPhone-он, беше въпрос на вкус и възможности, то сега глупаците свършиха, останаха само кифлите.

4

Danniboy

преди 5 години

*** долу се загрижил за Apple. Пазарната капитализация на Apple е $1 000 000 000. БВП на България е $58 000 000. Другари, това прави 17 Българии.

3

Анонимен

преди 5 години

То един и същ iphone ми го продават отново и отново само му изменят името и дължината.

2

Анонимен

преди 5 години

с тея цени където слагат на *** си така ще е..