55

реалист

преди 5 години

Говорих с млад 24 годишен ром който работи в Германия като строител.Там системата е такава,че има стимул да работи през лятото ,а зимата когато няма работа по социални програми да учи език и професия.И той е доволен и учи и работи.Какво пречи и тук да е така?

54

Анонимен

преди 5 години

Какви програми? За нас да не би да има програми.Народа го е казал"който не работи няма да яде" и спазване на законите без компромиси.

53

информация

преди 5 години

Каракачанов обещал, че ще дарява 1/3 от месечния си доход от заплати, акции, наеми и пр. на предложената от него "програма за ромите". И понеже той си държи на обещанията се оказва, че не може да изпълни това обещание, защото вече се е гръмнал на площада, както беше обещал.

52

Коки

преди 5 години

До Анонимен265 И нпо имат голяма вина, защото понякога съда иска да приложи закона, но не му дават същите тези нпо. Те доста избирателно защитават гражданите на България.

51

Анонимен

преди 5 години

До КокиНе са ти виновни НПО. Това е все едно да твърдиш че адвокатите са виновни за престъпленията. Виновни са тези които не прилагат закона.

50

Анонимен

преди 5 години

Само социализма даваше възможност всички да работят. Заплатите ниски, но и животът съобразен с тях. Всички работеха и живееха сносно. Сега ще живеят само богатите и образованите. За другите някакъв полуживот. Който не знае в собствената си държава английски, моментално аутсайдер. Хората ще стават все по-злобни.

49

Анонимен

преди 5 години

вярно е,само дето си остава само на приказки.дела трябват,дела....

48

ХФ

преди 5 години

Най-накрая явно и открито се е изказал, без задръжки относно "малцинството". Не са никакво малцинство, навсякъде са! Убита журналистка, пребит полицай, пребит военнослужещ... докога?

47

Антон

преди 5 години

Комунистите събраха след 1944г ромите от Балканите в България факт- справка национален архив

46

Лъв

преди 5 години

До bolbovМилото ми , нараних ли ти чувствата? Посочи ми една развита страна, която да няма проблем с малцинствата? САЩ с гетата си? Или Германия с новите си гости? Или Швеция, която се е превърнала в столица на изнасилванията? Хайде, напрегни си мозъчето! Иначе мен не ме гледай. Аз съм си добре.

45

Хах

преди 5 години

Aко не се беше случил инцидента с военнослужещи тия незаконни постройки щяха ли да бъдат съборени ? Колко хиляди такива незаконни бараки има ? След колко 2 часа ще ви арестуват вас, ако решите да вдигнете къща без документи на чужда земя ?

44

Анонимен

преди 5 години

Искаме действия, а не приказки, Каракачанов!

43

Анонимен

преди 5 години

"Не стават ама лупат здраво де хванат ставащи..."Лупат, ама само 15 на 1. Да си чул ром да прави 1 на 1?

42

Анонимен

преди 5 години

Малко старовремско, ама само трудов лагер ще ги уплаши. Много им е зор, че ще ги съдят - в затова ядене има, топло е. Те няма какво да губят и за това им е все тая, ама един Бобовдол може малко да ги позамисли

41

Казасов

преди 5 години

Шефа на специалните сили каза,че са го нападнали в гръб и използвали якето му да го държат и удрят отзад.Иначе са нямали шанс.

40

Анонимен

преди 5 години

Само с приказки няма да се оправи.

39

Анонимен до 192

преди 5 години

Много правилно си го казал, ама къде забрави и най крадливата досега партия ГЕРБ. Много често я пропускате.

38

Анонимен

преди 5 години

Каква интеграция дъвчат още тези, така последните 30г все едно и също.За тези няма интеграция, те даже неговорят Български език а са родени тик.

37

Цялостни програми

преди 5 години

имаше досега - първо социалистически, после демократически. Но до една безуспешни, а последиците им само влошаваха нещата.Няма как да върнем времето назад и да стане така, както е било в Царство България - законът е бил валиден за всички и поради това всеки се е оказвал на естественото си място, ще не ще.Ситуацията, пред която сме изправени днес е различна - налага се да спасяваме държавата и народа си.

36

тъпанари такива

преди 5 години

А бе, не ми ги хранете и не ми ги образовайте. Като ги хванете такива, що не почнете да им отнемате документите и правото на гражданство в тази страна. Нали все се оплаквате, че няма какво да им се вземе. Е на! - отнемайте им гражданството. Вие за награда сега ще им подарите образование вместо да ги накажете.