72

ПОЛОЖЕНИЕТО

преди 5 години

е БЕЗОБРАЗНО: Правителство,Президенстство,БСП,ДПС,да не се СНИШАВАТ а да погледнат КИТАЙ какво прави БЕЗ да се срамува!1.Ограничи по ЕДНО дете още от 60-те години на 20в.Едва преди няколко години премахна забраната.Но вече всички знаят, че ДЕТЕ се ВЪЗПИТАВА,ОБРАЗОВА.2.От 10 години подготвя интеграция на ислямоизповядащите.ЕДВА тези години ще се осъществи НЕЛИЦЕПРИЯТНО- под лозунга на СОЦПАРТИЯТА, но явно с тези 'особени тълпи" няма голям избор.3.Да се намери начин за ограничаване раждаемостта

71

Анонимен

преди 5 години

Ами бандите на латиносите, гетата, които те правят в Калифорния? Ранните раждания на жените им още като тийнейджърки? Това какво е?Пак ти казвам, мини през латино или черно гето, после го сравни с Мъглиж, Чирпан и Столипиново и пак ще си говорим. Отделно, сравни как реагира полицията на ставащото в латино гетата и го сравни с това какво прави нашата.

70

Анонимен

преди 5 години

кво ревете , ве ?това е просто борба за оцеляване по естествен път - когато храната е малко, за да оцелее рода се правят много децата ... за да оцелее поне един! това съвсем елементарна, подсъзнателна реакция!едни сектанти искат да са "безсмъртни" превръщайки се в изкуст. интелект , слагайки си чип и самоубивайки се по този начин, като Човеци, докато друго решават нещата по просто - чрез количество!кой като може!

69

Василев

преди 5 години

Правителството на ГЕРБ вече управлява България 10 години, изпадало е във всякакви скандали, но всичко е добре прикрито и като се включи цялата пропагандна машина всичко се замазва и Бати Бойко излиза чист като сълзица!!!Но когато има етническо напрежение и конфликти, тогава на Трите Прасета им засяда г.овното в дебелите линиви черва и блокирвт отвсякъде, защото е почти невъзможно да се прикрие васалната ционистката политика и геноцид, която водят срещу българския народ!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!

68

Анонимен

преди 5 години

Има стотици начини държавата да дисциплинира ромите,но тя упорито не иска да го направи.Вина изцяло на българските управляващи.Причина-корумпираност,некадърност,липса на визия и управленски капацитет

67

Бъдещ емигрант

преди 5 години

Много българи вече уволниха тези майки от малцинството (скоро от мнозинството) с деца-банкомати и техните покровители от "социалната" държавна администрация. Нормално е да не искаш да поемаш задължения към хора, които са абдикирали от своите задължения, а имат само права да вземат от държавната хранилка. Кой би искал да остане в България, за да гледа тези маргинали как папкат?

66

Анонимен

преди 5 години

Каквито са българите и тяхната държава точно такива са им ***.Факт.Държавата дисциплинира ли ги и образова ли ги по някакъв начин?Не.Държавата и гражданите си носят последствията-видни са.

65

дърт

преди 5 години

Все повече деца раждат деца, но НИТО ЕДИН осъден за педофилия!

64

Анонимен

преди 5 години

Веднъж ми се наложи да пътувам с автобус от София до Лондон на Юнион Ивкони ми то 90% в автобуса бяха от бoятa направо пълен резил, спира в Сърбия автобуса, спира в Хърватия, спира в Германия, спира във Франция, навсякъде брах срам, тия като се изсипят по бензиностанциите направо да потънеш в дън земя. Даже като си купуваш нещо от някоя бензиностанция те гледат накриво, ходи обяснявай на немеца че ти си българина, а те poмитe, а не както всички си мислят че ние белите сме малцинството в БГ

63

дежаву

преди 5 години

Така е при бедна държава с фашистки режим,слабите не раждат а само необразованите!

62

Анонимен

преди 5 години

Никой не ни е винове, че сме ялови и прокажени.

61

Анонимен

преди 5 години

В чужбина винаги казвам че съм от Русия. Иначе ако кажа че съм от България ще ме питат за продажбата на бeбeтa в Гърция, джебчиите в лондон и т.н. направо пълен срам. Русия е горда нация и навсякъде като кажеш че си от Руската Федерация те гледат с респект.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Човече, Изобщо не е нужно полицията да ги търси. Мин-гя-ни-на без лична карта няма как да получава помощи. И без лична карта няма как да гласува. А тук вече 240-те де-бе-ло-серци ще се стреснат! С едно отнемане на гражданството им бъркаш два пъти в здравето.

59

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяхме в ЕС, можеше и да се вземат радикални мерки...

58

Анонимен

преди 5 години

Te са бъдещето, няма друг начин,българите сме ялови и прокажени!

57

Пол Пот

преди 5 години

W България има 77 уранови мини.....

56

Анонимен

преди 5 години

Какво излизе, уж са роми, а пак ромска работа

55

БХК

преди 5 години

Оооо, това са интегриращите се.

54

АсанкУ

преди 5 години

Жената Айше роди дъщерята Муктабер на 12 години.Дъщеря ми Муктабер роди моя син на 14 години.

53

Анонимен

преди 5 години

"културни особености" на ромскотурския етнос