77

Ludoto Lenche

преди 5 години

...prav e patriarha !!! Konsumatorskoto obshtestvo ne moje da si predstavi jivota bez internet !!! Te obache ( modernite hora )ne osaznavat ,che imenno internet gi pravi kontrolirani I zavusimi robi !!! Chovek ima nujda poniakoga ot oedinenie...ot lichni momenti .internet otnema nai-brutalno vsichko tova !!!Sabira se vsevazmojna informatsia za individa ...a tova e kliucha kam prevrashtaneto na horata v robi na imashtite dostap do tazi informatsia !!!

76

Наблюдател

преди 5 години

Прав е. Нетът пречи на живота и истинската комуникация между хората. Не ми трябват виртуални приятели, а такива с които да се разходя в парка, да отида на театър или просто да си поговоря по телефона. Ако съм с температура да отидат в аптеката вместо мен. Това е истински приятел.

75

агностик

преди 5 години

Най-глемият враг на религията е знанието и науката. Ето защо не им харесва на тези хора ситуацията. Колкото по-пpocт е един народ, толкова по-вярващ е и лесен за манипулация. За да не съм голословен - къде са най-големите религиозни екстремисти, там където знанието е най-ограничено. Всички знаем кои са тези държави.

74

Филаретчу

преди 5 години

Пък на Филаретчу направо му растът рогове и копита - позлатени и то,патриарх Филарет от името на ПУЦ Укърска награди с орден "Св. Андрей Первозвани" бившия зам.-директор на ЦРУ Джак Дивайн, който участва навремето в преврата срещу Салвадор Алиенде. Анатема на разколника сатанински, агент на ЦРУ.Сега Антихристът ЦРУ и Окраина започнаха война срещу източноправославните!Искат да купят душите ни, разколници, сатанисти.Слава на Исус Христос и истинските източноправославни християни в БГ!

73

Анонимен

преди 5 години

Той, отчето е специалист по технологиите. Нали е правил фалшив алкохол и папироси!

72

Слава на Исус!

преди 5 години

Прав е Негово Светейшество,Кой измисли GSM и Интернет, и ги разработи - Антихриста САЩ.Кои са слугите на Сатаната - Ватикана, Британия, О краина, Полша, Литва, Латвия, Естония, Румъния, Македония, Част от Грузия.Вартомооглу турски, узакони второбрачието за духовници, проповядва смесените молитви с протестанти и католици, и говори за допустимост на нетрадиционни сек..ални ориентации.Вартоумуглу е подчинен на агентите на ЦРУ Данаилчу и Илариончу-от САЩ - Канада.Слава на Исус Христос!

71

Анонимен

преди 5 години

О, я стига глупости! На много хора им се иска да сме още в Средновековието, ама свърши тая!

70

Анонимен

преди 5 години

А защо се пишат пълни глупости и се представят за новини??! Ей тая тъпотия: "След като и без това използването на интернет е доста ограничено в Русия", е чиста форма на пропаганда и фейк нюз. Аз комуникирам с руснаци, които живеят в Русия и повярвайте ми няма сайт или новина, която аз да мога да отворя, а те не. Но обратното понякога е по сложно и се налага да влизам през проксита с руско IP за да мога да видя нещо.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93Моли се някое НПО да не се наложи да защитава правата ти че тогава ще ми запееш съвсем друга песен руски ***.

68

Анонимен

преди 5 години

Антихриста е тук ,той редовно захранва едни кърлежи с пари ! Наричат се НПО ! Приятен ден!

67

Щерю

преди 5 години

Изтрещели попища с кривите си послания...

66

Анонимен

преди 5 години

Не мисля, че е точно ще дойде Антихристът, но вече хората са зависими от тези неща. Гледат постоянно в него, когато пътуват, не се съобразяват с останалите, цъкат някаква игра или гледат неща в pinterest примерно, а това е само едно от тези неща. Това, че в Интернет може да намериш всичко е така, но и много от нещата не са верни, а са за промивка.Други печелят пари дали с голота или пранкове или каквото и да е facebook instagram и т.н. Жалко е че си губим ценностите. Семейството е нищо вече.

65

Анонимен

преди 5 години

А също и Бог е на един клик разтояние. В нета е пълно с религиозна литература. Патрираха би трябвало да я знае тази подробност....но я премълчава.

64

3M

преди 5 години

полковник гундяев е антихрист

63

Анонимен

преди 5 години

До SJТо понеже в Русия е толкова хубаво всички гледат да избягат там нали :)

62

SJ

преди 5 години

Гледах интервюто. Или този който е писал статия е *** или руският му е на много ниско ниво.

61

Анонимен

преди 5 години

До SJТъй тъй :) айде обратно в леглото

60

Анонимен

преди 5 години

"""Ако не днешните, то утрешните методи и технологии не просто ще осигуряват достъп до информация, но и ще позволяват тя да се използва. Представете си колко власт има в ръцете на онези, които имат знанието за това, какво се случва навсякъде по света", допълва патриарх Кирил.Такъв контрол, струпан на едно място, предвещава идването на Антихриста", категоричен е той."А какво хубаво и лесно беше едно време а деде? Партията казваше какви новини да се пишат и всичко беше розАво :))

59

Анонимен

преди 5 години

Така е технологиите направиха много по-лесна комуникацията и предаването на информация. Сега всеки по-света може спокойно да види каква клоака е Русия, не като едно време всички вестници да са под контрола на партията и да промиват малкото мозък на крепостните селяни.

58

извън мрежата

преди 5 години

Русия забранява световния интернет, а да не се промъкне Антихристът! А сигурни ли са, че Антихристът не е там, в Русия, например Путин?!