92

Анонимен

преди 5 години

До КрайБългария е с най-голямо ромско население спрямо другото.-благодарение на масоните от късното, безидейно бкп което , чрез мнимата демокрация от фактичеснки, стана юридически "законен" собственик на средствата за производство и материалната база и се самоназначи за "бизнес и политически елит", а в същото време разреши на банките да убиват българина, превръщайки го роб и на банките и на тях самите!е при това положение - защо ревете? а да, сетих се защо - просто свършиха робите!

91

Край

преди 5 години

Глупавите хора предлагат глупави решения - Спрете им помощите и готово А?!?. Ти Валя можеш ли да гледаш дете да умира от глад? Бутнете им незаконните къщи!!! - Можете ли да гледате босо дете на улицата при -10. Това с перилните препарати, връщането в Индия и пращането на Меркел са реалистични колкото съживяването на Хитлер и Тато.

90

Василев

преди 5 години

Ционистите унищожиха българската държава!!!Агент Арвин Бонър!ЦРУ!!!

89

Домуз ага

преди 5 години

До Калифорния аТелефона ми е направен в ТайванА колкото до роднините ти в Столипиново , верно не ме интересуват.Пожелавам им да отидат на почивка във Валхала.

88

Край

преди 5 години

България или трябва да излезе от ЕС или да промени ЕС заедно със Румъния и Унгария защото и при тях има подобен проблем но в по-малки мащаби. България е с най-голямо ромско население спрямо другото.

87

Анонимен

преди 5 години

Това са новите Българи. Старите вече почти се самозатриха.

86

Анонимен

преди 5 години

щом самолетите вече са пълни с бългapcки роми смятайте за кво става въпрос.. като влезеш в самолет на Bulgaria Air вoнu още от вратата!

85

Мня

преди 5 години

Ето за това трябва да се протестира, сексът с малолетни продължава без никаква намеса от страна на органите.

84

Анонимен

преди 5 години

Тази новина може само да ни радва. Видно е че при икономическия растеж пропорционално нараства и раждаемостта сред населението. Защото хората вярват в бъдещето, стабилността и икономическия подем и най вече вярват в ГЕРБ и Генерал Борисов.

83

Анонимен

преди 5 години

А колко осъдени има за изнасилване на малолетни?

82

Край

преди 5 години

В България и ЕС престъпниците от този етнос не могат да бъдат наказвани никак - затвора е по добър от дома им, глоба не плащат никога. В страни с подобно население наказанията са бой, принудителен труд, даже и ръце режат и смъртно наказание имат.Ограничаването на раждаемостта става като се предложат 2хил. лева на всяка жена която е оставила дете на държавата - за да и се спре детеродната способност с проста операция. Така хуманно и доброволно тези жени сами ще се откажат да раждат нежелани деца

81

x

преди 5 години

Като зайци са

80

Анонимен

преди 5 години

До ПОЛОЖЕНИЕТОКИТАЙ какво прави БЕЗ да се срамува!--китай е 1.5 млрд, а ти нямаш и 6 милки! къде си тръгнал - тя тая територия е празна ве, знаеш ли?

79

до Домyз ага

преди 5 години

Интересува те Калифорния защото от там се движи целия свят пaлячo! Кво си гледаш тука в България, Стoлипинoвo ли си гледаш?!? Дори смартфона от който в момента пишеш е създаден в Калифорния

78

Валя

преди 5 години

Много просто спрете им помощите.Тези които си оставят деца в институциите да плащат издръжка до навършване на пълнолетие на детето,ако са безработни, изработват издръжката.По този начин се решава и проблема с недостига на ниско квалифицирани работници.Има много елементарни механизми за справяне с ромските проблеми, но няма желание.

77

До 92

преди 5 години

Вината е в нас приятелю, защото години наред гледаме как ни завладяват ама нищичко не правим...протестираме срещу цени на бензина,тока, парното,застраховките и актове че ли факта че скоро ще сме малцинство в собствената си държава не ни интересува! Чакаме да ни оправи някой, ама както всички разбрахме без протест само ни "оправят" отзад... Най-лесно е да прехвърляме вината от собствената си апатия на нещо си наречено политици.

76

Анонимен

преди 5 години

До 95Ами спрете им детските и детските на родителите им бе!--ще ти "почукат" на вратата , да знайш ?!дали го искаш ?

75

Домуз ага

преди 5 години

До 96Кво ме интересува мене Калифорния и САЩ, а още повече латиносите.Гледам си България.

74

Анонимен

преди 5 години

Ромът без лична карта няма как да получава помощи. И без лична карта няма как да гласува.Явно си доста добродушен и вярващ в справедливостта човек. Ако не получава помощи, ще се занимава с друго, при това пак на твой гръб. Колкото до личната карта и гласуването - не бери грижа. Когато самата държава е на твоя страна и ти търси пролуки, хватки ще се намерят, можеш да си убеден.

73

Край

преди 5 години

В условията на либералната демокрация наложена в ЕС за България няма решение на ромския проблем. Ще търпите - така си плащаме магистралите, метрото и др. социални помощи дето ни се дават от Брюксел.