12

MS = MySelf

преди 5 години

До 3: Хелоу Бро, и аз се радвам на 1 великолепна машина с страхотен дисплей плюс 2 супер-камери при 4гБ и 2ра карта 256 гБ като за него се "изтърсих" с мин.400 лв и най-хубавото в случая е, че мачка всичките съвр.смарт-палячовци на сума от 2К и нагоре, за които яко са се изръсили местните балъци... Единственият му минус е относително слабата батерия на този готин+евтин флагман на 1 почти неизвестна нам бранд от CN-town спечелил преди 2 год. 1st прайс в Барселона на световното изложение там...

11

Цецо

преди 5 години

Подобни шокове за компаниите са радост за обикновените хора по света... :)

10

11

преди 5 години

Пазаря е залят от скъпи устройства които вече не се различават с много едно от друго. Аз лично ползвам Samsung S7 и съм доволен. Докато не спре да работи нямам никакво намерение да правя нова инвестиция например. А и да взема нов, няма да дам толкова много пари повече за нещо което при едно изпускане може да спре да работи... Така ,че време е да се осъзнаят.. Другото е че приходите ни са ниски.

9

Анонимен

преди 5 години

Дано да е за добро поевтиняването на паметите. Да пускат терабайтови ССД-та и флашки на нормални цени и всички механични хардове и DVD-та да отиват в музея.

8

ZTE

преди 5 години

Що не питате някой китаец как се произнася другата известна марка китайски телефони ???

7

Анонимен

преди 5 години

5, питал съм китаец как се произнася xiaomi-то, и той го прочете именно като Шайоми.

6

Анонимен

преди 5 години

Номер едно света. Запазена позицииПродажбите им бил паднали спрямо техните рекорди т. Е. Няма нов рекорд.Но общия брои на търсенето на телефони е намален. Няма как да има нов рекорд в търсенето. Пазарния дял са си го взели успешно.

5

До 3

преди 5 години

Xiaomi, не шаоми!

4

Анонимен

преди 5 години

Тепърва ще ставаме свидетели на драстични спадове в цените. Смартфоните вече достигнаха ниво в което и да са по-добри, то просто на потребителя не му пука. Остана единствено да си играят с дизайна и цената. Дизайн всеки може да докара, значи само ценово могат да се конкурират. Всички скъпи брандове ги очаква или да свалят драматично цените или да произвеждат бутикови борйки...

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на Китайците! Вярно, след време вероятно и те ще вдигнат цените, но за сега секат дървото на което са се качили епъл и самсунг с цените! Шаоми, мейзу, и още два три китайски бранда правят вече великолепни машинки на нормални цени, а епъл и самсунг сънуват кошмари! Имам шаоми ми8 от който съм много приятно изненадан!

2

Въпрос

преди 5 години

1, Кога златната ябълка ще заприлича на от малко захапана на чисто оръфана?Жаклко

1

Бен Ган

преди 5 години

Дам, шок и ужаст. Вместо чиста печалба от 20 милиарга, те са 19....