22

Гошо

преди 5 години

До Wasявно нещо хич не си запознат ,щом задаваш такива въпроси

21

Жоро

преди 5 години

До Was 16 Никога докато са хора.

20

Моето мнение

преди 5 години

Най-добра переспектива в момента е САЩ, не за друго, а защото университетското образование там стана много скъпо и има нужда от специалисти. Покрай САЩ е Канада, макар да е доста по-трудно да се намери работа там. Ако си добър ИТ специалист може да правиш добри пари и от България.

19

Анонимен

преди 5 години

Ще замина за Носибирск да програмирам бомба.. Много ми е мерак да програмирам бомба..

18

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно измислена жалка класация , Нито Германия , Нито Англия стават за работа на IT специалисти.. ИТ сектрора на Германия е много зле и всичко се върти за вградени системи автомобили и машини.. *** да ни си помислите че автономните автмобили ще ги програмират германски фирми там са америакански фирми - Visteon , Nvidia , intel

17

Анонимен

преди 5 години

До WasПетте рубли на коментар им ги превеждат по банкова сметка, така че няма значение къде са :)

16

Анонимен

преди 5 години

пишман патрЕотите ни още не могат да разберат, че света не свършва на държавната граница...

15

Was

преди 5 години

Кога хората от източна Европа ще започнат масово да емигрират в Русия (според *** раят на земята)???

14

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно по какви критерии е правена класацията и как е набирана информацията.

13

Анонимен

преди 5 години

Най си е хубаво в България.

12

Енгелс

преди 5 години

Най-добре е в Австралия. В Германия става все по-зле и хората се превръщат в типичен пролетариат - бачкат яко, плащат данъци и нямат никаква собственост. С данъците се субсидират земеделските производители, защото те реално работят на загуба.

11

Пропаганда

преди 5 години

Общо взето американците правят реклама на най-верните си васали с това измислено проучване!!! Аз казвам, че иберийския полуостров където живеят много българи не отстъпва с нищо, а и времето е топло!! Само пример!! Иначе има една държава в Европа, която е по-богата от Швейцария и нейното име е Люксембург!!

10

Анонимен

преди 5 години

Нд ходете в Бахрейн или ОАЕ. Отврат е. Взе едно бачкаш в Индия или Пакистан. 99% шеф ще ви е индиец, който ще ви съсипе нервите с комплексите си. Обожават да мачкат бели хора. Да не глворим за жегите от април до октомври... вие не сте англичани или германци, за да ви уважават. Вие ставате бели роби. Наем на апартамент по 1000-1500 щатски долара на месец. Храната по-скъпа от ЕС.

9

То де не остана

преди 5 години

народ в тая д-ва, а вие пускате рекламни статии на чужди д-ви...браво е.. IQ=0.

8

Анонимен

преди 5 години

Абе вие дето ги пишете тези статии четете ли ги аджеба.Ония дни бяхте писали ,че половината германци искали да емигрират в Хорвегия и Холандия. Сега No 1.

7

Shark

преди 5 години

Само за германия ще се съглася. За Великобритания вече не е така, а за тези от Близкия изток - КАТЕГОРИЧНО НЕ!! Да работя за неблагодарни чалмари, ай мерси, по-добре тук да си стоя.

6

kukla

преди 5 години

Измислена класация. Германия, Англия са привлекателни за малкообразованите и мързелите, щото там има яка социална помощ. За работещите там е ад. Големи данъци, работа до скъсване, успокотелни, психотерапия. Заплатите на безработните са по-високи от тия на работещите. Много от германците и англичаните бягат по Арабистан и др. Справка, за работа в арабските държави се кандидаства с американска диплома, предимно само мъже. Докато в Германия и Англия събират черната *** от цял свят, безотказно

5

Анонимен

преди 5 години

Това е класацията ако искам да ставам ескорт или? Пропуснали сте Хонконг и Италия.

4

Анонимен

преди 5 години

Статията явно е преписана от чужд сайт на страна, която е извън ЕС. Как точно Великобритания ще бъде предпочитана от българи, при положение, че страната излиза от ЕС и прави нещата неимоверно трудни? Да не говорим, че британците хич, ама хич не примират за източноевропейци, особено българи и румънци.

3

Мем

преди 5 години

Да плащат се данъци в германия, но срещу тях. Училището ти е училище, пътя ти е път. Университетите са почти безплатни. В аптеките за лекарства на деца не се плаща, възрастните плащат няколко евро. При средна заплата, която е 36000 евро на година, единработещ в семейство с две деца, ще плаща данъци само на 3000евро, и те ще му ги върнат през детските, които са 190 евро на дете на месец. Кажи сега в България как е?