41

Анонимен

преди 5 години

Не се карайте дечковци. Аз имам много стар телефон и марката не му се вижда вече , но пък имам 200 хилки в банката .

40

Анонимен

преди 5 години

Ами аз имах Айфон, харесваше ми софта, обаче всеки път като тичах при температури под нулата телефонът просто спираше на десетата минута, отивам на преход в планината, същото. Този проблем го имат и мои приятели. Батерията държеше много малко само след около 5-6 месеца употреба. На едно дълго шосейно кране пък телефонът беше на гърба ми, поисках да се обадя - дисплеят беше в странни цветове, беше влязла влага... след 5-6 часа се оправи...

39

Анонимен

преди 5 години

Айфон няма нито едно предимство. Нито по-добра камера, нито по-добър звук, нито по-добър екран, нито нищо. Те са просто един медиен продукт подхранван с много пари и нищо повече. Глупав софтуер и тн.

38

LONDON

преди 5 години

Само , който не е имал iPhone използва друга марка.

37

Анонимен

преди 5 години

До колегата в САЩ. Не знам в кой щат живееш но тук андроиди си купуват само просяците. Имам апп за iPhone и Android, еднаква цена, iPhone се продава 5 пъти повече и това е стандартно за всички апове. Това ти говори кой с колко пари разполага. Естествено има много добри андроиди но като цяло ...Толкова ли сте прости в Америка ве,аз не знаех.Всички марки са по-скъпи от огризката големия клас ха ха, а как така се определяте по телефон кой колко кинти има ве въздухарю.***, *** .

36

Анонимен

преди 5 години

Айфона ще ви изпържи глвата с излъчването. 0.99 W/kgСамо го сравнете с флагманите на LG като V40 - 0.318 W/kg и със Samsung Note 9 - 0.27 W/kg. После защо феновете на Епъл били като зомбита. Ми нормално с това излъчване на телефоните им се е изпържил мозъка.

35

Анонимен

преди 5 години

Веднъж в едно предаване от Епъл си казаха хората че те не са най-добрите, но правят много реклама и ги купуват заради известната марка. Нищо повече. Колкото си по-известен толкова повече те търсят.

34

do 19

преди 5 години

Ти имаш право на избор. Избра да си от простите.

33

Анонимен

преди 5 години

Айфон е за комплексари. Мислят си че щом се казва така значи е добро а реално е дори под средното ниво. Мои познати понеже обичат да експериментират след Самсунг си купиха за проба най-новия Айфон и ми казаха че повече такъв *** няма да си вземат. Не че е лош но изобщо не е на нивото на Самсунг или ЛГ. Отговаря на телефон за 700 лв най-много. Сравнявахме екраните и видеото и просто айфона беше разбит тотално.

32

sc

преди 5 години

До New YorkerИ ползвам Apple, хубави са спор няма, но с последните телефони и цените им просто прекалихa . XS от 2300 лв нагоре. Ще смъкнат всичко с 200 $ , ще им тръгнат продажбите, не ги мислете тях.. Просто провериха къде е лимита.

31

New Yorker

преди 5 години

Ползвам само Айфон от десет години! Всяка година съм с нов модел. Разберете, че айфон значи класа и стил. Така че радвайте се на андроидчетата и редовно си претакайте киселото зеле.

30

Petar, NY

преди 5 години

До АнонименДо колегата в САЩ. Не знам в кой щат живееш но тук андроиди си купуват само просяците. Имам апп за iPhone и Android, еднаква цена, iPhone се продава 5 пъти повече и това е стандартно за всички апове. Това ти говори кой с колко пари разполага. Естествено има много добри андроиди но като цяло ...

29

Анонимен

преди 5 години

Търговската война на Тръмп дава резултати. Той натисна Хуауей и китаиците отсвириха Апъл като контрамярка.

28

Анонимен

преди 5 години

Гаражната десетилетка, знаем колко е велика, като кацането на луната . Мултимилиардите дойдоха от зелени тикви спящи пред магазините, сега вече не е необходимо да се правите на клошари, ще има за всички в изобилие. Хайде инженерчетата ,помогнете на господарите си да пребъдат , нали сте много напред с материала , това че сте давали по 1К за телефон, не означава изобщо че не сте кухи ***. Ползвайте си нахапалката и по-малко да се дървите, вече сте само валш история.

27

Анонимен

преди 5 години

Финансовият гений Попов коментира мултимилиардна компания, съществуваща от десетилетия...

26

Анонимен

преди 5 години

Ябълката е една голяма шийтня блъскана с милиарди от краварите и живеещи точно 10 годинки с една голяма лъжа и яко кражби на патенти. Имат забрана почти на всякъде да я продават за новите модели говорим, крадене ,крадене, крадене .Хайде стига толкова ,дайте им някой патент вре, че горките са много зле вече. А с този пиратски софтуер, трябва да им вземат всички пари до стотинка. Хайде приятно и спорно ви потъване, където трябваше да сте отдавна с господаря Джобсчо.

25

Анонимен

преди 5 години

Shunka, ходи да чупиш няко iPhone-че, да се кротнеш малко

24

Skunka до 25

преди 5 години

Ей, недоразвит ***, не ми говори за правилен изказ, че думата пунктоация ти звучи като питагоровата теорема- чул си я, но не знаеш дори какво е.Марш на даскало, селякоооо.

23

Анонимен

преди 5 години

До shunkaКолко простота лъха от думите ти, така простичко се изразяваш, с точното ниво на идиотизъм. Така всички любители на тази марка се разбирате, нали. Имате си собсвен език от букви и срички

22

Skunka

преди 5 години

Българинът- майстор на тънката схема. Имам iPhone от 4 до Х. 4ката я ударих в рущъба на масата, корпуса се изкриви, но не спря да работи.iPhone 5s се ядосах, хвърлих го на 10-15 м., счупи се стъклото, но отново работеше.Само , който не е имал iPhone използва друга марка. Въпрос на вкус , подчертавам- на първо място- въпрос на вкус...и.. .. финанси, драги.На лисицата гроздето като е високо, все е кисело.