8

Анонимен

преди 6 месеца

Първо, методът не е нов. Отдавна вече пациенти с левкемия се третират със стволови клетки. Съответно, няма нужда и от въпросителен знак в заглавието (Криворазбран правопис). Това, което ДжесТика не не написала (не знае?) е, че стволовите клетки трябва да са от кръвен роднина. И, че това е само част от лечението.

7

спиро

преди 6 месеца

До теоретиците на конспирацията

Ако някой от биг фарма намери прословутото лекарство срещу рак, ще открият златна мина и ще отвеят конкуренцията. Да, ама не. Първо, ракът не е едно заболяване а няколкостотин различни видове. А и медикаментите за и процедурите обикновено се предлагат от по-малки фирми. Биг фарма прави достатъчно пари от аспирини, диазепами и хапчета против холестерол.

6

Victimized

преди 6 месеца

Първо това не е нов метод, офтамолози като Мулдашев лекуват рак на ретината със стволови клетки последните 20+години. Но Биг Фарма потиска такива начинания понеже пари се правят от дълги, продължителни и естествено страшно скъпи лечения.
Такъв ни е живота вече, сами си го избрахме, всичко е бизнес. Нищо не се прави за доброто на хората, всичко се прави за пари от средно големите риби, и за власт от елита на света, за когото парите са средство за манипулация на стадото.

5

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен
"Очаквайте от утре кампании за набиране за средства за лечение на рак със стволови
клетки в Турция, Украйна, Уганда и не знам си къде."
---
А-а, ще започнем ПЪРВО с кампания за някой обитател на Столипиново!
Не може така, направо с Уганда! Дискриминация е!

4

ааууу

преди 6 месеца

Около 1920, Американски учен намира лечение за всякакъв вид рак.
Обаче от ФБРто му конфискуват всички разработки и го пращат в лудница. Защо?
Защото цялата Cancer индустрия ще загуби трилиони долари за идните десетилетия.
Направете си изводи сами.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Очаквайте от утре кампании за набиране за средства за лечение на рак със стволови клетки в Турция, Украйна, Уганда и не знам си къде.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко е лъжа и измама. Отпускат се луди пари за намиране на лечение на рака, но резултат няма. Понякога доброкачествени тумори ги казват рак, за да кажат после, че са го излекували.

1

House M.D.

преди 6 месеца

Джеси, отново слагаш въпросителен знак след твърдение.