20

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

МАЯ ВИНЕТКИТЕ СА ДОПЪ.НИТЕЛЕН НЕЗАКОНЕН ДАНЬК КОИТО ГО НЕМА В ДРУГИТЕ ДЬРЖАВИ АКО ИЗЛЕЗЕШ ИЗВЪН НАСЕЛЕНОТО МЯСТО ИМА ПП ---ПРОП ПУНКТ ПЛАЩАШ И ПОТЕГЛЯШ ----ТОВА Е ЕДНОКРАТНА ТАКСА У НАС Е----НАСИЛИЕ

19

Анонимен

преди 5 години

Вече е ясно , др. Радев , др. Нинова , др. Манолова реват в една тоналност, а именно колко е лошо правителството и ГЕРБ . Те са в състояние да запалят цялата Държава , но да дойде БСП и ген. Решетников на власт. Целта е България да излезе от ЕС и НАТО .

18

Анонимен

преди 5 години

Язе, това отиди да го обясниш в КАТ, след като ти вземат книжката за неплатени глоби, не на мен в коментарите на некъв жълт сайт.

17

Язе

преди 5 години

Такова нещо да приемаш бъдещи наказателни постановления и да нямаш право на обжалване НЕ СЪЩЕСТВУВА в българското законодателство!

16

Дд

преди 5 години

Бъг доклад.1. Създаваш си ел. поща в qq2. Изпращаш писмо от gmail до qq3. Писмото е получено5. Плащаш за винетка и ползваш ел. поща на qq6. Писмо дудук!!! Тази грешка винаги става!!!

15

до 13

преди 5 години

Не го мисли Язе, за 3 минути си дал съгласието да приема без право на обжалване актове и фишове. Умен гущер е той, не е *** патица.

14

Язе

преди 5 години

За майла..А дано, *** надали! Този мейл го ползвам от памтивека, пише го на всички декларации, които подавам в НАП, при издаване на документи от МВР и въпреки всичко продължават да пращат писма чрез пощата.А и предпочитам мейла.

13

До 12 Язе

преди 5 години

Казваш, че си си дал имейла, което не е "само", както се изразяваш. На този твой имейл, вече ще ти пращат всякакви известия и ще считат, че са те уведомили. Аз ако нямам имейл или не искам да го дам, ще мога ли да си купя винетка за 2 минути?

12

Язе

преди 5 години

До до 6Само майл, на който получих пдф с потвърждението, номер на колата и номер на винетката, срок на валидност. Номера на картата ми е скрит със звездички и се виждат последните четири цифри само.При плащането не съм въвеждал име дори(поне на 06.01.19 не искаше). Поличих смс от банката, но получавам при всяко движение по сметката. Всичко за 3 минути.

11

Анонимен

преди 5 години

Системата за продажба на винетки явно не е в работоспособно състояние. Ако работеше, нямаше да има оставки, а като гледам скоро и министъра ще подаде оставка заради неработещата система за 180 милиона лева.

10

Анонимен

преди 5 години

Нашта омбусманка си работи за руските болшевики. Лъже , че нещо прави, имитира деиност. НО СИ Е на българска заплата

9

Х

преди 5 години

Мая Галева иска, КУРнилия Импексова иска, Румен Грипенов иска....Банев, Миньо, Очите, Бенчо, Черепа, Домуса, Донев, Дуган, ***, БКП, ДПС, Цв. Василен, олигарсите, Л. панов и т.н. искат, искот, лапат, крадат, мамят, лъжат, отново искат.... Никой от тях не е направил дори едно нещо полезно за България, но за сметка на това" Демокрацията им е отнела...".

8

1926

преди 5 години

Некадърниците и година време да им се даде пак ще мрънкат, съвсем елементарно се купува винетка.

7

До 6

преди 5 години

Като си си купил винетка през телефона, какви лични данни даде? По принцип освен номера на колата, нищо друго не би трябвало да искат, а доколкото разбрах, не е така.

6

Язе

преди 5 години

Язе си взех винетка през приложението за телефона. При положение, че вече се продават и в пощите, при мобилен оператор и в интернет, не знам защо въобще ще чакат още седмица?

5

Анонимен

преди 5 години

180 милиона за нищо. Краде се жестоко!

4

щш

преди 5 години

тя е като независимите профсъюзи - нищо не зависи от нея.

3

Анонимен

преди 5 години

Оставети ги герберастите бе - те не искат безплатни винетки.Те искат скъпи винетки, както повелява Вождът им.Какво тук значи някаква си Мая ?

2

Анонимен

преди 5 години

Както винаги майчето нищо не върши, само яха най-популистите идеи за момента.

1

Анонимен

преди 5 години

Майче еми дай да караме без винетки и да се свършва с казуза с винетките