35

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак отклониха вниманието от поскъпването,този бой ако беше само между българи или само между роми изобщо нямаше да се коментира.

34

Анонимен

преди 5 години

Тези от нас,които се обявяват за равенство пред законаза всички български граждани тутакси ги наричат расисти.Ние с това не можем да се справим,а за други мерки е смешно.За сега.

33

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ква програма....Интеграцията само глътна пари и напълни джобчета...Все едно да научим червеи да летят..

32

9

преди 5 години

Истината е,че просто са удобни на хубостниците горе! Кво сложно има не мога да разбера!?Събаряйте им на всички незаконните постройки,спирайте им издръжките, безплатната вода и безплатния ток и като не бачкат, не учат, не допринасят с нищо да ходят на майка си да се жалват! БХК ако не са доволни и те да се жалват на майка си! Аре...

31

Анонимен

преди 5 години

Къде е солидарността на военните спрямо своя колега?

30

ценико!

преди 5 години

И аз пиша и мене ме трият заради такива като тебе.ПРИ БАЙ ТОШО СИ НАЛЯГАХА ПАРЦАЛИТЕ. и НЕ СМЕЕХА ДА ШУКНАТ. ТУКА БОРИСОВ ГИ ОСТАВИ ДА НИ СЕ КАЧАТ НА ГЛАВИТЕ. сАМО И САМО ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО.

29

Мда

преди 5 години

Да свършиш работата за която си избран,не е като да вземеш едни комисионни(за Ф-16 и не само).В Австрия умерени националисти влязоха във властта и веднага се почувства,а тука нашите баш герои не можем ги видя да направят и най-малкото нещо.

28

Анонимен

преди 5 години

Не това е проблемът!Огромният проблем е, че в територията правилата(законите) нямат значение.Когато не им е удобно, просто не се спазват и толкова.Раята гледа и имитира - просто е.

27

Анонимен

преди 5 години

Защо му е трябвало на военният да се прави на мъж ? и тоя па един военен толкова ли не знае най-елементарните неща как да се защити нали имало силови тежки тренировки божеее

26

Боко С къща в Барсел

преди 5 години

И тоя ако е патриот аз съм марсианец. Лъжец и крадец, а освен това и подлец. Лаладжия дето освен празни приказки друго не може да прави.

25

Saki

преди 5 години

Дебелия министър, кмета и местния шериф ще обсъждат стратегията.......е то ще е много як запой до сутринта.

24

Факт

преди 5 години

Две години във властта и нито една инициатива за решаване на тия проблеми!Ами после да не се чудят що нямат евродепутати!После и други...

23

До 88

преди 5 години

По цял свят има проблеми с етносите Рая,никой не може напълно да се справи.Такива страни като Швеция,Германия,Франция и Канада не приличат вече на себе си ,откакто ги налазиха ,,етносите".Скоро бях в Швеция, майко мила !?!?

22

Анонимен

преди 5 години

Защо едни българи могат да вдигат незаконни постройки, а други да не могат?

21

Анонимен

преди 5 години

Моля авторката на статията да напише репортаж за колиби, направени между Младост и Горубляне. По околовръстното, от колелото на камбаните надолу към Горубляне. И попитайте тия на чия земя строят, имат ли строителни разрешения, плащат ли данъци, такса смет....??? И как властта допуска да изникнат два нелегални квартала, и как ще ги прогони от там? Чакаме интервю с Фандъкова.

20

Анонимен

преди 5 години

Значи тия роми могат да си бият военните чака ги една програма, тъй ли ? Aз ако набия ме чака затвор! Всички роми от туй село да бъдат съдени за опит за убийство, хулигански прояви, нападение над длъжностно лице, опит за военен преврат и тероризъм и построяване на незаконни постройки.

19

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

18

Рая

преди 5 години

В толкова държави, не само в Европа има хора от различни етноси,как се справят правителствата им,а ние не можем ЗАЩО,всяко отлагане нанася на държавата и гражданите ни непоправими щети,това мислят ли го господата които избираме,точно за да свършат и тази така не лека но отговорна работа .

17

Анонимен

преди 5 години

БХК ще ти я напишат

16

Анонимен

преди 5 години

Няма програми заклаха журналистката, ухапаха полицая , набиха командоса обраха къщата на Симеонов това е гражданко неподчинение потъпкване на конституцията подигравка със власта и още много може да се изброява. Cъбаряне на всички ромски гета и въвеждане на военно положение.